Vallomások (beszélgetés)
"Utálom azokat a népi hagyományokat, amik miatt állatok ezreit, millióit kínozzák és ölik meg feleslegesen! Emberiség nőj fel!"
Még szerencse, hogy nem kötelező beállni a sorba. 😀 Én se szoktam pl soha libát enni, nem szeretem az ízét.
Még nem vagyok 50...tavaszra jön az első unoka...az ágyról is alig tudok felkelni, annyira fáj mindenem! :( Hogy fogok tudni így) felhőtlenül unokázni???
Ha lehetséges, állítsd helyre az egészségedet! 50 évesen még azért elég fiatal vagy...
A tömeges libafőzés, mert ma azt KELL, elveszi mára az étvágyamat. Már most nem túl jó a gyomrom.
Kell? Pisztolyt tartanak az emberek fejéhez, vagy mi?
Azért mert az összes reklámban, üzletek szórólapján erre akarnak rávenni, senkinek sem kötelező megvenni.
Én sem veszek libát, hanem azt főzök-sütök, amit szeretünk, és éppen megkívánunk. Ma nem is főzök, mert maradt tegnapról kaja.
A tömeges libafőzés, mert ma azt KELL, elveszi mára az étvágyamat. Már most nem túl jó a gyomrom
Már miért kellene??? Soha az életben nem volt nálunk szokás a liba, igazából nem is tudom, honnan jött ez a szokás. Sőt! Életemben nem ettem még libát. Neked miért kellene?
"A tömeges libafőzés, mert ma azt KELL, elveszi mára az étvágyamat. Már most nem túl jó a gyomrom."
"Ma jött meg. Hasmenésem van, görcsölök és menni kell gürizni egy hisztis kollegina társaságában. Azt hiszem ma nem leszek "úrihölgy" 😂"
Hétfő reggeli hisztérikák.
"TV2 fan vagyok,de az első sztárban sztár szám után mégis átkapcsoltam az X faktorra."
Egyik jobb, mint a másik.:D
Megértelek, hogy ezt csak névtelenül mered közölni.
"Még nem vagyok 50...tavaszra jön az első unoka...az ágyról is alig tudok felkelni, annyira fáj mindenem! :( Hogy fogok tudni így) felhőtlenül unokázni???"
Tavaszra jobb lesz! Lesz újra napsütés, virágok, zöld fák életkedv.:)
A nagymama szerep nem kell, hogy örökös fáradtsággal járjon! Különben sem kell 24 óráznod az unoka mellett.
"Még nem vagyok 50...tavaszra jön az első unoka...az ágyról is alig tudok felkelni, annyira fáj mindenem! :( Hogy fogok tudni így) felhőtlenül unokázni???"
Még fiatal vagy! Nem tudom, mi a baj. Ha kell, tessék orvoshoz menni vagy hívni! Jobb esetben pszichés az ok, majd az onoka elmulasztja.
Mi a nyavalyát lehet erre nyomni?? Nem hiszem, hogy pont a kukoricára térdelés lenne gyógyír.
"Nem beszélek káromkodósan. Mert nőietlen, primitív benyomást kelt leírva is, kimondva is. Nem megjátszom magam, én ilyen vagyok, így neveltek a szüleim, a tanáraim, ilyen példát láttam. Aki más, semmi gond, ha ő meg úgy boldog, ő dolga, nem az enyém."
Igazad van. Ronda és primitív dolog az bárki szájából is.
"Mindenki irigyli a boldog családi idillit amiben élek, senkiben fel sem merül, hogy évek óta szeretőt tartok a feleségem mellett."
Lehet, hogy most ezt gondolják, de amikor majd kiderül és esetleg a feleséged válni akar, akkor meg azt fogják gondolni, hogy micsoda egy tisztességtelen, gyáva ember vagy.
"Köszönöm szépen a sok jelet mindenkitől."
Ennek a "vallomásnak" így mi értelme van név nélkül? Miért nem azoknak írod meg üzenetben, akiknek köszönni szeretnéd?
Köszönöm szépen a sok jelet mindenkitől.
Kb ennyi is a jelentőség a dolognak, pénzre nem váltható. Tudtad?
"Köszönöm szépen a sok jelet mindenkitől."
Létezik erre külön fórum. Ezzel mit akartál bevallani?
Hogy nem tudod a keresőt használni?
Mindenesetre fontosnak tartotta névtelenül közölni. Erre pedig, a dolgok természetéből kifolyólag, jönnek a hozzászólások.
Persze nem biztos, hogy igaz a vallomás. Írhatta ezt valaki szórakozásból is. Másrészt, ilyen esetek vannak.