Vallomások (beszélgetés)
"Követtem 5 nap szabit erre a párom akkor megy a gyerekével anyoshoz 5 napra! De mi ne menjünk mert akkor nem tud a 13 éves gyerekével foglalkozni. Nem először csinálja ezt velünk."
Úgy értelmezem, hogy vannak saját gyerekeid, erre vall a "mi ne menjünk".
Mi a probléma? Remek öt nepot csaphatsz velük, apumentesen, anyósmentesen.
"Beküldtem egy fotópályázatra az erkélyemen növekedő kiskertemet. Aztán rájöttem, nagyobb sikerem lett volna a szomszéd virágaival 😄"
Köszönöm a vallomásod:)
Új hitet adtál az embereknek :)
🌷🌷🌷
Meggysörös zugivó 😀
Én a cigivel voltam igy. Nem mertem megmondani a szuleimnek, aztán kiderült hogy mar reg tudtak. 😀 De ragyujtani sose gyujtottam ra ettol fuggetlenul elottuk, nem tudom miert..
Nagyon szeretem a meggyes sört, minden hétvégén megiszok egyet. Nagykorú vagyok, külön élek, mégsem szeretném ha anyukám megtudná.
bizony nagyon szégyellnivaló,hogy heti 1x ennyit megengedsz magadnak..
bár minden ember csak ennyit inna:/
Szőrös:
Van aki direkt erre gerjed!
------------------------------------
Medgyes sörös:
Heti egy sör... Ne vicceljünk már! Még kevés is!
Nagyon szeretem a meggyes sört, minden hétvégén megiszok egyet. Nagykorú vagyok, külön élek, mégsem szeretném ha anyukám megtudná.
De aranyos vagy:) Mondd el az anyukádnak nyugodtan! Biztos nem fog haragudni érte, hiszen felnőtt vagy!
Nahát, én is mentőkre asszociáltam.
Csak a volt a fura, hogy arról a beteg általában tudni szokott, ha mentőt hívnak hozzá. (Már ha annyira magánál van, hogy hallja a szirénát.)
Nekem is összerándul a gyomrom, mert a bajban levőkre gondolok. Nem a köztörvényesekre, hanem a sérültekre, betegekre, az égő házukból menekülőkre.
"Nagyon szeretem a meggyes sört, minden hétvégén megiszok egyet. Nagykorú vagyok, külön élek, mégsem szeretném ha anyukám megtudná."
Jogilag nagykorú vagy, de igazából akkor leszel az, ha a meggyes sörödet is tudatod édesanyáddal.
Persze ha ő a natur sört szereti, lesznek nézeteltérések, de legalább nem isszátok meg egymás sörét. 😂 😜
A viccet félretéve: felnőtt ember vagy, bármikor megihatsz egy sört.
"Csodálok valamennyi nőt, aki huzamosabb ideig képes tűrni egy férfinak. Nekem sosem jött össze. Egy idő után mindig úgy éreztem, menekülnöm kell - egyszerűen elviselhetetlennek találtam még azt a hímneműt is, akihez komolyan vonzódtam szexuálisan."
Semmit nem kell tűrni, ha valami nem tetszik, nyisd ki a szád, nem menekülni kell, hanem kommunikálni.
"Csodálok valamennyi nőt, aki huzamosabb ideig képes tűrni egy férfinak. Nekem sosem jött össze. Egy idő után mindig úgy éreztem, menekülnöm kell - egyszerűen elviselhetetlennek találtam még azt a hímneműt is, akihez komolyan vonzódtam szexuálisan."
Mit kell tűrni?
Meg is értem, ha nem jött össze még egy pasi sem, hiszen még azt sem tudod elmondani mi a bajod.
Mit csodálsz abban, hogy valaki elvesztegeti az életét?
"Az emberek többsége olyan mint a kaméleon."
Órákon át fekszik egy ágon, a farkát összepöndörítve viseli, és képes két irányba nézni egyidejűleg?
"Vettem valahol koffeinmentes kávét, de kiderült, hogy zacc van benne, rengeteg. Többször át kell szűrni."
Én boltban vettem, Omnia koffeinmentest, és a megtévesztésig olyan, mint a koffeines. A főzőben is olyan, nem kell pluszban szűrögetni.
Úgy gondolom, álmodik a nyomor. Ha felmerül bennem, hogy valaki lát, nem kérdezgetem, hanem meggyőződök róla a kamerám ki, vagy bekapcsolt állapotban van-e?
Másik, ha beszélek valakivel, általában csak a vállamig lát, ilyen szempontból mindegy van, vagy nincs rajtam ruha. Jó volt a vallomástevőnek eljátszadozni a gondolattal, mi lett volna ha.
Az első mondatot nem értem. Mi az hogy "tűrni egy férfinak"?!
Skypeolós:
Nehezen tudom elképzelni, hogy bárki a világon kilépve a zuhany alól, nem teker maga köré egy törölközőt, hanem csurom vizesen becsattan a fotelbe a monitor elé 😄🚿
"Skypoltam l órán keresztül. Beszélgető partnerem megesküdött, hogy nem lát engem, a végén bevallotta, hogy mégis. Az a baj, hogy tusolás alól ugrasztott ki és anyaszült meztelen voltam."
Ha ez igaz, van egy rossz hírem: más is láthatott, aki hozzáfér a kamerádhoz.
Skypoltam l órán keresztül. Beszélgető partnerem megesküdött, hogy nem lát engem, a végén bevallotta, hogy mégis. Az a baj, hogy tusolás alól ugrasztott ki és anyaszült meztelen voltam.
Ha ilyen bénácska vagy, és tényleg nem volt szándékos a részedről, akkor tanulmányozd a készüléked használatát!
Hiszek az ezoterikus dolgokban....
Értem én...,de ugye nem hiszed hogy ettől szeretni fog?
Utálok itt....
Erre felhívnám a figyelmed kedves fórumtársunk:
A vallomásokra is vonatkoznak az oldal szabályai, más személyek jogait a vallomások nem sérthetik, nem szólhatnak más felhasználókról.
Ez már megér egy tiltást
"Több Balaton, kevesebb Adria" Hát arra várhattok. Egy fillért nem költök hazai nyaralásra."
Pedig nagyon sok szép hely van itthon is. Bánhatod:)