Vallomások (beszélgetés)
"Ismét mellkidobós Facebook profilképem lesz. Próbáltam megállni, de annyira szépek, nincs szívem megfosztani ettől a látványtól az ismerőseimet."
Csak nem újak?
Mellkidobós..
Úgy az igazi ,ha a melled mellé még csücsöritesz is.
Garantált siker!
"Ismét mellkidobós Facebook profilképem lesz. Próbáltam megállni, de annyira szépek, nincs szívem megfosztani ettől a látványtól az ismerőseimet."
Ismerősöknek megmutatnád, nekünk nem? Ejnye :)
Nem tudom, hogy alakul az életem a jövőben. Félek!
Senki sem tudja. Akkor most mindenki féljen?
Van egy mondás: Akkor kell átmenni a hídon, amikor odaérsz.
Ne félj, remélj! 😉
"Nem tudom, hogy alakul az életem a jövőben. Félek!"
Jobb félni mint megijjedni!
"Az öcsémből papucsot csinál a nője. …"
Nekünk férfiaknak ez a sorsunk. Papucsot csinálnak belőlünk.
"Tele vagyok kisebb, nagyobb hitellel mégis azt érzem, hogy megint..."
Felelőtlen vagy! Ne csodálkozz majd, ha végleg eladósodsz!
Az öcsémből papucsot csinál a nője. Kihasználja minden téren évek óta, a családtól próbálja elszakítani. NEM BAJ- Az öcsém biztos látja a szitut és ez neki megfelel. KUKORICA- Fel kell nyitni a szemét, mert nem lát a rózsaszín ködtől.
Írod is, hogy neki ez így megfelel. Nem kell senkinek beleszólni mások életébe. Nem gyerek, már felnőtt ember... nyilván tenne ellene, ha nem lenne neki így jó!.
"Tele vagyok kisebb, nagyobb hitellel mégis azt érzem, hogy megint..."
Talán az sem véletlen, hogy tele vagy hitelekkel.
"Az öcsémből papucsot csinál a nője. Kihasználja minden téren évek óta, a családtól próbálja elszakítani. NEM BAJ- Az öcsém biztos látja a szitut és ez neki megfelel. KUKORICA- Fel kell nyitni a szemét, mert nem lát a rózsaszín ködtől."
Nem tudod felnyitni, csak szólok. Te leszel a kotnyeles boszorkány, aki mindenbe beleüti az orrát. Amúgy meg lehet, hogy tényleg.
" Nálunk hetente van fürdés..."
Van ilyen munkatársam, szóval az immunrendszerét erősíti. Csak a többiek gyomra forog a bűzétől. Gusztustalan, undorító.
Az angol és francia nép ilyen igénytelen.
"Szerintem nem az számít hány kg-t mutat a mérleg,hanem hogy a kilók milyen arányban oszlanak el."
hát az sem mindegy, hány centin oszlik el..
Valaha volt olyan, hogy 1 nap 3 különböző pasival (de, du és este), volt randim (meg szex) ebből 2 szerető 1 meg akivel éltem. Jó volt! Imádtam!
Miért a múltidő?
Nap mint nap 2 férfival osztom meg az ágyam. (nincs fiam!)
Ó,te szegény! Car lehet, hogy nincs pénzetek több fekhelyre.
Bízom benne, nem az aluljáróban osztozkodtok az ágyon.
Szóltam itthon a családnak, hagyjanak 1 db sütit, de mind megették. Holnap veszek egy dobozzal és egyedül fogom megenni.
Én is ezt tenném:D
Amikor nagyon leizzadok, a pasim hevesebben kíván. Bevallom ezért ritkán zuhanyzom.
A túrót is szereti??
Felnézek az eladókra....
Köszönöm.
Nagyon félek tőle, hogy az éjszakai spontán orgazmusaimat nem a szexhiány és az agyam játéka okozza, hanem álmomban egy démon izgat és ettől megyek el. Elgondolkodtam már azon is, hogy az egyházhoz kellene fordulnom segítségért.
Biztos kinézett magának egy incubus:DD
Randi
Örülök a boldogságodnak :)
Én már csak lesek 😳
Amikor megtörténik, hogy vki saját magával veszekszik, akkor junioros is lehet több is 😯
"Akkor is az anya a hibás, hogy elütötte a gyereküket az autó és meghalt. Remélem L. L Junior jól ellatja a baját"
Én meg remélem, hogy neked nincs gyereked, és hogy soha nem is lesz!
Elég nyomorultnak kell lenned, ha az agresszió vezérli a gondolataidat. Mintha az bármit is megoldana .. Buta suttyó.
Akkor is az anya a hibás, hogy elütötte a gyereküket az autó és meghalt. Remélem L. L Junior jól ellatja a baját
Ez a vallomás téged minősít.
Egy anya.