Vallomások (beszélgetés)
"Teljesen hidegen hagy a március 15."
"Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna."
Pláne ilyen ünnepi napon. 🤨
Én feketén, erősen iszom.... állítólag a pszichopaták egyik ismertetőjele 🤦♀️
Az ember 2 korty kávét iszik, 2 pumpa mézzel. Az annyira undorítóan édes, hogy azzal a világból ki lehetne kergetni, gyakorlatilag kávés méz 🤢
Szerintem most jött rá, hogy a koffein fogyaszt, és pont olyanról szokott le, ami segíti a fogyást.
Persze a kávé is csak tényleg feketén, cukor, édesítő, tej, tejszín nélkül ér bármit is fogyás tekintetében.
"Leszoktam a feketekávéról. Most nézem, hogy valamennyi zsírégető tabletta koffeint tartalmaz. Jaj. Még kövérebb leszek."
Nem értem. Mi köze a koffeinnek a hízáshoz?
Egy szóval nem írja, hogy a kávétól hízott.
A szövegértelmezés csodás képesség!
*édesítőt
Gyűlölöm a telefont.
Én még ésesítőt sem teszek bele. Szerintem elrontja a finom kávéízt.
Tejszín, hab, sok tej tényleg csak kalorizálja.
Mint amikor valaki a levegőtől IS hízik...
Nem attól, amit egész nap megeszik, nem, a LEVEGŐTŐL. :/
Hogy jött ebből ki, hogy azt hiszi, hogy a kávétól hízott meg? 🤨
Pont, hogy úgy érzi még egy mankót - a koffeint - elveszít, ami esetleg segíthet a fogyás an.
"Leszoktam a feketekávéról. Most nézem, hogy valamennyi zsírégető tabletta koffeint tartalmaz. Jaj. Még kövérebb leszek."
Ugye azt nem gondolod komolyan, hogy a koffeintól híztál meg?
Igyál meg nyugodtan naponta 1-2 csésze gyenge kávét cukor nélkül édesítővel, csak a sütikéket hagyd el mellőle! 😀
"Leszoktam a feketekávéról. Most nézem, hogy valamennyi zsírégető tabletta koffeint tartalmaz. Jaj. Még kövérebb leszek. 😔"
Persze, nyilván a kávétól híztál meg.
Atya ég! :D
"Meg akarok halni."
Mit lehet az ilyen vallomásra mondani? Nem baj? Vagy kukorica? Egyikre sem nyomtam, csak írom a véleményemet. Rossz ilyen kijelentést olvasni. Persze nem tudhatom, miből adódott az, hogy ilyen szörnyű érzése legyen valakinek. Ezért nem is bíráskodom.
Egy biztos: a családra szörnyű terhet ró lelkileg, ha egy családtagjától ilyet hall.
Lehet, hogy egyfajta érzelmi zsarolásról van szó, de az is lehet, hogy elviselhetetlen fájdalomból adódik az érzés. Lehet, hogy gyógyíthatatlan betegség és azt kísérő, esetleg hosszú évek óta tartó szenvedés hozza a halálvágyat. Nem tudhatom.
Egy film jut eszembe. A címe: Mielőtt megismertelek
Azért remélem, a vallomástevőnek közel sincs ekkora problémája! Ha egy átmeneti elkeseredésről van szó, akkor azt mondom: rázd meg magad! Sikerülni fog.
Meg akarok halni!
Kár ezen filóznod, Szt.Péter úgysem enged be a kapun hamarabb, mint ahogy annak eljön az ideje.
Most úgy érzed, hogy gödörbe kerültél, hogy nincs tovább? Tévedsz. Mindig van választási lehetőség. Most pl. az, hogy:
"Ne a problémán rágódj, hanem a megoldáson!" (Dale Carnegie)
Úgy vettem észre, sok embernek az kell, hogy valaki odaálljon és azt mondja: mostantól leveheted. Mert hiába az e-mail, hiába minden, nekik az sem elég! Szájbarágósan kell! 🙄
Jajj az egyik amikor pár méterrel odébb tőlem meglátta, hogy leveszem, a sajátját feljebb tolta. 😩😀
"Meg akarok halni."
Ez hol vallomás?