Vallomások (beszélgetés)
A Fertő tó következik, a Hortobágy, aztán szét lehet még barmolni a Tisza tavat. Börzsönyben aranybánya esetleg, aztán meg a Mátra Bükk Zemplén is mehet tarvágásra, beton térkő burkolattal.
Nem hogy a Balaton, az egész ország élhetetlen és még élhetetlenebb lesz. A Balatonnak annyi.
örülnék neki,ha nekünk (szegényeknek) is maradna nyaralóhely a Balatonnál ingyen stranddal.Szomorú lennék ha mindenhol betonházak és szállodák nőnének ki a földből.
Már most élhetetlen a Balaton.
Idegesít ez az öreg női arc, akinek egy kéz csipkedi a szeme alatti táskákat. Gusztustalan és elfoglalja a fél képernyőt, akármelyik oldalra kattintok a Hoxán.
Én még nem találkoztam vele. Nem a tükröt nézegeted véletlenül? :D
A férjem szeretne még egy gyereket. Én nem.
Majd csinál másnak.
Az a gázabb, amikor a nő úgy dönt hogy gyereket akar a pasi meg közli hogy várjunk még vele, aztán 2 hónap múlva közli hogy terhes. Teljesen korrekt hozzáállás...
Szerintem, aki az ünnepek alatt lesz kövér, az már előtte is túlsúlyos lehetett. Az ünnepek max pár kilót dobhatnak ránk, nem 20-30 kg-t. Most én is diétázom, drukkolok mindenkinek, aki belevág, akár karácsony, akár régebb óta küzd a kilókkal.
Amilyen bejgli zabálásokról hallok, biztos, hogy vannak olyanok is, akik 5 kg-n felüli túlsúlyt is összeszednek.
Megérkezett ,de olvasom Kecskemét ,Nyíregyháza ,Debrecen is elhavazódott😉
Budapestre nincsenek infók.
Aha!
Mondjuk oda is ígérték.
Amikor elkezdődött a poloskainvázió, akkor hallottam egy szakembertől, hogy a kártevőknek nem annyira a faggyal van bajuk, hanem a nyári, száraz forrósággal. Az jobban megtizedeli őket. Télen a poloskák is behúzódnak a lakásba, meg valami melegebb helyre.
Persze, az lenne a legjobb, ha télen tél lenne, nyáron meg nyár. De egyenlőre nem így van.
( Azért az elég furcsa, hogy november végén kezdtünk el fűteni, akkor is csak hajnalban 2 órát. Szóval, valami tényleg nem stimmel. )
De jó!
Merre laksz, hogy nálatok van hó?
Várom a tavaszt, mert már nagyon elegem van a télbő!
Milyen télből van eleged? Még nem is volt igazi tél. Kint nyílnak még a muskátlijaim, a szegfűim folyosón. Na, majd, ha azok elfagynak, lehet siránkozni.
Nyáron meg azért, hogy megzabálták a kártevők a növényeket...ja kérem, nem fagytak el.
A vizgsálatokban semmi sem utal arra, hogy az oltás betegségeket lobbanatana be. Ellentétben a coviddal.
Nem én írtam amúgy a vallomást, de egyetértek vele. A 2. világháború óta kb a legnagyobb, legtöbb emberéletet követelő katasztrófa zajlik a világban, aminek a nagysága két, csak minimálisan fájó dologgal nagyban enyhíthető (minden más fáj): egyik az oltás, másik a beltéri és tömegbeni maszkhasználat. Számomra felfoghatatlan, hogy emberek tömegei ezekre sem képesek.
Amúgy akik nem oltatnak, többnyire azért nem oltatnak, mert azt gondolják, hogy ők úgyis megússzák, mert alacsony kockázati csoportba tartoznak, az meg nem érdekli őket, hogy mások nem ennyire szerencsések. Én emiatt értek egyet azzal, hogy ha valaki nem hajlandó egy minimális kellemetlenséget sem vállalni azért, hogy embertársai közül kevesebben haljanak korai kínhalált, az innentől nem érdekel, ha mégis ő szívja meg. (Természetesen, ha van objektív oka, amiért valóban (vagyis nem csak FB-n olvasott alapján) nem oltható, arra nem vonatkozik.)
Várom a tavaszt..
Én is ,de most sepertem el a havat (már vagy ötödször😨)
"Várom a tavaszt, mert már nagyon elegem van a télből!"
Még nem is volt tél...
Hát nem tudom...
Ezért lennék kíváncsi a történetre;)
Sziasztok.
Van köztetek akinek hozzám hasonlóan kB semmi megtakarítása, örül ha a fizetése elég hó végére?
Az ilyen kedves emberek vajon mit gondolnak, amikor egy oltott szívja meg a Covidot? 🙄
Én azt vélem felfedezni a hallott sztorikban, hogy az oltás belobbanthat a szervezetben addig lappangó betegséget. Ergo ne mindenkinek és minden esetben jó ötlet az oltás. Lehet hogy többet árt.
"Szerintem, aki az ünnepek alatt lesz kövér, az már előtte is túlsúlyos lehetett. Az ünnepek max pár kilót dobhatnak ránk, nem 20-30 kg-t."
Úgy-úgy. Nem karácsony és szilveszter, hanem szilveszter és karácsony között hízik el, aki elhízik.