Vallomások (beszélgetés)
Pont ahogyan te.
Sok nő úgy csinál, mintha a pasija soha semmit nem csinálna. Munkanélküli pasikkal éltek?
Nekik is meg van a maguk gondja, mégse fáj minden este a fejük.
De nincs értelme ebbe belemenni, mert szerintem vagy száz ilyen végeláthatatlan vitát rejt ez az oldal.
:D
Egy nő arra indul be ha elmosogat egy pasi?
Ez olyan mintha a pasi arra indul be hogy a nő lenyírja a füvet. :D
24 éves vagyok, apukám pedig már 65, tiszta cikinek érzem.
Ezek szerint akkor az én párom is ciki lesz majd a gyerekének ugyanis 40 éves és most tervezzük a gyereket...
24 éves vagyok, apukám pedig már 65, tiszta cikinek érzem. 😭
Nem értem hogy mi ezzel a probléma hogy 41 évesen apukád még gyereket vállalt. Ez neked hogy lehet ciki? Most azért mert esetleg a barátnőid apja 10 évvel fiatalabbak? Hidd el az sem garancia semmire. Inkább örülj neki hogy még él.
Ha az én apukám most lenne 68 éves én ugyanúgy szeretném.
Akkor szerinted ebben a világban elég sok "ciki" szülő van ugyanis sokan vállalnak gyereket 35-42 éves korig.
De inkább elmondom én neked hogy szerintem meg te vagy a ciki hogy 24 évesen ilyen gyerekesen viselkedsz. A szülőket szeretni, tisztelni kell...
15 év házasság után, folyton visszautasít a feleségem. Havonta 2-3x vagyunk együtt. Ez nekem hetente is kevés lenne.
Mert nem kiván. Segitesz neki a háztartásban, vásárlásban, gyerekek körüli ellátásban, stb? Lehet, hogy hulla fáradtan esik be az ágyba este. De ezek mellett még számos dolog lehet az oka.
24 éves vagyok, apukám pedig már 65, tiszta cikinek érzem
24 évesen lehetne több eszed és kicsivel több érzelmi intelligenciád.
24 éves vagyok, apukám pedig már 65, tiszta cikinek érzem
10 év múlva ha már lehet nem él apukád akkor majd mondanád de jó lenne ha ott lenne még! Igazi bunkó vagy! Meg sem érdemled az apukád, más a kezét összetenné ha még élne 😞
Én 44 éves vagyok apukám 76 lenne....😢
45127. Alnisa
ma 07:26
"Kisfiam 5 éves korára lett szobatiszta. Éjszaka még mindig van néha baleset. Kabátot, cipőt nem tudja egyedül felvenni. Anyaságból megbuktam..."
Ha nincs szervi, mentális probléma a gyerekkel amit ki kell vizsgálni mindenképp, akkor sajnos igen valahol megbuktál mert nagy valószínűséggel mindent megcsinaltal a gyerek helyett nem hagytad hogy saját maga próbálja.
Nem fogom szépíteni, nagy valószínűséggel oviba se mehet pont ezért úgyhogy van még egy éved hogy összekapd a gyereket mert sajnos ez neki a legrosszabb
Így van igazad van
Mit nem adnék ha élne apukám
Amúgy tudd sajnos fiatal leszel még mikor az is lehet már nem lesz apukád...akkor bár "ciki" lenne ha lenne...
Kisfiam 5 éves korára lett szobatiszta. Éjszaka még mindig van néha baleset. Kabátot, cipőt nem tudja egyedül felvenni. Anyaságból megbuktam...
Nem buktál meg, ott valami más probléma lehet.
"Kisfiam 5 éves korára lett szobatiszta...."
Nem buktál meg, mint anya, de valami gond csak lehet a gyerekkel, kérj segítséget, fejlesztésre vidd, stb.
Kisfiam 5 éves korára lett szobatiszta. Éjszaka még mindig van néha baleset. Kabátot, cipőt nem tudja egyedül felvenni. Anyaságból megbuktam...
Miért buktál volna meg. Az öltözködést gyakoroltasd vele, amikor nem kell rohanni sehova. Ha nem megy, segítesz neki, mutasd meg hogy kell, és újra próbálja meg.
Az ágyba pisilés. Nem volt neki csípőficama születésekor? Öcsémnek volt, és előfordult még 10 éves korában is hogy nem ébredt fel, és elengedte. De kinőtte nagy nehezen.
"24 éves vagyok, apukám pedig már 65, tiszta cikinek érzem. 😭"
Sztem nem tiszteletlen vagy, hanem egyszerűen bunkó. Hogy lehet ilyet írni, mondani, érezni???
Örülj, hogy van és él az apukád!
Helyedben nagyon elszégyelném magam!!!!
"Kisfiam 5 éves korára lett szobatiszta. Éjszaka még mindig van néha baleset. Kabátot, cipőt nem tudja egyedül felvenni. Anyaságból megbuktam..."
Nem buktál meg! Itt valami más gond van, ez így nem normális fejlődés. Bár gondolom voltatok már kivizsgáláson, bár ha azt gondolod ez a te hibád, akkor nem vagyok benen biztos....
Emberundorom van
Javaslom a dzsungelt Sirkánnal és Baluval.
Mégiscsak egy közösségi oldalon vagy, sajnálom. Talán megváltozik a véleményed, ha lesz egy társad.
24 éves vagyok, apukám pedig már 65, tiszta cikinek érzem. 😭
Tiszteletlen vagy. Nem, hogy örülnél, hogy él az édesapád!
Majd, ha megéred, jusson ez eszedbe 65 éves korodban.
Akkor legyen ezzel kapcsolatban egy tanmese:
Kisveréb a tél folyamán nagyon fázik és már repülni sem tud, csak a földön fekszik. Arra jön egy tehén és potty... a kis veréb a tehénlepényben fürdik. De miután az jó meleg, lassacskán életre kel és boldogan fürdik a melegben. Meglátja ezt egy macska, és bekapja a verebet.
Mi ebből a tanulság?
Nem biztos, hogy aki leszar az az ellenséged...
Nem biztos, hogy aki a szarból kivakar, az a barátod...
De ha már szarban vagy, akkor legalább ne ugrálj!