Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Való Világ 2010 fórum

Való Világ 2010 (beszélgetés)

39666. Alkeszosz
2011. febr. 25. 09:57

Az utolsó mondatot úgy értettem, hogy nem szeretem az érdekembereket. Akik olyanok mint a napraforgó.

Éva a saját önző pénzéhes érdeke miatt barátkozott Olivérrel, és most teszi ugyanezt Alekosszal.

Értéktelen az ilyen ember számomra.

Alekosz műveletlensége meg az hogy milyen a végzettsége, az kicsit sem érdekes.

Tele a börtön kiművelt idiótákkal. Már írtam néhányszor hogy fabatkát sem ér ez a mérce. :)

39665. geridina (válaszként erre: 39661. - Akác56)
2011. febr. 25. 09:54
Annyira nem olvastam vissza még:)
39664. monika0104 (válaszként erre: 39659. - Alkeszosz)
2011. febr. 25. 09:46
most azzal próbálják eltávolítani a villából, hogy Gombival küldik párbajozni, persze az mindenkinek kényelmes lenne ha nem lenne a villába Alek.Mert utánna könnyebb lenne párbajozni mindenkinek.
39663. Joys (válaszként erre: 39658. - Alkeszosz)
2011. febr. 25. 09:32

Ami az utolsó mondatodat illeti, nem valami magasra tetted a lécet..

Alekosz fölényes biztonsággal, sokat improvizál, de ezt kimódoltan, helyenként cikornyásan és szóvirágokkal spékelve teszi, mert félművelt srác, akit a legtöbb ember/a villában is/ inkább mosollyal hallgat, sem mint komolyan venné..

Magam is így vagyok vele.

39662. alfoldi13
2011. febr. 25. 09:27
hát ez elég kétesélyesnek látszik most még hogy ki marad kivül....a hétvégén még egyikre se merném mondani.. ki lesz a nyerő...
39661. akác56 (válaszként erre: 39655. - Geridina)
2011. febr. 25. 09:26

Ugyanezt mondtam este! Alek eufórikus hangulatban faggatni kezdte Évát, - ő meg mintha félne tőle, elkezdett magyarázkodni!

Azért eufórikus -mielőtt még valaki rákérdezne - az alkohol is kábítószer és a központi idegrendszerre hat! Ezért tagoltan beszél, minden egyes szónak nyomatékot adva! - egyenlőre még tud ügyelni rá, nehogy valami zavaros hablaty hagyja el a száját! Néha sikerül neki egy-két poént is elsütni!

39660. Joys (válaszként erre: 39655. - Geridina)
2011. febr. 25. 09:24

Alek szerintem is szánalmasan viselkedett tegnap és szentül hiszi, Éva örökké a felügyelete és pártfogása mellett marad, ám ez egyáltalán nem biztos, mivel láthatóan nehezen tolerálja annak erőszakos, kimódolt megnyilvánulásait.

Ami az erőviszonyokat illeti, mindketten egyedül maradtak a villában, csak egymásra számíthatnak, de nem biztos, hogy ez a lányt a különc Alekosz mellett tartja majd..

Egyre nyilvánvalóbb, hogy "barátunk" ezután is befolyásolni kívánja Évát, ha kell, a rá jellemző erőszakos stílusban.

Alek tompa-agyú, igazi "zokni"..

:))

39659. Alkeszosz
2011. febr. 25. 09:23

Az meg hogy odabent a roggyant társulat nem szereti Alkoszt az teljesen érthető. A legnagyobb ellenfelük.

Kifelé azt próbálják kommunikálni, hogy Alekosz mennyire xar ember. Pedig látja mindenki hogy kínlódnak azon hogy megnyerjék.

Éva szememben egy forintot nem ér. Simulékony érdekember.

Az ilyet a való életben is utálom. Érdekbarát, érdek ellenség.

39658. Alkeszosz (válaszként erre: 39657. - Joys)
2011. febr. 25. 09:20

Több van Alekoszban .

