Való Világ 2010 (beszélgetés)
jah nem is alekben látom a hibát...hanem abban aki engedi.felnőtt nők.ilyen szájjal,és nem tudják meghúzni a határvonalat
biztos megkap kint mindent amit bent nem,nem biztos h igazán kielégítő lesz számára.szerintem nem csak 1 menetre vágyik,úgy igazán
én bírom alekot, de eltörném a kezét ha hozzmérne
egyébként sem értem hogy emberek miért tapizzák egymást,az érintés az olyan intim dolog :S
Igen, az gáz volt. Nekem ilyenkor egy kicsit ilyen fertő érzésem lesz.
Mindenesetre ha nő lennék én nem hagynám Aleknak. Olyan perverzen tudja csinálni :)
szerintem csak azt akarja,hogy csodálják,hogy kimondják,hogy gyönyörű.
érdekes hogy utálta alekot és aztán hagyta,hogy simogassa nem is egysze....
minden porcikáját...saját magán
érdekes lány ez az anikó,direkt választ más/rosszabb kasztból? biztos akar lenni,ő az aki amit akar megkapja...
Mindegy neki csak ráakaszkodjon valakire:)
Lehet tippelgetni ha kint marad szundi ki lesz a következő áldozat.
Előbb simogatta Tibi kezét és mondta neki,h de jó,h visszajöttél és nem bírja ki ha holnap elmegy.
Mi lett volna itt ha egy csapatban vannak?
Én is bírom Balázs humorát,hallgatni is szoktam a rádióban de azt nem bírom,h minden helyzetben röhög,ő még egy temetést is csak így tudna közvetíteni.
Ebben Csaba dokival értek egyet a VV világa jobban áll Bucinak.
:) hát én sem:) az jó benne hogy keményen rájuk szól .. ha vihognak!!!!!!!!!!meg is érdemlik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csak szandikát válaszűk ki most,és vigye ki évát, azzal a gondolattal hogy ő nyer majd, és Éva menjen vissza és szandika meg bőgjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!utána meg anikó ...
pont az a jó,h vihorászik,miért is kellene véresen komolyra venni :) nem erről szól, hanem a szórakoztatásról.
engem kevésébé tud szórakoztatni valaki aki úgy néz ki mintha uborka lenne a fenekében...
Kedves fórumtársaim,lelépek,jó éjszakát!
Jegyzeteljetek mert reggel visszaolvasok:)