Vallomások (beszélgetés)
"Lehet megszórni kukoricával, de én bizony várom a "második hullámot", remélem lesz megint 2 hónap karantén, nagyon jó volt itthon dolgozni!"
Picit próbálj meg tovább látni a kis orrocskádnál. Minél tovább lesz neked jó otthonról dolgozni, annál valószínűbbb, hogy majd sehol sem kell 🙄
"Két órával hamarabb elkéretőztem a munkahelyemről és elmentem bringázni."
Tényleg létezik ilyen szó, hogy elkéretőztem? Nem elkéredzkedtem?
"Lehet megszórni kukoricával, de én bizony várom a "második hullámot", remélem lesz megint 2 hónap karantén, nagyon jó volt itthon dolgozni!"
Ez morbid. Keress olyan melóhelyet amit otthonról tudsz csinálni, de ne kívánd mások betegségét, halálát a fertőzéseket és az eü-nek még több és veszélyes munkát.
"Én nem vettem fel a férjem egyik nevét sem. Úgy voltam vele, hogy van már saját nevem."
Sőt: apám neve is van annyira jó, mint a férjemé. Ha nem jobb.
Lehet viselni mindkettőt is.
Nő vagyok, házas, gyerekeim is vannak, mégis jó lenne egyszer az életben egy szép nővel szerelmeskedni.
És ez azután jutott eszedbe,miután már családot alapitottál,gratulálok!
Neked sincs gyereked!
Ne legyen semmiféle karantén,meg itthoni tanulás!
Maradj otthon ha akarsz,de másnak ne akarj rosszat!
"Tegnap 68 kg voltam, ma meg 70 kg vagyok. Pedig nem sokat eszem. Igaz, a fagyit szeretem."
Hát, ha hízni szeretnél, akkor jó úton haladsz. Ha viszont fogyni, akkor nem kéne 4-5 gombóc fagyit enned minden nap. Lehet már sok cukrászdában diétás fagyit is kapni. Persze abból is csak nagy ritkán 1 gombócos fér bele a fogyókúrába. Sok sikert!
"Utálom, ha hozzám érnek, megérintenek más emberek. A barátom sem tudja jól kezelni... Jártam pszichológushoz majdnem két évet, de semmi sem használ... A barátomon látszik, hogy már nem bírja sokáig, a munkámban hátrány..."
Eléggé valószínű, hogy valami, a tudattalanban lévő trauma áll a hátterében. Menj utána, mert tönkre teszed az életedet.
"Hirtelen most óriási bűntudatom van, és nem tudom mitől. Nagyon szomorú vagyok most, és csalódottságot, bűntudatot érzek..."
A bűntudat nem máról-holnapra alakul ki, hanem napok, hónapok, évek hibáinak az eredménye! Lehet, hogy most jutottál el arra a pontra, hogy érzékeld, hogy MI van benned!
Fogadd el, és bocsásd meg magadnak, amit elkövettél! Mindent az akkori állapotodnak megfelelően tettél, még ha nem is volt helyes! A múlt olyan, mint az égett hamu! (Nem érdemes vele foglalkozni!)
Arra figyelj, hogy ne kövesd el újra ugyanazt a hibát! Így mindig "tiszta lappal" indulhatsz a JELENBEN!
"Utálom, ha hozzám érnek, megérintenek más emberek."
Telítődtél a számodra "illetéktelen" emberek társaságával és ezt most felnagyított formában érzékeled (mint pszichés tünet).
Ha olyan ember érintene meg, akiről érzed (és tudod) hogy szeret, enyhülne ez a fajta reakció!
"Túl sok bennem a tüske, akármennyire is fáj, nem mertem újrakezdeni, hiába vallott szerelmet. Minden szó hazugság."
Túl van bonyolítva! Inkább azt nézd, hogy megfelelő -e neked, a többi nem lényeg!
"Megittam 3üveg sört. Belazultam. Tökjóó😄 (Most biztos kukoricára kell térdepelnem😯😂)"
Hacsak a "Be" igekötő rémes használata miatt nem. (Különben kedves egészségedre!)
Be,az pl. begörcsöl lehetne.
Ellazulni már jobb. Vagy egy görcs, ha kilazul.
Tudj'isten, belazulni valahogy nekem fura.
"Én már 22 éve vettem fel a férjem vezeték nevét..."
Az egyik húgom már több, mint 30 éve viseli a férje vezetéknevét. Az ő környezetükben ez az általános. Belföldön élnek, de voltak pár évet külföldön is.
A -né toldalékot sok országban nem is értik. Pláne ha a férfi keresztnév is szerepel benne, pl. Kiss Józsefné. Hogy lett a Krisztiből József?
"Mérges vagyok magamra, mert sosem tudok időben lefeküdni és így állandóan, mindennap fáradt vagyok."
Ezt én is írhattam volna akár.😁
"Nem bírom a tenger nélkül. Egy évben háromszor legalább elmegyek. Most sem lesz másképp!"
A szívem szakadna meg, ha esetleg nem mennél idén is háromszor:) ... csak kár, hogy ez a szöveg egy nagy kamu, azt hiszed, mindenkit megüt a guta az irigységtől???
Megittam 3üveg sört. Belazultam. Tökjóó😄
Egészségedre! :)
Mérges vagyok magamra, mert sosem tudok időben lefeküdni és így állandóan, mindennap fáradt vagyok.
SAjnos ezzel én is így vagyok:/ többnyire...
"Egyáltalán nem érdekel, hogy kinek mi a véleménye, hogy hogyan vettem fel a férjem nevét, a vezeték nevét a keresztnevem elé, mindenki fintorogva mondja, hogy azt fogják hinni testvérek vagyunk."
Így vettem fel én is a férjem nevét, eddig senki sem hitte azt, hogy testvérek vagyunk.