Vallomások (beszélgetés)
Kövér család vagyunk...
Egyszerűbb lett volna megelőzni. Szerintem ide már külső segítség kell.
Nekem rosszul esik...
Felvágnak? 🤔 Hol?
"Nekem rosszul esik, hogy sok Hoxa tag felvág, büszke a sziámi vagy másféle fajmacskájára. Nekem csak házimacskám van, de legalább ugyanannyi örömet okoz, mint ezek a különlegességek"
Ezt miből gondolod?
Attól, hogy a saját macskájára valaki büszke, nem jelenti azt, hogy te macskád kevesebb.
Van benned némi irigység, hogy neked nem perzsád van?
A szomszéd gyerekei közül...
Démonűző látta már?
A szomszéd gyerekei közül az egyik nagyon irritál. Nem csibész vagy huncut, süt a szeméből valami gonosz utálatosság. Aggresszív, idegesítő zajokat kelt, nem gyermeki rosszcsontság, valami megfogalmazhatatlan ellenszenvet keltő negatív töltése van.
Érdekes ez számomra mint egy érett felnőtt, hogy ilyet írjon egy kisgyerekről, meg ilyet lásson ki belőle!
Olvastam egy ilyen megfogalmazást, ezen gondolkodj el, meg kezeltesd magad szerintem, mert van baj a fejedben bőven ha más kisgyerekét sátánnak véled látni!
Szóval: Nincs rossz gyerek, csak értetlen felnőtt, aki nem érti vagy félre érti a gyermek jelzéseit!
Ki írta ezt már nem tudom, de sok igazság van benne szerintem!
Remélem a saját gyerekedben legalább nem látsz ilyeneket!
Már rég leszoktam, hogy nyilvánosan posztolgassak új évre, aki fontos, azt felhívom inkább telefonon.
Végre valami jó hír, mert a Facebook csak rólatok szól és a megfelelési, bizonyítási kényszeretekről.
Lezártam magamban a 2021-es évet és a 2022-es évet másképp kezdem, tanultam a hibáimból, jó lecke volt. :)🍾🍾🍾 BUÉK!
Még egy vallomás az illetőtől, ugyanazzal a helyesírási hibával (B.Ú.É.K.). Hogyan tanulhatnál a hibáidból kedves kiíró, ha neked a szex negyedórás? (Persze az is lehet, hogy nulla órás volt :D)
Lezártam magamban a 2021-es évet és a 2022-es évet másképp kezdem, tanultam a hibáimból, jó lecke volt. :)🍾🍾🍾 BUÉK!
Ezt mintha én írtam volna.
Sok szerencsét!! 🤗
Hihetetlen, hogy nem látják, ezzel hosszútávon csak ártanak a gyereknek.
Sokszor lehet azt hallani, hogy dehát éhes a gyerek, sír stb. Biztos nem lehet könnyű nemet mondani, főleg ha mindenki más büntetlenül falhat körülötte.
Ugyanezt látom sokszor kisállatok esetében is, fölhízlalt, szinte mozgásképtelen "kiskedvencek", amikor meg közli velük valaki, hogy ezzel csak az állatot betegíti meg, és rövidíti az életét, akkor felhúzzák az orrukat.
Én nem tudom ezt minek nevezzem...
Az egyik unokatesómnak van 3 lánya. 2 felnőtt már, a harmadik 11 éves és már kövér. Kb. 1 év alatt lett kövér.
Megsértődtek, amikor mondtam, hogy nem kellene ezt tenni a kislánnyal.
Azt mondták, hogy ez genetika, és amikor megkérdeztem tőlük, hogy ők kövérek voltak e 11 évesen, mert én úgy emlékszem, hogy inkább gebék voltak, akkor csak hápogtak.
Jómód? Nem. Egyszerűen butaság.
Lehet.
Én ezt gondolom, amit írtam;)
Lehet, hogy nem tudja, de nézzen/kérdezzen utána.
Ne tegye tönkre a saját gyerekét se!
Nem tudom, hogy mennyi idős a kislány, de nála még van remény, mert nő 10cm-t és túlsúly letudva, ha kicsit odafigyelnek a kaja mennyiségére...
Folytatva, ahol befejezted:
...Amikor maga sem tudja, hogyan kell?
Segítséget kell kérni egy szakembertől.