És ez megmutatkozott már a párbajnál, és megmutatkozik minden élő adásban. Kapásból, zsebből jön a viccesebbnél viccesebb válasz mindenre.

Az csak egy dolog hogy mindent el lehet majd adni vele de a másik az, hogy bármilyen műsorba kerül, azt meg fogják nézni.

Heti hetest pl azóta nem nézek amióta nincs benne Verebes, meg Havas. Jó volt látni kettejük odamondogatását.

Ha Alekosz bekerülne közéjük, az azért érdekes lenne.

De számtalan műsorban ezerszer jobb lenne mint ez az üszöksötét Valkó Eszter, vagy a fél analfusz Győzike, meg a totál dinnye Pákó.

39657. Joys (válaszként erre: 39653. - Alkeszosz)
2011. febr. 25. 09:12

Szandika amint kikerül a villából és visszamehet rúd-táncolni, meg Tökölre a barátja lovai közé, le fog nyugodni.

A rabiátus, féktelen indulatú Olivér azt hiszem, megérdemelte a sorsát, örülhet, ha viszonylag rövid időn belül sikerül visszatalálni önmagához, és tanul a hibáiból.

Máris fejébe szállt a dicsőség, miközben a barátnője, ez a-valszeg egyszerű, szolid lány ráébredt, nagy hangú, robosztus energiákkal teli partnere nélkül is van élet a földön..

Aleknak én nem jósolok gigantikus karriert a médiában.

Egy darabig érdekes lesz a nézőknek, aztán rájönnek, "volt jobb", és a barátunk visszamegy biztonsági őrnek, ahol-többé-kevésbé-a maga ura.

39656. geridina (válaszként erre: 39601. - Maruszja)
2011. febr. 25. 09:11
Egyszer valahol olvastam, hogy Alek általában ice teát kortyolgat. Na, persze gondolom nem akkor, mikor konyakos pohár van nála...
39655. geridina
2011. febr. 25. 09:10

Akármit mondtok, tegnap Alekosz úgy viselkedett Évával, mint egy óvodás. Még a mimikája is olyan volt,. mint ha azt mondaná, hogy "bibibíí, nem játszom többet veled"

Éva meg mindenkinek odamond, üvölt, köpköd, Alekosz előtt meg meghajlik. Mi a franc ez? Fél, hogy Alek kihívja, ha nincs vele jóban? Ez is taktika lenne?

Mit hebegett habogott már, hogy magyarázkodjon Aleknek?

39654. Joys (válaszként erre: 39651. - Monika0104)
2011. febr. 25. 08:47

Határozott véleményem az-és ennek már hangot adtam korábban is-hogy ezekkel a taktikai szavazásokkal, összebeszélésekkel félremegy a játék, és veszt az érdekességéből.

Nem tudom milyen megfontolásokból, de a csatorna ezt a helytelen gyakorlatot elnézi, gyakorlatilag szentesítette, pedig gyengécske ötlet, akárki találta is ki..

/Lehet, hogy arra gondolnak, ez még mindig jobb, mintha valaki párbaj-értsd sms-bevétel- nélkül kisétálna a villából?/

39653. Alkeszosz
2011. febr. 25. 08:39

A VV4 igazi vesztesei Szandika és Olivér.

Ez a két ember nem fogja bírni azt a nyomást, amit ez a műsor okoz. Szundi a VV4 BB Évije. Vagy összeomlik lelkileg, vagy valamilyen droghoz fog nyúlni, esetleg börtönbe kerül, de hajlamos az öngyilkosságra is. Olivérnek meg romokban áll az élete. Azt sem tudja hogy mihez kapjon. Semmit nem ér a karrier egy boldog kapcsolat, és egy igazi Nő nélkül.

