Való Világ 2010 (beszélgetés)
Előhúzhatod ezt a "rásszistá" kártyád, nem érdekel ki mit gondol rólam. Nekem van egy véleményem és kész. Ő legalább harcolt a kommunisták ellen is, és a kommunista elméletet ugye tudjuk kik találták föl? Nézd meg hogy él ma németország és hogy élnek azok az országok ahol kommunizmus volt. Bár ebbe nem folynék bele, mert nem ez a fórumtéma, és ha jól tudom a politikát itt hoxán nem nézik jó szemmel.
Lehet, hogy ezeken a napokon én sem jövök többet. Katasztrófa, ami itt zajlik.
Iwiwről kilépve vannak különböző cikkek,és egyszer ha minden igaz ott olvastam,hogy Gigi barátnője azt nyilatkozta,egyáltalán nem ilyenek ezek a testvérek,Ő csodálkozott azon,ahogy viselkednek bent,és ez sztem szégyen...az őszinteség nem itt kezdődik,kicsit sem egyenes emberek,és tényleg ostoba hülyének nézik a nézőket.
ha nem tetszik valami, akkor nem kell fórumoznod.
ilyen megnyilvánulással a majomketrecben a helyed. Egy épkézláb érvet nem tudtál mondani, hogy mi bajod van, csak állandóan puffogsz.
Csaba, ne forgasd ki, te is tudod miről van szó! Nem csak az létezik, amit kimondunk.
Nem baj,lesznek még olyan esték is:)
Na meg hátha jön még Alkeszosz és feltámadok én is:)
De a kiválasztás-kihívás-párbaj mindig ilyen :) Én párbajkor már nem is jövök.
Azt hiszem ezt hívják erőszakosságnak.
nem akarok Akáckodni'de max.ufonauta lehetsz,ismeretlen repülő tárgy,nem!:))
Ezt mivel tették? Azt mondták, hogy mi makulátlanok vagyunk? Ezt én nem hallottam.
és megválaszolnád végre, hogy miért?
és hogy konkrétan miféle személyes sértést írtam én neked, hogy így viselkedj?
felfogtad, hogy kérdeztem tőled egy egyszerű kérdést, és szeretnék rá választ kapni? mikor sértettelek, mikor személyeskedtem veled? HM?
ezaz menj vele ölre istenem mekkora állatkert ...
Örülök, hogy jobban vagy!
Nekem azok az esték, amikor csak egy páran vagyunk itt ilyen késői órán, sokkal jobban tetszettek. Nem tudom, minek ölik egymást a fórumozók olyan emberek miatt, akik még a létezésükről sem tudnak, de ha tudnának is, akkor sem nagyon izgatná őket. Ezt nem értem.
Ja ja...Gigi finalista lesz, minden bizonnyal aha...Még Lacinál, és Aleknál is erősebb lesz nem? Sőt! a 2 Rácz és még valaki lesz az első háromban?
Mehet. Vállalom. De miért változtattál nevet?
Viszont így már értem, hogy miért vagy ennyire kihegyezve rám. Minden világos?
Hitler egyébként mennyivel volt jobb a számodra, mint Béci? Azt is elmondod itt nyílt fórumon, vagy az a véleményed nem vállalható?
Szandi az gáz, de a tesók nem. Hát, ez a kettős mérce. Jó dolog. Ha én csinálom :DDD
Nekem is ez a bajom velük, de másnak ez nem probléma. :))
Hát nem nyernél. De majd figyelj. Ha nem jön össze, amit gondolsz, akkor tanulj belőle egy kis vérmérsékletet.
igen, pl ez hogy ne irj nekem
Azért sztem senki ne felejtse el,hogy Béci és Gigi megvezette rendesen a népet,szó szerint hülyének nézte az embereket azzal,hogy az álszentet játszották/játszák...Ezzel a nézőket sértették meg,gondoltá;hogy a sok hülye hadd gondolja csak azt,hogy Ők mennyire makulátlanok
A cinikus az te vagy kettőnk közül már egyszer leírtam neked drulli néven. Nyugodj meg, el van mentve a te hsz-eidből is egy pár darab, aztán majd elővesszük mennyire okos voltál/vagy.
Igen, igazad van és a megfogalmazás (különösen a tüsszentős rész) is nagyon tetszik.:)
Ugye most sem cseszegetsz senkit?
Ha lehetne látni a számokat hogy viselkednek, akkor megtudnám mondani, hogy melyik az az öt amelyik kiesik.
További ajánlott fórumok: