Vallomások (beszélgetés)
Egyedül élek a birtokomon....
Kicsike lehet a birtok ha a lakrészben nem fér el 4 zsugor családi csomag.
De legalább a pókok bepettyezik.
"Elegem van az időseket leszóló megjegyzésekből. A vírust a fiatalok hurcolták be és hiába maradok itthon, ha akar megtalál."
Így van ha akar megtalál. Nem csak téged, bármelyikünket. Az időseket én speciel már nem szólom le, ha nem értik meg, hogy ne menjenek ki mert rájuk veszélyesebb, akkor nem értik meg, menjenek. Az meg butaság és sötétségre vall, hogy a fiatalok hurcolták be. Ne szíts generációs különbségeket mert van most mindenkinek elég baja. Ha jót nem tudsz írni, rosszat miért? Unatkozol te is?
"...95 guriga WC-papír"
Előbb-utóbb, ez is elfogy. Sőt azt is felteszem, hogy soha sem fogy el, ugyanis az ember az újabb adagot valószínűleg hamarabb megveszi, mint ahogyan az utolsó tekercset elhasználná. Ha az új adag kerül felülre, a régi lent marad, akkor az örökre megmarad!
Ha igaz az, hogy csak az idősek vannak halálos veszélyben, akkor egy fiatalnak nem is kellene aggódnia. Persze az is igaz, hogy egy tüdűgyulladás, amit ez a vírus okoz, egy fiatal számára sem kellemes. Én nem hagynám ott a mun
kahelyem.
Én most vettem ma anyagot sűrűbb vásznat.
Most fogom elkészíteni, én úgy tervezem elkészíteni, hogy duplán varrom össze, az oldalánál hagyok egy rést, ahova tisztasági betétet helyezek be. Azt kidobom használat után, a maszkot átmosom forróvízben, átvasalom. Mivel a maszkjaim fogyóban, más megoldást nem találtam.
Ehhez a véleményhez csatlakozom.
Hateyou, a Hoxa közösségébe még alig pár hete regisztráltál, ezzel a névvel.
Ha már a neved is "gyűlöllek", akkor valami más platformon kellene bomlasztanod talán.
"Egyedül élek és birtokomban van 95 guriga WC-papír. Elfér a fészerben csak egy van a fürdőben."
Kicsit irigyellek a jó száraz fészerért.
Én a bicikliket tartanám benne, de ez már egyéni dolog. Kinek mi az érték.
mint ahogy írtam,megértem ha valaki félti az egészségét,csak sajnos az a helyzet,hogy pénz nélkül nincs élet,hiába van egészségünk,mert ha nem eszünk meghalunk,ha nem fizetjük a számláinkat,az utcára kerülünk.Ez persze fordítva is igaz,hiába van valakinek pénze,ha egészsége nincs.És aki ilyet kijelent,hogy én biz otthagyom a munkahelyem,mert félek,az késöbb mit csinál,ha nem talál másik munkát,éhen hal,hajléktalan lesz???mert nem úgy néz ki,hogy ez a helyzet hipp-hopp rendeződik,és a járvány csak úgy megszűnik,eltúnik,egyik naprol a másikra,és senkit nem fog érdekelni,hogy az illetőnek miért nincs pénze,nem fog senki neki ingyen kenyeret adni a boltban... millio ismerősöm van,aki dolgozik ebben a helyzetben,mert MUSZÁJ,nem engedhetik meg maguknak,hogy felmondjanak és otthon maradjanak mert mind éhen halnának,nincs egy lerakott fillérjük,amiből tengődhetnének akár csak egy hétig is.
Igaz,mindannyiunknak más a helyzete,ha a vallomás kiiroja megteheti,hogy felmond,mondjon fel,ugyis saját belátásunk szerint cselekszünk,mindannyiunk úgy cselekszünk,ahogy helyesnek véljük....
Egyedül élek és birtokomban van 95 guriga WC-papír. Elfér a fészerben csak egy van a fürdőben.
Látom lelki szemeimmel, ahogy terpeszben mész hátra a fészerbe... :DD
"Az egész ország pánikban van és már annyira unom, hogy ez a téma..."
Unatkozz egyedül!
Senki sem kíváncsi az ilyen megnyilvánulásokra.
"Vágyom egy ölelésre, szeretetre, jó szóra."
Jó! És ezt szeretettel mondtam, tehát két vágyad is teljesült. Ölelni meg ilyen vírusos időben senkit sem vagyok hajlandó! 😊
Unom, hogy beteges vagyok....
Nagyon sajnálom:( Gyógyulást kívánok neked, jó egészséget!
Kitartás Andikám!
Sokan el vagyunk szakítva a szeretteinktől, de most ez az elzárás a helyes, ezt végig kell csinálnunk! ❤
Hidd el mindenkinek,nekem is hiányzanak az unokáim.
Hiányzik a napi sétám,
Hiányzik,hogy nem mehetek oda ahová akarok,de ha ez kell ahhoz,hogy túléljük ezt a tetves vírust,akkor vegyünk már erőt magunkon.
Engem is elkap a sírás naponta többször,és akkor mi van,megrázom magam csinálom tovább,
Ez is elmúlik.
Mire lennél irigy?! Hogy senki se be, se ki?
Mióta bezártak minket, elkapott a depi!!!
Persze mindent megkapunk, működik a mosás,
de kell, mert naponta többször rám jön a f...sás!
Hogy ez történik, nem is csodálom,
Mert qvára hiányzik a drága családom!