A többiek, pl Laci csak nyerni fog a műsorral. Bereklámozta magát, így neki pörögni fog az üzlet. Ugyanígy Giginek, és Bécinek is haszna lesz csak a dologból. Anikó is és Éva is kamatoztatni tudja majd a hírnevet. Erzzsi és Gömböc néhány vidéki diszkóban egy darabig talán eladható lesz, de Erzsit biztosan már csak brahiból is le fogja köpni valaki. :)

Alekosz ha bírja cérnával, akkor függetlenül a végeredménytől, a legkeresettebb celebbé fog vállni. Tök mindegy hogy újság címlapőjára kerül, vagy műsorba hívják, mert a viccesen választékos humoros beszólása miatt minden megmozdulására kíváncsiak lesznek az emberek.

39652. akác56 (válaszként erre: 39651. - Monika0104)
2011. febr. 25. 08:32
....ha kint marad, akkor találkozhat a családjával és neki ez is nagyon fontos!
39651. monika0104 (válaszként erre: 39643. - E54caf90fe)
2011. febr. 25. 08:28

ugyan azt csinálják amit abba az időben Zsófival azzal is ugyan ez a szitu volt mondogatták neki, hogy te fogsz nyerni királylány kicsi lány ez a szöveg is szánalmas volt.Most majd a Laci elkezdi a pszichikai hadviselést a Gombin na akkor a gyenge idegzetű Gombi össze is omlik.

Majd a Gombi kint fog meglepődni, ha már a seg nyalók nem lesznek vele, és egyedül lesz odakint.

39650. Cilumiluci (válaszként erre: 39648. - Alkeszosz)
2011. febr. 25. 08:26
Milyen igazad van!
39649. c191c35515 (válaszként erre: 39648. - Alkeszosz)
2011. febr. 25. 08:25
egyetértek teljesen!!mondjuk én nem nézem a VV-t...de hírekből innen-onnan hallom...nekem elegem is van belőle:S
39648. Alkeszosz (válaszként erre: 39632. - Csirike57)
2011. febr. 25. 08:24

Olivér tehet egy szívességet.

Másrészt hülye lennék szavazni.

hagy ne gazdagítsam már tovább az RTL klubbot!

Bírom Alekoszt, de egyetlen szavazatot sem adnék senkire sem.

A jelenlegi helyzetben lassan az is luxus, hogy még élünk, nemhogy még hülyeségekre "nyomkodjam" el a pénzt.

39647. Joys (válaszként erre: 39644. - Maruszja)
2011. febr. 25. 08:23

Én sem adok le egyetlen szavazatot sem, sajnos, egyszer évekkel ezelőtt megtettem, mert felhívtam őket egy délutáni játékban.

Nem kapcsoltak oda, hanem "sorba állítottak", miközben ment a pénzem, ám arra én sem számítottam, hogy 9100 Ft-os/!/ számlát kapunk a hó végén, kifejezetten emiatt, miközben el sem tudtam őket/Rtl Klub/ érni.

Azóta még egy sms-t sem küldök a kereskedelmi tévéknek..

Okuljatok a keserű példámból.

39646. monika0104 (válaszként erre: 39641. - Joys)
2011. febr. 25. 08:21
ez különben tényleg igaz, hogy nem adnak nekik normális feladatot, mert akkor kevesebb a konfliktus is, ha csinálnak valamit.
39645. Mosoly30
2011. febr. 25. 08:17

Béciék is tudják, hogy semmi esélye Gombinak. Alek a nyerő.

Egyre rosszabb ez a vv4. Mindig csak veszekednek sírnak hisztiznek. Anikó Szandika állandóan keveri a kását. Remélem hamarosan kiesnek.

39644. Maruszja (válaszként erre: 39641. - Joys)
2011. febr. 25. 08:15

Tökéletesen igazad van, viszont szavazni csak az szavaz, aki akar. Én még soha egyetlen szavazatot sem adtam le egyikre sem és nem is fogok. Szavazzanak a családtagok, barátok.

