Vallomások (beszélgetés)
Szívem szerint tanyára költöznék....
Tanyán élőknek aztán igazán szükség van szomszédra, hidd el.
"Teljesen ideális a testsúlyom, hetente kozmetika, fodrász, (ha nincs járvány) csinos öltözködés, jó háziasszony is vagyok. Most kiderült, férjem nőkhöz járt korábban és még fizetett is nekik, persze most nem mer oda elmenni a járvány miatt. Váljak?"
Ha ezt nem tudja eldönteni a vallomás írója, akkor majd én megmondom: Ne váljon!
Egyedül festem, nem nagy kunszt. Mióta hosszabb lett, talán kicsit könnyebb is ide-oda hajtogatni. Rövidnél csak beledörzsöltem, egeknek sem akart félreállni :)
Jó lenne melír, de erre nem vállalkozom.
Nem tudod elhinni, hogy így van?
Még nekem is rendben van a hajam, az új szomszéd jóvoltából.
Váltott műszakban dolgozunk. Délelőtt ő főz, délben vár haza ebédre. Este én várom meglepivel. Szeretjük egymást! Mindent megteszünk most, hogy boldoggá tegyük egymást, és sikerüljön a kapcsolat, mert nem megy a másik nélkül...
Csak így működne minden párnál!:))
Megkívántam az egyik fórumtagtól a húsos káposztát!
kapjátok be :p
Teljesen ideális a testsúlyom, hetente kozmetika, fodrász, (ha nincs járvány) csinos öltözködés, jó háziasszony is vagyok. Most kiderült, férjem nőkhöz járt korábban és még fizetett is nekik, persze most nem mer oda elmenni a járvány miatt. Váljak?
Hűűűű, de klassz vallomás :DDD Gondolom, két hónapja se kozmetikában, se fodrásznál nem voltál. Talán nem öltözködsz otthon elég csinosan. Nincs mese, válni kell!
"Túl vagyok a meló betanuláson. Nagyon sokat követelnek 150-160ezres fizuért cserébe. Mindehhez napi 20km-t kell autóznom oda-vissza Számomra ez kevés. Egy albérlet fenntartásához, megélhetéshez mindenképpen. Asszem' nem vállalom el."
Ilyenektől kiborulok. Van másik? Akkor válts. Az a 150-160 ezer forint az pont 150-160 ezerrel több, mint a bevételed ha nem dolgozol..
"Úgy gondolom, nagyon kevés ember van úgy a párjával ahogy én, hogy több év után is órákon át tudnak beszélgetni.. ez egy nagyon nagy kincs."
22 év után is órákig tudunk a férjemmel beszélgetni, de a házasságunk mégsem működik, elválunk.
"Másfél éve lelkiismeretesen rendszeresen végzem a banyapúp eltüntető tornát, és nem hogy eltűnne, még nagyobb lett."
lehet, nem jól csinálod..
"Pár napja leálltam a bakancslista játékkal, sokkal jobban érzem magam. Már csak a dominózásról kéne valahogy leszoknom, de nem megy."
Dehogynem! Csak szakadj el végre a gép mellől és keress magadnak valami hasznos tevékenységet! Dolgozz, házimunkázz, olvasgassál, napozzál, sportoljál, hass, alkoss, gyarapíts! 😊