Vallomások (beszélgetés)
Unom, hogy beteges vagyok, pedig még 41-et sem töltöttem be, testileg és lelkileg bele vagyok fáradva az életembe. Mindig fáj valamim, rossz a közérzetem..
Mit lehet erre reagálni?!
1. Nem baj
2. Térdepelj kukoricára
Más lehetőség nincs... SAJNÁLLAK!!!
23023 és 23024:
Mindkét utánam szólóval egyetértek.
"Egyedül élek és birtokomban van 95 guriga WC-papír. Elfér a fészerben csak egy van a fürdőben."
Vegyél még... ez kevés lesz! :)
Ne mérgelődj!
Autoimmun vagyok. A patikában azt mondták hogy zárt helyen hordjam utcán nem kell.
Ugyanakkor viszont ezt is olvasom:
húúúúú,de nagyon tele van már a hócipőm ezzel a hordjunk vagy ne hordjunk maszkot témával,
mindenkinek kéne valamit tenni azért,hogy legalább kisebb esélye legyen a fertőzésnek,de mindig van egy okoska,aki szerint fölösleges,
mindenki aki azt mondja hogy ez mekkora hülyeség,na az a hülye,
hűűűű,de mérges lettem,
Nem biztos, hogy nem lennénk betegek, ha teljesen izolálódhatnánk. A vírusok eredete, életfolyamata ma sincs tisztázva, néhányuk igen, de még nagy a homály. Egész tudomány-ágazat szakosodott kutatásukra.
A vírusok méretben nanométer nagyságrendűek. Nem szövés kérdése a maszkok áteresztése, hanem a bennük levő szűrőn múlik.
Még egy "sima" baktérium-szűrő is papírlapnak néz ki. Olyannal dolgoztam régen.
Azt olvasom, hogy a maszkkal másokat védünk, ha mi magunk köhögünk vagy tüsszögünk.
Ha igaz...
de nem igaz!
Tegnap egy 53 éves férfi halt meg, bár krónikus betegségei voltak. Lehet, hogy magas volt a vérnyomása és cukorbeteg volt, amitől még ezer évig élhetett volna...
Ma, azt olvastam, hogy egy 40 éves ember kritikus állapotban van.
Szerintem egyik sem idős...
Ez jó!
Tényleg! Lehet, hogy én is duplázni fogok és oldalt hagyok nyílást a betétnek.
Köszi!
Unom, hogy beteges vagyok, pedig még 41-et sem töltöttem be. testileg és lelkileg is bele vagyok fáradva az életembe. Mindig fáj valamim, rossz a közérzetem..
nagyon de nagyon átérzem a helyzetedet,sajnos most én is ebben a cipőben járok,totál legyengült immunrendszerrel,betegesen,műtét előtt,amit egyelőre senki nem végez el rajtam,stb,de nem csüggedek,vannak rossz napjaim,sok, és vannak jobbak...
És Téged is arra biztatlak hogy ne add fel, és főleg a jelenlegi helyzetben ne ess pánikba,ne félj,mert egyszer minden rossznak vége szakad,ez lebegjen a szemed előtt,amikor rossz a hangulatod,vagy fájdalmaid vannak próbáld magad elfoglalni olyan dolgokkal,amiket szeretsz,ha vannak szeretteid,akik melletted vannak esetleg segítenek,legyél velük minél többet,mert ha jobban vagy lelkileg,az kihat mindenre...
tudom,ezzel sokat nem segítettem,de valamit hátha:)
kitartást kívánok és gyógyulást minél elöbb!!!