Való Világ 2010 (beszélgetés)
nekem szandika nem szimpatikus.. anikó sosem volt az!
de jezsivel semmi bajom.. gombival sem volt. bár alekosznak szurkoltam.
évának is volt dolgka ami nem tetszik,még sem utáltam meg mint szandikát. bécivel sincs emmi bajom.
nem ezért lett negatív... egyszerűen nem tud okot mondani erre a pálfordulásra.ha azt mondanáh,hogy igen ezt azért csinálom,mert nyerni akarok,mert csak így van esélyem...más lenne
de ez így egy vicc,pláne ahogy ítélkezik
De jó fej ez az Alekosz és ez a Laci is.
Ez így esetleg megfelel tőlem?
Szóval azt hiszem, hogy a dolog úgy működik, hogy vagy az egyik csoport tetszik valakinek, vagy a másik. És ugyanígy a többi ember is. Ezt veszem észre.
Olyat még nem hallottam, hogy de jó fej ez az Alekosz és ez a Béci is.
Vagy az egyik csapat, vagy a másik.
És ha Szandika összeveszik Alekosszal, akkor azonnal negatív ember lesz belőle :)))
Érdekes dolgok ezek. :)
Kiváncsi lennék milyen lenne,ha vele egykorú emberekkel élne bent..
Fiatalok közt néha játssza az agyát..
Hát igen, az egy kicsit vicces benne. De szerintem nem veszélyes.
Nem tudom. Nekem más érzésem van az ilyen emberekkel kapcsolatban. Nem érzek valakit "tisztának", akkor annak általában ki szokott derülni az oka később. A megérzések megbízhatóbbak, mint a logika. Én ugyanazokat mondom most is, mint az elején. Nem változik a véleményem összevissza.
De persze tévedhetek, ez tiszta sor :)
Szerinted az életben ez a két ember egymásra talált volna?
Kövesd végig, hogy mik történtek. Akkor te is látod.
nem akarom sem barátnak,sem férjnek.szóval nem számít.és nem kevésbé megbízható mint a többiek,sőt!!!
laci megbízható,igaz,csak a sok (h)arcoskodás.....
Igen.
Asszem minden kérdésedre jó ez a válasz :)
Csaba doki! te melyik műsort nézed?
Te tényleg komolyan gondolod, amiket ide írsz?
Csak kérdem. Komolyan.
Egyéniség, mint mindenki, de különlegesebb, mint az átlag. Szerintem is.
Nekem spuciel fontosabb az emberi oldal, mint az, hogy valaki különleges. Egy ideig érdekes, egy idő után fontosabb az emberi oldal. Mennyire megbízható, mennyire jóindulatú. Mennyire építő és támogató, stb. Tudom, hogy ez uncsin hangizhat egy ilyen műsorban, de nekem ez számit. :)
Most Aleket nem értem,miért nem veszi észre,h nem jön be Évának?Ezért játszik sértődöttet.
Ezt el kellene fogadnia és lezárni magában.
nincs bent olyan akiben ne lenne annyi rossz, eleve a környezet felturbóz minden tulajdonságot.
de még mindig inkább a humoros és néha kiboruló esetlegesen instabilnak titulálható emberek,mint savanyú álszentek
Az igaz. Azt el is felejtettem, hogy az szoros volt.
Nekem ő is hasonló volt, mint Alekosz. Voltak benne jó dolgok, de egykét rossz nekem elbillentette oda, hogy már ne kedveljem.
Mert az vagyok. Balkezes vagyok és péntek 13-án születtem... Kérdezzetek bátran! :)))
De most mennem kell, mert korán lesz reggel :))
Jó éjt!
Na ez nem semmi. Ezt nem is láttam. Pedig ez már boszorkányos.
:)