Vallomások (beszélgetés)
Ma egész nap szexeltünk a férjemmel.
...és? Gondolod érdekel valakit?
Ma egész nap szexeltünk a férjemmel.
Délután 2 óra még nem a nap vége, hajrá!!!
Az meg duplán ciki.
Tovább vinni a "hagyományokat" 😁
"2 év küzdelem után ma kiderült, kigyógyultam a rákból.Nagyon boldog vagyok." 😭😄😊
Gratulálok! További jó egészséget és sok boldogságot, ami halványítja a rossz napok kínzó emlékeit!! 😔❤️☺️☺️☺️
"Szerintem nagyon nevetséges mikor egy nő "kicsimnek" hívja a párját"
Szerintem is. Főleg, ha 100 kilós a pasi.
A 100 kilós női "kicsim" is nevetséges.
De úgy összességében is ez a megszólítás.
"Ismerek olyan párt akik szex mentesen élnek otthon, közben meg irigylésre méltó boldog családi képeket posztolnak"
Mi az összefüggés? Nem értem. Szex nélkül miért ne lehetne boldog családi életet élni?
"Utálom, ha a párom drága ajándékot vesz a szülinapomra, mert én ezt nem tudom viszonozni. Nyáron is elutaztunk Spanyolországba, de a nagy részét ő állta. Kezdek ebbe belefulladni, nem értem, mit szeret sok nő azon, ha folyton kap valami drágát."
Küldd el nekem a drága ajándékokat, én majd valahogy megpróbálok együttélni azzal a problémával, hogy nem kell viszonozni.
Attól még, hogy engem egyáltalán nem érdekel a legújabb iFon, még "normálisnak" érzem magam, bármennyire is próbálják rám fogni az ellenkezőjét. :(
iFON-ban mérik az észt?
"Szerintem nagyon nevetséges mikor egy nő "kicsimnek" hívja a párját."
Lehet alacsonyabb a nőnél.
"Ismerek olyan párt akik szex mentesen élnek otthon, közben meg irigylésre méltó boldog családi képeket posztolnak"
Olyanok is vannak, akik ütik-verik-alázzák egymást és tönkreteszik a gyerekeket lelkileg, aztán ilyen képeket posztolnak. Még jó, hogy a monokli eltüntetéséhez manapság már smink sem kell, csak 1-2 kattintás, így az üvöltések közepette megmarad a szent család látszata.
Lehet otthon nem szexelnek,hanem ott, ahol ezeket a boldog családi képeket posztolják..:D
'Amikor nagyon leizzadok...'
Nem baj, csak maradj otthon!
'Lenézem azokat a diplomásokat...'
Én is. Iszonyúan sötétek.
Miért? A szex nem kötelező eleme a boldogságnak. Ha mindkettejüknek így felel meg, akkor mi köze hozzá bárkinek?
"Szerelmes lettem egy impotens hapsiba..."
Amennyiben így van, adj neki még esélyt! Nem egyet, többet! Az impotenciának sokszor lelki okai vannak, amiből nem mindig könnyű kigyógyulni. Aztán meg lehet próbálkozni szakember segítségével. (Nincs tapasztalatom, nem tudom, hogy ez mennyire eredményes, de hiba lenne mellőzni!) Lehet cukorbeteg, szívbeteg, ki tudja mi. Ha szereted, megpróbálsz segíteni rajta.
"Lenézem azokat a diplomásokat akik lenézik a kétkezi munkást. …"
Én is lenézem. De én jobb vagyok mint ő, mert okkal nézem le.
"Ismét mellkidobós Facebook profilképem lesz. …"
Engem érdekel. Kérlek, írd meg privátilag, kit keressek a Facebookon. Köszönöm!
"Lenézem azokat a diplomásokat akik lenézik a kétkezi munkást. Így én sem vagyok jobb, tudom, de nem érdekel. 😏"
Mindenki lenéz mindenkit?:) De szép világ!
Nem értem, miért kell ezzel, másokkal foglalkozni?
Ha olyan emberrel találkozom, aki nagyon fent hordja az orrát és ezt velem szemben érezteti is annál inkább úgy teszek, mint aki nem veszi észre. Ez sokkal jobban bosszantja, mintha tromfolnék.:)