Való Világ 2010 (beszélgetés)
nem privátban írtam, és a fórumon belül nem mondhatod meg, hogy kinek írjak.
de ah felemészti minden energiád, hogy egy normális, és tisztességes választ adj nekem, akkor duzzogj tovább, csak neked rosszabb.
Mit nem lehet megérteni egy egyszerű, emberi kérdésen?
Egyébként én nem igazán kedvelek senkit/párszor le is írtam,különösen,senkinek nem szurkolok../
Viszont az emberek jelleme érdekel..
nem akarom védeni gigit,mert ő sem érdekel,de szerintem valahol természetes a viselkedése..
ha pl,szandival történne ez,akkor lenne ott +>X%"/=!%!+!(=)!%+"% ha Évával,akkor meg sok tüsszentés..mindenki így állna hozzá,gigi is csak a nem tetszését mutatta ki..ennyi,védi a testvérét..ki nem védené meg azt akit szeret?Mindegy..
Doki meg a .Jót- védi..és nem gigire gondolok ezalatt,hanem mint jelzőre,egységre,dologra,stb...
Szernecse hogy nem szeméyeskedsz :)
Mindenesetre ezt ugye elmenthetjük, amiket írkálsz és ha nem úgy lesz, ahogy reménykedsz, akkor bocsánatot fogsz kérni a cinizmusért. Ugyi?
mese. Figyeld magad. Én nem cseszegetlek és lehet más véleményed és nekem is. Elkezdtél személyeskedni, amikor nem értettem egyet. Ne foglalkozz a személyemmel, hanem a véleményemmel.
:)
Nem kioktatás, csak szerettelek volna megkérni rá, hogy finomabban, és sértegetés nélkül is le lehet írni a véleményt, hogy ne menjen át személyeskedésbe.
Ha én most konkrétan cseszegetni szerettelek volna, hidd el, nem ilyen hangnemben szólok hozzád.
Megkértelek valamire.
És nem értem, ezt miért nehéz megérteni, őszintén leírtam, hogy hogyan látom, és nem szidtalak, csak egyszerűen nem értem, mire a cinizmus?
Nem kioktatás, csak szerettelek volna megkérni rá, hogy finomabban, és sértegetés nélkül is le lehet írni a véleményt, hogy ne menjen át személyeskedésbe.
Ha én most konkrétan cseszegetni szerettelek volna, hidd el, nem ilyen hangnemben szólok hozzád.
Megkértelek valamire.
És nem értem, ezt miért nehéz megérteni, őszintén leírtam, hogy hogyan látom, és nem szidtalak, csak egyszerűen nem értem, mire a cinizmus?
Ezt most elmagyaráznád? Akik többen vannak, azt írnak, amit akarnak?
Ez komoly? :)))
Még szerencse, hogy te elfogadod a más véleményt :))) És nem cimkézel ugyebár.
Ha szerinted Éva erős ember, akkor valóban nincs miről beszélni. Béla Oli ellen jött vissza, akkor nagyon erős?
:)))
Ki ellen jött vissza kétszer? Azt is nézed?
Erős személyiség nem egyenlő az itteni visszaszavazásokkal. Azt hittem, hogy erre már rájöttél.
A végén már inkább, de az elején messze nem.
Köszönöm a kioktatást. Magadat milyennek látod? Csak hogy hiteles legyen a véleményed, nem árt, ha valóban van önkritikád.
Én nem cseszegettelek, te viszont szinte minden hozzászólásodban:)
"Amúgy nekem nem az az erős, akit visszaszavaznak."
Hát akkor ki? Aki kiesik nem?:)) És ha valaki 2x jön vissza a párbajról, az abszolut gyenge nem igaz?:))
Najó én befejeztem, nevetséges hozzászólásaid vannak:)
akkor ne is fórumozz, ha csak a saját hangod akarod hallatni.
Áruld már el, mi sértőt írtam én neked?
Mert egy "x" személyről mondtam véleményt, mivel ezért van a fórum, én azzal, miért sértettelek?
Nem személyeskedtem veled.