Vallomások (beszélgetés)
Én simán reálisnak látom a július végi belföldi nyaralásunkat.
:)
Egyre jobban dominokent bedolnek a kinti bábuk.Nix ugribugri nix lóvé, remélem végleg lehuzzak a redőnyt. Atertekelodik minden csak látni kell, és az egészséget előtérbe helyezni a technikával! Ébredj szem!
Én is kérek a cuccból😂
"Türelemmel viselem ezt a vírus cirkuszt, na de azért lassan szeretném visszakapni a régi életemet!"
Az jó, hogy türelemmel viseled, szükség is van rá, mert nem egyhamar fogjuk visszakapni a régi életünket. Ha egyáltalán visszakapjuk.
Nem is a régi életünket kellene visszakapni, hanem egy sokkal jobbat, ha már megszenvedjük ezt a műbalhét.
Nekem is. És már régóta nem étcsokis, mint régen, hanem csak étbevonó masszás.
Az meg egy pálmazsíros car.
Unom már ezt a koronavírusos életet!
Nem csak te, de én is. Múltkor morogtam, hogy én sokáig erre az életre nem akarok berendezkedni. Kezd az állandó matekozâs az agyamra menni. Hova, mikor, meddig, mennyit... Tököm kivan!!!!!
"Szeretnék egy saját szigetet, ahol megvan mindenem. Csak 2 hétre! :)"
Álmodozni azt lehet, de azt hiszem ennek a nyárnak és vele együtt a nyaralásnak, az utazgatásoknak és a kirándulgatásoknak lőttek. 🦠 😷
Buta vagyok. Hiszek neki újra és újra. Szerelmes nővel mindent el lehet hitetni. Bár ne lennének érzelmeim, csak egy kőszívű nő lennék.
attól még,hogy tegyük fel,nem hagyod magad baleknak nézni,nem vagy kőszivű,ez az egyik,a másik: szerelmes nővel mindent el lehet hitetni?? nem értek veled egyet,már akivel el lehet...egy szerelmes nő is gondolkodik és érzi még mi fér bele és mi az,ami már nem!!
"Szeretnék egy saját szigetet, ahol megvan mindenem. Csak 2 hétre! :)"
Jaj, ez aranyos! Küldök is neked egyet:
Ne foglalkozz senkivel! Egyed ha neked jó! :)
Én a szagát sem bírom. Maradok a krémes maszkjaimnâl. De hallottam még régen, hogy kívül - belül hatásos. Majd írj, hogy változtál-e valamit. :)
Van kenyérsütőm, de akkor sem sütök :D
Dagasztásra használom, arra tökéletes.
Hú, ha tudnák, hogy nekem van és nem sütök vele, hanem eszem és arcpakolást készítek belőle!
Lehet elátkoznának egy páran:D
Igen, ennyiből vagyok úgymond jobb helyzetben, évtizedes tapasztalattal rendelkezek.
De fillérekért többet nem megyek az ezer fokba gürizni.
A fiam jelentkezett péknek, de nem vették fel, mert nincs gyakorlata. Próbálkozott vele egy ideig, aztán nem foglalkozott vele, feladta. Nem lesz pék és kész.
Most a vírusos időszakban is jelentkezett már, de most kell sehová, mert nincs gyakorlata.
Nem is akarnak pékeket felvenni...
Nem tudom. Nekem onnan jött, hogy a fiam pék is.
Mi kovászt is csináltunk már.
A neten annyi recept van és azt írják, hogy könnyű, gondolom innen jött az ötlet...