Igazad van abban is, hogy rengeteg pénzt kiszed a csatorna a nézőkből. Már mindenre szavazni kell. XY büfizett-e vagy sem? Ilyen hülye kérdések, költse a pénzét a magyar, hiszen sok van neki!

39643. e54caf90fe
2011. febr. 25. 08:13
Szánalmasnak tartom, amit a Gombi csapata hisz a Gombiról. :D Hogy Szandikát idézzem, azért mert ott van Ő meg a Béci, a nézőket ez semmi szinten nem befolyásolja. Lesz majd szem meresztgetés, ha Alek megy vissza azon az ajtón. :)
39642. papabacsi (válaszként erre: 39636. - Joys)
2011. febr. 25. 08:07
tökéletes jellemrajz.
39641. Joys (válaszként erre: 39639. - Monika0104)
2011. febr. 25. 08:04

Gombi az én véleményem szerint is rosszul döntött, mert túl erős ellenfelet választott, de ha arra gondolunk, hogy ez is taktikai döntés volt, mint korábban Olivéré, mivel haza akar menni, akkor nyilván igaza van.

Én úgy látom, a rendezőknek is szerepe van abban, hogy szembetűnően deprimált a hangulat a villában, rosszkedvűek a lakók, mert nem kötik le őket játékokkal, elfoglaltságokkal, emiatt idő előtt vesztik el kedvüket és haza kívánkoznak.

Ez a korábbi VV-szériáknál egyáltalán nem volt tapasztalható.

A Való Világ-show elképesztő mértékben el üzletiesedett és én ezt végtelenül szomorúnak tartom.

Gyermeteg kérdésekkel az Rtl Klub naponta rendszeresen kunyerálja a nézők pénzét, ami eléggé ízléstelen.

39640. akác56
2011. febr. 25. 07:51

Én nem szavazok egyikre sem, az biztos! - ilyenekre nem dobálom ki a pénzt! Ez is üzlet, mint sok minden más!

A rokonokon,ismerősökön kívül a legnagyobb szavazótábor a tinik között található! Nekik nagyon tetszik Béci és Szandi - mindegy mit csinálnak, hogy élnek!

"Alek nem alkoholista, bár unalmában egész nap kortyolgat" - és hogy bírja? - mert már hozzászokott! - én félnapos kortyolgatástól kómába kerülnék.

A szakember igenis látja rajta az alkoholizmus külső jeleit! Arról nem is beszélve, hogy az alkohol hogy pusztítja az agy szürke állományát!

...de hát igyon csak! ha a szavazatok alapján ő lesz a győztes, lesz mit elinnia! - pl.az eszét is.

39639. monika0104 (válaszként erre: 39637. - Joys)
2011. febr. 25. 07:44

már nagyon várom, hogy Szandika ki menjen vagy kizárják , mert tegnap előttem még lejjebb süllyedt.

Azzal, hogy Gombi neki köszönheti majd a kiesését.

Mert az ő rábeszélésére választotta ki Alekot .

39638. monika0104 (válaszként erre: 39629. - Alkeszosz)
2011. febr. 25. 07:36
ez így igaz.
39637. Joys (válaszként erre: 39558. - 1cd825608a)
2011. febr. 25. 07:33

A rapszodikus tulajdonságokkal és sűrűn változó hangulattal bíró Szandika még nem is olyan rég nagy barátsággal viseltetett a"görög félisten" Alekosz irányában, az egyik éjszaka-emlékezhetünk- még szánalom-szexben is részesítette, bár a jelek szerint ezt utóbb nagyon megbánta..

Jó szívűnek ítélhető, napokkal ezelőtt csúnyán összevitázott Évával, kölcsönösen szidalmazták egymást, majd még ő vigasztalta a nekikeseredett, felvágott nyelvű lányt.

Előbb-utóbb kiszavazzák őt, ahogy az egyre kedvetlenebb Jerzy is számíthat erre.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook