Való Világ 2010 (beszélgetés)
nem csak ezért
hanem azért is, mert mint férfi, visszataszító
olyan,mint egy meztelencsiga: lassú,nyomulós,nyálkás,nehezen reagál :))
Megáll az eszem,ez nagyon fontos már 20 évesen.
nem ismerem a családi előéletét, de én nem hinném, hogy a neveltetésből ered a furcsasága
Szeretnék egy gyors vélemény nyilvánítást!
Szerintetek kit hív ki Szundi.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.:)
Zimány Linda is most plasztikáztatta meg a cickóit!! Nohááát!
Aki nem kapott szeretetet mondjuk, az nem is tud adni. Az érzelmeket is tanulni kell, ezek szerint az ő tanulása nem járt sikerrel. Hogy milyen okból, azt én nem tudom kideríteni, meg annyira nem is érdekel, de azt néhány évesen kellett volna megtanulni, úgyhogy nyilván nem az ő mulasztása. :)
Ez nem is kétséges, de ez lenne minden?
Ezért nem akartak a lányok vele aludni?!
arra nem biztos, hogy befizetne, az nem látszik! ellenben a plasztikcickót lehet mutogatni :)
600köbcentis agyamat 1200asra cseréltetném:D
kár hogy észt nem osztanak plasztikán:D
nyilván nem
hanem a genetika :)
az jó mert tuti biztonságos még a szexig se jutsz el vele
holnapi fókuszban VV Zsófi új plasztikcicijéről lesz szó, amit a 20. szülinapjára kapott
ugye tilos kimondani annak a nevét akit szundi ki akar hivni, ő sok nevet mondott ki de évát azóta nem
szerintem évát viszi
Csak rá kell nézni, és kitalálod.
Alekosz-salátát, inget, szivart, pálinkát értem -ezek jellemzőek rá
na de Alekosz-óvszer?????????? Ugyanmár.
Miért nevezed Gigit lófejnek? - úgy gondolod, hogy ettől Te több leszel?
Alek saláta, mekkora!!!!!!!!!!!!!
én újra csak ismételhetem magam: hibbant.
érzelmi fogyatékos
Bizony így van, mert Alek nem ismeri önmagát, vagy önmagának is hazudik, és bár Béla sem örvend itt a topikban nagy népszerűségnek, az az érzésem, ha az ágyak kereskedési joga őt illette volna meg, nagyobb sikerrel járt volna a társai körében, mint Alek.
Szerintetek miért?
A nőnapi bulin Alek visszataszító volt, ahogy a lányok közelébe akart kerülni! - persze az italt nem ajánlotta fel, meg nem is dolgozott semmit!
,...meg az ágyak....hiába, ha ilyen tudatlan kezébe hatalom kerül, megdicsőül!
és mikor mindenki inkább a földön aludt, abból sem tudta levonni a megfelelő következtetéseket, miszerint a lányok még mindig undorodnak tőle....
Ő a másik tahóóóóóóóóóóóóó.
És a kis ártatlan lófej, kimutatta a foga fehérjét Szandikával történt beszélgetésénél.
Igazad van tényleg nem paraszt, hanem tahóóóóóóóó.:)
További ajánlott fórumok: