Való Világ 2010 (beszélgetés)
Nem bírom Alekoszt de ebben igazat adok!
Arról nem beszélve, hogy úgy vágják össze, ahogy akarják. Nyilván többet iszik, mint a többiek, de nem tudhatjuk, hogy amikor mondjuk egy összefoglalóban végig pohár van nála, az ugyanaz a pohár-e. Nem tudod, hogy újratöltötte-e vagy sem pl. Nem védeni akarom, csak megmutatni egy másik nézőpontot. Meg azt, hogy ne higgyünk el mindent maradéktalanul a tévének.
Úgy udom még nem használták fel. Gig még nem tudja akarja-e vagy sem...
Azt tudjuk Gigiék egy órájával mi van? Felhasználták már? Vagy fel fogják?
Így van, mégha pohárral a kezében is, de legalább őszinte. És amikor iszik akkor sem vetkőzik ki emberi mivoltából, akkor is megmarad higgadt, normális embernek.
Szerintem a másik kezében cola volt nem bor. Tudom kis naív vagyok!
Akkor is ez volt, amikor a nyugis órát kellett megszavazni Gigiéknek. A vége előtt pár perccel csak kúszott fölfelé az igenek száma.
.....már mint Sanyi, hogy Szandi bent maradhasson!
Talán lovat adott! "Szandikámat egy lóért" - bocsánat!
Így van! - a ma esti öf-ban már mindkét kezében pohár volt! Egyikben rövidital a másikban bor! - valóban önmagát adja, nem titkolja, hogy szereti a piát! - tényleg őszinte!Már régóta ihat a külsejéről ítélve - potátor küllemű.
Ezt én sem értem. Ki kellett volna zárni, amikor volt az az eset, nem tudom ki az a Sanyi, hogy visszabeszélje az rtl klubnak Szandit. Az online szavazáson csöppet csaltak ott a szerkesztők. Egyet értenek-e azzal, hogy Szandi kapott még egy esélyt? 73 százalékon állt a NEM amikor én szavaztam, és amikor újra szavaztam kb 5 mp. elteltével, hirtelen 43 százalékon volt a NEM. Úgy elcsalják azokat a szavazásokat is, ahogy az a nagykönyvben megvan írva.
Alek kérdezte Évát, hogy miért "költözött" el az ágyából, miért nem fekszik mellette?
Mondta neki Éva, hogy éjjel mindent megbeszélt Szandival meg Anikóval, - csak Alek aludt és azért nem tud semmit! ....de Alek nem elégedett meg ezzel a válasszal, faggatta Évát, magyarázkodásra kényszerítette.
Mindenben egyetértek veled.
Szandi az elejétől fogva nem szimpi! ....azt sem értem, miért kell ilyen embert mutogatni, mikor a tinik is nézik és nekik nagyon tetszik Szandi. Nem jó példa!
Mert igen csak egymásra számíthatnak , sok emberrel szemben.
Én egyik villalakót sem szerettem, mert számomra idegenek. Szandit az elejétől fogva egy közönséges, alja nőnek láttam és az is.
Alekosz viszont az elejétől fogva saját magát adta. Őrá jobban illik az őszinte szó, mint a virsliszájú Szandira.
Jó estét!
Nekem úgy tűnt, mintha Éva félne Alektől! - miért magyarázkodik neki?
Nekem kezdettől fogva unszimpatikus volt. Átláttam rajta:S
Sziasztok!
Eleinte nekem is őszintének tűnt Szandi és szerettem is, de borzalmas, amit most csinál.
Lacival az a baj, hogy nincsenek poénjai, mindig adja a kemény csávó figurát. Sose hallottam még egy jót nevetni.
Hát ha ez igy lenne ,tuti soha többet nem nézem a való világot!
Semmi baj.
Drukkolj neki nyugodtan tovább.
Én nem értem, hogy mitől tartják őt annyira őszintének. Mondjuk az igaz, hogy a hazudozáshoz, mellébeszéléshez ész is kellene, nade ennyire hiányzik az emberek szótárából az őszinte szó, hogy egy ilyen Szandit a legőszintébbnek bélyegzik meg?
laci a doktori diplomajaval nem sokat produkal.
jelenleg talan szandika a legutalatosabb a villaban.
Igen, én sem értettem, hogy miért őt szavazták be. Lehet, hogy előítéleteim voltak vele szemben a külseje miatt, de aztán mikor többször láttam a műsorban megváltozott a véleményem, azt hittem rendes, jószívű, őszinte. De most ismét csalódnom kellett, csak sajnos most nem pozitívan.
Lehet. Egyébként Alekosz rajongó vagyok, így biztosan nem értenénk egyet!
Szandi tényleg elásta magát,Én is szerettem,de most,amit csinál az érthetetlen is meg undoritó isLlegalább megutála mindenki!hajrá Alekosz! imádunk!
További ajánlott fórumok: