Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2010 (beszélgetés)
Találóan jellemzed, de ezt a sok százezer rajongója nem látja, vagy nem akarja látni, mert elfogultak.
Kedvelni én sem kedvelem, közömbös.
Csak nem értem mi a baj vele?
Nem nagyon értem miért szidják. Eddig egy rossz szava nem volt senkihez a villában. Jó láttam a videót, de amit bent mutat az teljesen rendben van.
Jól nevelt, takarít, nem kötözködik, kedves.
Lehet színjáték, de jó színésznő :)
Én sem kedvelem a Gigit, de pár oldallal előbb leírtam, hogy szerintem a legjobb csaj bent. Ezt mindig a férfiak találják ki, ma már volt egy ilyen gyanúsítgatás Anikó miatt is itt. :DD
szerintem sem csúnya lány
[link]
Gabi: Jerzy pocsék az ágyban
Szerintem is Évát hívja ki.
Mintha egy csöppnyi irigységet olvasnék ki a Gigit szidó lányok mondataiból.
Vagy nem tok olvasni?
Szerint nem csúnya lány, sőt! Ez meg egy rossz kép róla...
Persze van ennek pozitív oldala is.:)
Csak akkora volt a kavarodás a napokban Szandi fejében, hogy kíváncsi voltam mit gondoltok.
Tényleg beteg vagy?:(
[link]
ITT A MAGYARÁZAT ! :DDD
Inkább nem kérdezek többet. :))) Jó, mondjuk őket tudom és ezt a némbert is mindjárt lenyomozom a neten, ha fontos. Fontos? :DD
Nem hiszem, hogy ettől többnek gondolná magát, egész egyszerűen csak hasonlít a feje egy lóéra.
Egyúttal elnézést kérek a hasonlításért minden lótól.
nem értünk egyet, de mindegy is :)
Az érzelmek hiányára gondoltam és az máshonnan nehezen eredhet. A furasága az más kérdés :))
jelenleg Dzsudzsák Balázsné :)))
régebben Kefírné :)))
Ez fantasztikus... Ki is az..? :S
Jól olvastam, beteg vagy:(
További ajánlott fórumok: