Való Világ 2010 (beszélgetés)
Most az igazmondóban a dühkitörésről beszélt csak azt nem tudom,h melyikről:)
80%-ban vállalja a felelősséget de már napok óta érlődött.
Lehet megszűnik mostmár ezentúl a "rakjátok rám a jelet" stratégia. Hát elérkezte mostmár arra a szintre amikor már a barátaikat is meg kell jelőlniük. Nyugodtan rárakhatják a legközelebbi párbaj alkalmával Alekoszra a kendőt, bár szerintem úgy félnek tőle mint a tűztől. Ha Éva kapja meg, akkor Ráczék bandájából kell ismét valakitől búcsúzni:) (Jerzy)
mondjuk Oli alapból műsorvezető...Bár nem tudom, ebben a munkakörben hogyan teljesít...
:DDD
Volt vele céljuk, az biztos. A pszichomókusok biztos ezt találták ki valamire, csak Szandi irányíthatatlan.
Nyiss egy ilyen fórumtémát és meglátod :)
Ezek az igazi tesztek és nem feltételezések :)
csak azt akartam azzal mondani hogy két testvérnél nem kell titkos jelrendszer,mert ismerik egymást tudják mire gondol a másik alapból, pl teljesen függetlenül tesom is én is megvettük ugyanazt a ruhát, sálat könyvet stb, ugyanarra tennénk a jelet is ez biztos, ugy is ha nem is beszélnénk róla
Pedig ő jól odavan Anikóért, nem?
ezen én is meglepődtem! a Zsuzsi hozzászólása, és az Ildikóé kissé megdöbbentem.. magyarán leírták az erőviszonyokat...
Hát már az is megdöbbentő, hogy Olivér vezeti a belevalót. Tiszta gáz.
De, szerintem ezért tették be a Zsuzsi dumáját is.
Remélem, hogy ebben is tévedsz.
Nem is értettem, hogy szabad ilyet beadni.
Nem szabadna tudni, kint milyenek az erő viszonyok.
Nyugodtan mondhatom, fel vagyok háborodva! :)
Igen,élőben mondta,h 1 órával előtte nagyon összeveszett Anikóval amit már sajnál.
Gondolom jó oka volt rá,h kiossza,már ő sem bírta tovább.
Például most Béci kimutathatta volna a nemtetszését. Ebből is látszik, hogy nem ez az igazi arca. Melyik ember vigyorog, amikor hátba döfik?!
Vállalom magam teljes mértékben, de nem tudom föltünt-e neked, hogy NEM EZ A FÓRUMTÉMA. Akkor minek akarsz ide mást témába belevágni? Ha azt hiszed, hogy ciki az én elvem a "Hadvezérről" nagyon tévedsz. És szerintem sokan egyet értenek velem.
Zsuzsinak elég furcsa elképzelései vannak az erőviszonyokról. Szegény Lacit ez most jól földhöz vághatta.:(
ugy éreztem a műsor alatt mintha stolék le akarnák beszélni szandit arról hogy bécit vigye ki, ti nem éreztétek?
Épp ezért szóltam hozzá ehhez a fórumhoz ma,mert a mai kiválasztást láttam...
akkor?miről beszélsz?mi a probléma azzal,hogy felvetettem??
Ahhoz képest,hogy alig nézed,meg csak hallgatod,a részleteket észreveszed..gigi szeme..béci,hogy dühöng..
Össszeveszett Anikóval? Megint lemaradtam, nem hiszem el.
Szinte mindeki keveri, mert valamelyik filmben félreérthető volt. Azóta a skizofréniát szinte mindeki a többszörös személyiséggel keveri.
De a szerkesztők nem véletlenül vágták be szerintem. Dönthettek volna úgy, hogy nem teszik be vagy nem mondhat ilyet Zsuzsi.
Na,akkor jól látom:)
Szerintem is megérdemelték,Bécinek sem volt őszine a megnyilvánulása mikor megkapta a kendőt,látszott rajta,hogy dühöng,most utálja Szandit,de ettől függetlenül nyalni fogja továbbra is a segg.t,Gigi meg meg tudta volna ölni,csak a szemét kellett figyelni,nagyon sunyi,nagyon-nagyon
Próbálj végre ne másokra hivatkozni. Válald magad, vagy másnál is nézd el. Így korrekt :)
További ajánlott fórumok: