Vallomások (beszélgetés)
nem, ha tovább olvasol, láttad volna, hogy minimális tartalék kell.. ;)
amúgy meg..mindenkinek a saját dolga.. van sírás-rívás enélkül is, átgondolt családtervezések például..
"Home office: párom kritikával él a munkám miatt.."
szerintem jól megcsapkodnám, ha a munkám miatt kritizálna...
Igaz!:) De lehet, hogy csak kolléga.
De ha elvégzi a munkát időre az elvárt minőségben azt követően semmit nem kifogásolhat.
(rúgnám le a fejét:))
"Home office: párom kritikával él a munkám miatt, szerinte itthonról nem úgy állok a melómhoz, mint kéne."
A párodnak mi köze a munkádhoz? A főnököd?
Igen, változik a munkakörnyezet, de ezzel együtt nem kell, hogy a munkamorál is változzon.
Vannak napok, hogy jóval többet dolgozom itthonról, mint az irodából. Mert az utazással töltött időt sem fecsérelem el. Mondjuk vicces, hogy kócosan, bugyiban, a kanapén törökülésben folytatok rém komoly telefonos megbeszéléseket.
🙃
Mi a fenéért kellene szétosztania?
Nem biztos, hogy jó a gondolatmenetem, de néhány hónapja megváltoztak a jogdíjszabályok. Gonolom, ellentételezésként most úgy gondolják, ha csökken a jogdíjuk a különféle médiumokban leadások után, akkor ez meg jár nekik.
A helyükben nem tenném, nem ér annyit az egész, amennyit most átkozzák őket.
"Home office: párom kritikával él a munkám miatt, szerinte itthonról nem úgy állok a melómhoz, mint kéne."
Beláthatod, hogy ha akaratlanul is, de otthoni környezetből tényleg nem ugyanolyan a munkavégzés.
Fincsi!
Az egyik nénikémnek 82 ezer a nyugdíja és dolgozik mellette, hogy elég legyen a pénze.
Március 15-e óta nem dolgozik, hanem fizetés nélkülin van, mert elvileg visszavárják.
Nem szokott hőbörögni, segélyt sem kér sosem, de kevés csak a nyugdíja, hiszen a rezsi kifizetése után talán 20 ezre maradna.
Persze, segítjük, ahogy tudjuk, de ő is minket;)
És igen, csak a legszükségesebbre költ most, de ha nem lenne gyereke, unokái és mi, akkor arra sem lenne elég. Nem a szájmaszk miatt, hanem azért mert kevés a nyugdíja, pedig egész életében dolgozott.
Egyik pillanatban én vagyok a legcsodalatosabb nő a világon, a másikban megaláz, sárba tapos. Ez szerelem?
SZERINTED AZ????
24209 hszban már a nyugdíjasok és a mindenki is hivatkozásra került.
A "celeb"-ek ha rajtam múlna/múlott volna sosem ráznák/rázták volna a rongyot, nem lenne miből, de még kenyeret venni se.
"Egyik pillanatban én vagyok a legcsodalatosabb nő a világon, a másikban megaláz, sárba tapos. Ez szerelem? 😪"
Nem.
Nagyrészt én is így gondolom.
De nem általánosítanék mindenkire. Sajnos tényleg vannak olyanok, pl volt minimálbéres többgyerekes családok, vagy egyedülálló szülők ahol ha a szülőknek felmondanak, fizetés nélkülire küldik őket és kimarad 2 havi fizetés akkor nagyon nagy a baj. Most nincs (akár ingyen) étkezés a suliban, oviban, vannak cégek akik biztosítanak étkezést, az sincs. Enni pedig kell és irreálisan felment az ára mindennek.
Én ismerek ilyen családot, nagy a baj náluk és ők nem rázták a rongyot sem nyaralással (nem is tudom voltak-e egyáltalán) vagy karácsonyi költekezéssel.
Rengetegen vannak így. Az épp elégből nem lehet félretenni.
Persze ilyenkor jönnek hogy mert miért nem keres másik munkát - ja mert máshol kolbászból van - imádom a menjen külföldre véleményeket, hogy 10-15 évig nyomorogjon kint napi 12-16 órát gürizve,
"kelet-európai c.ány" számba véve, hogy összespóroljon cca. 15-20 milliót. Ebből Mo-on vidéken most is max egy panellakásra futja, 10-15 év múlva lehet max egy garázsra lesz elég. Igaz az orvosaink már külföldön vannak, ők köszönik de haza se jönnek. (ugye ezért is lepkef.s a magyar egészségügy). De a leggyomorforgatóbb vélemény, hogy minek szült a bizonytalanra.
Nyilván ezt azok puffogtatják, akik még sosem voltak éhesek, akik mögött mindig ott volt egy szülői háttér és sosem kellett 0-ról indulni.
Most olvastam el a cikket, hát szégyelljék magukat!
Czutor is minden car műsorba elmegy, F. Mariann a Nő comment-ben nagyképű picha, mindenki szavába belevág, 1 ember nincs,akivel ne idézne fel 1-1 fellépésüket.
Nem bánom Mich. most nincs igazad, kussolhatnának.
Akkor mijafért kér? Szétosztja a 100 ezret?
Ne kábíts már, hogy őket 2 hónap padlóra küldi?
Eszem megáll, hogy a nyugdíjasok is most sápítoznak, hogy kellene most a 13. havi. Most hőbörög mindenki, hogy kevés. Most, amikor csak a legszükségesebbre tud költeni.
Ezt nem értem!
Ehy karácsony előtt, vagy egy "sima" hónapban miért nem?
Talán a maszk megdobta a költségvetést? nemá'!