Vallomások (beszélgetés)
Érzelmi zsarolás.
Légy hozzá kedves! Telefonon keresztül, úgy minimum 30-50 km távolságból.
"Az anyám 10 éven keresztül megalázott, terrorizált lelkileg. Ezért elfordultam tőle. Most azt mondta, ha ő nem kell nekem, mondjam meg és megöli magát, vagy tovább él, de akkor legyek hozzá kedves."
Az ember életét a legjobban a saját szülei tudják megkeseríteni. Sajnálom 😕
"Visszajöttem. Hiányoztak a Hoxa-s barátok!"
Mondd" ki a neved! :)
"Nettó 50000 Ft tal növelték a fizetésemet ,nagyon jól keresek!!!! Mégis már utálom csinálni. A barátaim nem értik és irigykednek pedig minden a pénz!!!!!"
Mi tart vissza attól, hogy olyan munkát végezz, amit szeretsz? Netán az, hogy azzal nem keresnél olyan jól? Fogd be a szád, és örülj annak a fizetésnek, amiről milliók csak álmodnak!
"Nettó 50000 Ft tal növelték a fizetésemet ,nagyon jól keresek!!!! Mégis már utálom csinálni. A barátaim nem értik és irigykednek pedig minden a pénz!!!!"
Gratulálok! Milyen már az, hogy elmondod, csak azért, hogy irigykedjenek?
Nálunk most ez úgy volt, hogy akik keveset keresnek, azok kaptak jelentős emelést. 20-50 ezer nettót.
Mi, akik jobban keresünk, ennek töredékét.
És én nem csak nálunk hallottam most ilyenről, hanem több helyen, azaz um. bérrendezések történnek, hogy közelítsünk egymáshoz.
Én, soha nem irigylem senkitől a nagyobb a fizetés emelést. Mindenki pénzből él, így miért ne kereshetne annyit, amennyit én?
De azt értem, amit az utálatos munkáról írsz.
Van az a mondás, hogy "nem kell, hogy szeressenek, csak fizessenek meg"
Hát ez így azért nem elég...
Utálom a munkámat.
Tiszta sor, de próbáltál már munkahelyet váltani?🤔😉
"Attól érzem magam valakinek, hogy gúnyosan üzengetek."
Azta!Jó sok az agyi kapacitásod!😜
"Körbedícsérem jól, abból baj nem lehet."
#kész haszon
Ja kérem! Ha hasznot remélsz ebből...
Ha az irigység fájna, mennyien ordítanának itt. beszarok :D
Durva hogy sokan még erre is kukoricát nyomnak azért.
Ma én sem dolgozom,szabizok. Kényeztető nap lesz ma 🙏Elmegyek masszázsra, aztán még sűrűbb szempillát rakatok, és a szemöldökömet is befestetem, végül veszek magamnak egy szexi fekete ruhát, már kinéztem, trallala😇
végre valaki,aki nem azt írja,"UTÁLOK DOLGOZNI!"
Kell,hogy olykor kényeztessük egy kicsit magunkat,kikapcsolodjunk,lazítsunk.....
Kívávok Neked kellemes napot, érezd jól magad!😉
"Attól érzem magam valakinek, hogy gúnyosan üzengetek."
Tudjuk, így működnek a kisemberek. :)
Attól érzem magam valakinek, hogy gúnyosan üzengetek.
Az önkritika jó, a következő lépés az lenne, hogy emiatt rohadtul szégyelld is magad. Biztos tudsz mást is produkálni, ami többet ér, mint ez... Mindenki tud.
Én is így voltam.
Azt hittem, hogy "megáll az élet", ha nem papírkönyvet olvasok, aztán ment tovább úgy is tabletről olvasok.
Könnyebb vinni magunkkal, sok könyv elfér rajta...
Utálok dolgozni! Nem is megyek holnap!
jó dolguk van egyeseknek👍
"A másik; figyeljétek meg, hogy az utcán is a kövérek esznek."
Vigyázz ezzel a mondattal, engem ezért már küldtek el mindehová 😇 Pedig ezen csodálkozom én is a strandokon, pl.
A férjem teljesen kiakad úgy 15 évvel ezelőtt, mert nem olcsón vett nekem egy titánium órát és attól is tiszta seb lett a kezem:DDDD
Nekem a körömlakkos festés bevált. Az övek csatját bevonom anyaggal.
Én nagyon tartok az implantátumtól...
Ja!!!! Értelek!
Bocsánat, csak azt hittem, hogy valaki név szerint említette Rejtőt, aki sok irodalmi írónál is jobb;)
Én sem bírom a kultúrsznobokat.