Vallomások (beszélgetés)
Pontosan.
Én 60 alatt már anorexiásank nézek ki és mindenki aggódik értem...
"Általános tapasztalatom a férfiakkal, hogy miután visszautasítást kapnak és rájönnek arra, hogy a nő nem akar velük ismerkedni, agresszívekké válnak, lehordják a nőt mindennek, fenyegetőznek. Emiatt már nem is ismerkedem, félek tőlük, mind egyforma!"
Hány férfival volt dolgod, akik után ezt a nagy általános butaságot megfogalmaztad?
Nem lehet, hogy rosszul választasz és sorozatosan az ilyen idegbajosakat kapod ki?
"Szó szerint fáj a lelkem!"
Lehet, hogy egy szent vagy csak a környezeted még nem vette észre? Hamarosan jönnek a stigmák.:D
"A volt párom súlyosan bántalmazott fizikailag..."
Aki egy nőt meg tud ütni, máskor is megteszi.
A volt párom súlyosan bántalmazott fizikailag, azért lett vége. Mégis, mikor bajban vagyok,vagy segítség kell, a mai napig CSAK ő van mellettem, mindig cserben hagy mindenki más. Komolyan elgondolkodtam azon, hogy adok neki még egy esélyt..
Ne! Csak kötődni akarsz, valakihez tartozni.
Eleve nem megbocsájtható, ha egy férfi megüt egy nőt. Nemhogy súlyosan bántalmazott.
Örülj, hogy segít, de te ne azzal hálád meg neki, hogy hagyod magad újra összeverni!
Általános tapasztalatom a férfiakkal, hogy miután visszautasítást kapnak és rájönnek arra, hogy a nő nem akar velük ismerkedni, agresszívekké válnak, lehordják a nőt mindennek, fenyegetőznek.
Lehet, hogy rossz "körben" keresed a pasikat. Nem hiszem, hogy mindegyik ilyen. Ezek neveletlenek és ezt a viselkedést láthatták maguk körül.
Nem társat, tulajdont akarnak... :((
A volt párom súlyosan bántalmazott fizikailag, azért lett vége. Mégis,
Elment tán a józan eszed? Inkább tanulj meg a saját lábadra állni. Vagy hiányzik a verés? :((
Ápolj jobb kapcsolatot az ismerőseiddel, családtagjaiddal, hogy számíthassatok egymásra, ha szükség lenne rá.
Kereshetnél egy normális pasit...
Három év után az enyém lesz a szeretőm! :)
Te ebben ennyire biztos vagy?én nem lennék....pláne abban nem,hogy meg is tudom majd tartani,mert kutyából szalonna sose lesz,ha érted,mire gondolok.
Általános tapasztalatom a férfiakkal...
Ezt már én is tapasztaltam. Persze nem mindegyik ilyen. Inkább fiatalabbaknál tűnt fel, hogy nem tudnak viselkedni.
Bosszant, hogy a szüleim csúnyán erőltetik, hogy keressek párt, mert apa kell a gyerekemnek, akire a volt férjem rá se néz. Kényelmes így ketten, nincs kedvem kínlódni egy újabb idióta kiszolgálásával, nem hiszem, hogy elfogadná, hogy első a gyerek.
Volt régen egy tanárom aki mindig azt mondta, hogy minek neki férfi? Nem akar örökbe fogadni még egy gyereket :D
Hát én inkább sose lássak embert egyet se, de azt különösen ne, aki egy ujjal is hozzám mer nyúlni, súlyosan bántalmazva. Ilyen embernek a segítsége nekem nem kellene. Ugyan miben segítene? Anyagilag? Információkkal? Téglát pakol? El se bírom képzelni ... Belenéznek egymás szemébe segítség közben? A bántalmazó és a bántalmazott?
Nincs egyedül, csak mindenki más nem segít.
"Szó szerint fáj a lelkem!"
Sajnálom..., de erre megint mit lehet nyomni...?
Nekem az jutott eszembe,hogy az illető,aki ezt kiírta,borzasztó egyedül lehet,máskülönben minek fogadná el egy olyan ember segítségét,aki bántalmazta,ráadásul súlyosan??
ettől függetlenül isten ments,hogy arra bátorítsam,amire készül/vagy csak amit a fejében forgat/.
"A volt párom súlyosan bántalmazott fizikailag,azért lett vége.Mégis,mikor bajban vagyok,vagy segítség kell,a mai napig CSAK ő van mellettem,mindig cserben hagy mindenki más.Komolyan elgondolkodtam azon,hogy adok neki még egy esélyt..."
Ezek szerint csak a dugást szüntetted be, a segítsége jól jött.
Hát dugjatok újra, végülis ...
Csak ne lepődj meg, ha deja vu-d lesz pár verés után.
A volt párom súlyosan bántalmazott...
Inkább hagyjanak cserben, mint verjenek.
A hiba ott van, hogy elvész a hagyományok lényege, és sokaknak a zabálás, piálás a fő szempont egy-egy ünnep kapcsán. Gondolom, te se vegetáriánusnak születtél, s korábban jóízűen megetted a rántott csirkecombot, a töltött káposztát, a fasírtot és társait, s nem tűnődtél azon, miken mentek keresztül az élelmed alapanyagát szolgáltató állatok.
Egyébként minden vegetáriánust maximálisan megértek.
"Igazságtalan az élettől..."
Sok igazságtalan dolog van az életben, viszont egy biztos, kesergéssel változtatni sem lehet rajta. Amin az ember nem tud változtatni, azt el kell fogadni és másban kell keresni az élet szépségét, értelmét.
:DDDDD
Azon gondolkodom, hogy adták tudtára? Mindenki kezet rázott vele, vagy vállon veregették?
Naponta utazom buszon /is/ és az a tapasztalatom,pont lecarják az emberek mi történik akár mellettük is.
"Igazságtalan az élettől hogy aki nem akar gyereket annak véletlenül lesz, aki meg szeretne sokszor lombik által sem éri el ezt az álmát"
Szomorú igazság ez, és bármelyik oldalon is állsz, sajnálom. :(
Szép előadás lehetett.:D Megmutatta egy idős asszonynak, hogy le tudja ugatni a fejét kibicként. Ráadásul igazságtalanul.
Igenis sokkal könnyebb a mai anyukáknak.
Pl. most felszállhat a buszra. Régen örültek, ha volt busz, ami félóránként járt.
"Igazságtalan az élettől hogy aki nem akar gyereket annak véletlenül lesz, aki meg szeretne sokszor lombik által sem éri el ezt az álmát."
Mekkora közhely!:D
Ja, igen! Az élet nem habostorta. És?
Fogalmam sincs mit eszik bennem,miért tart ki mellettem.Nem tudnám az életem nélküle elképzelni.Biztonságot nyújt,szeretem a humorát és vonz,mint egy mágnes.
Van az úgy, hogy nem tudjuk mi vonz a másikban.Nem is kell tudni csak érezni.Ha ez kölcsönös akkor ne agyalj,éld meg.
"Nagyon felidegesített ma egy vénasszony! Elkezdte cseszegetni a baba kocsis anyukát a buszon. Majd mikor rázendített hogy milyen könnyű a mai anyukáknak eldurrant az agyam. A tömött buszon küldtem el a francba. Mindenki nekem adott igazat."
Lelki szemeimmel látom, ahogy műsor után taps, ováció -szép volt.
A Facebookon láttam: Mi a különbség a szerető és a feleség közt?
A szeretőnek tudsz siránkozni a feleségről...
Próbáld fordítva, ha van merszed...