Vallomások (beszélgetés)
Ez így van. Ahogy te sem rólam. Szándékosan írtam rólad azt amit, hogy ràjöjj mekkora hülyeséggel értettél egyet. Célt értem. 😊
Nincs több kérdésem.
Nálunk is, feleségeméknél is családi hagyomány volt az apóst apukának, az anyóst anyukának szólítani.
--
Más gondolat: Van egy olyan közmondás, hogy nézd meg az anyját, vedd el a lányát! Azaz, akkor nősülj, ha a menyasszonyod anyja szimpatikus. Én így nősültem. :)
Csak egy soros alkalmasságira kellett mennem..lassan egy hete itthon vagyok, még mindig nem mehetek dolgozni, még mindig kell vizsgálat, több is. Nem értem, baj van? Akkor miért nem mondják meg, ha kérdezem? Vagy mire megy ki ez? Nem értem...
Csak tudod, hogy midet vizsgálják? Általában a vérnyomást és látást szokták kiszűrni, ami után szemészetre és laborba küldenek. Ez saját fontos ügyed is, járj utána mindenképp.
"2napja megváltam a pasitól,bár fájt.Mivel nem akartam megvárni a válaszát,letiltottam. Feloldottam a tiltást, de most Ő tiltott le engem😄Nem sértegettem, mindig ő írt, sosem zaklattam.Lehet megsértődöt azon,hogy pattintottam? Nembaj=Meg!/🌽:Nem"
Miért nem írsz ki szavazást, ha irányítani szeretnéd a választ/értékelést?
... persze h nem voltak kiakadva !!! különben is ! akkor még nem volt Tv !!! mi a rossebet csináltak volna ?!!!!
... itt is volt olyan aki majdnem eccerre ment szülni a lányával :) most akkor az egyébként nagynéni ? kisnéni ? v mifityi ?!!! kis nagynéni ?! :)
A sok kis pitiáner dologgal nyomorítják meg a másik életét, amikor az "uruk" már retteg, hogy megint vizet kell innia és el van döntve, hogy melyik nadrágot veszi fel aznap :))))) stb stb
Szóval nagyon ne sajnáld 😀
Számtalan kabaré jelenet alapötlete.
Nem biztos. Pitiáner dolgokban könnyű irányítani.
Másban nem tudnak kiteljesedni.
Farsang van. De nem érzem a vidámságot, nincs az a hangulat, amitől a farsang igazi farsang lehetne.
Csodálkozol? A pandémia idején meg kell elégedni az apróbb örömökkel is,de ha vidám valaki az csakis jót jelenthet.
Szüzen fogok meghalni.
Ha te eddig nem érezted szükségét,hogy ne igy legyen,akkor?
"41 múltam, szeretnék babát. De lassan unokám lesz a legnagyobb gyerekemtől. Hogy nézne ki, ha terhes lennék?"
Tiszteletreméltó dolog lenne.Ha van egészséged,akkor miért is ne? Én 38 éves voltam amikor a második fiamat szültem és a szobában ahol feküdtem rajtam kivül 3 kismama volt aki a 40-es volt.
Szeretem, amikor pozitivan csalodnak bennem. A magyar mentalitas sajnos , nem ez. Mindig a legxarabbat feltetelezik. Ezen javitani kene!
Én pedig azt szeretem ha én pozitivan csalódok valakiben.Jó érzés.
"a jó asszony tudja, hol a helye!"
--------------
:D, :D, :D
Nem leszek nyugtalan és nem zavar ha felismernek, ami úgy sem történik meg, hiszen én 2 budapesti temetőbe megyek, ha megyek.
Egyszerűen, ha ott vagyok, akkor teljesen máshogy emlékszem a halottjaimra, mint egyébként, azaz nekem nem ad nyugalmat, hanem felzaklat.
"Sosem volt egyéjszakás kalandom és nem is lesz."
Ha jo vagy, akkor biztos nem csak egy ejszakara kellesz/kellenel😂
"Szüzen fogok meghalni"
Ha neked igy jo, egeszsegedre
Sosem volt egyéjszakás kalandom és nem is lesz.
Soha se mond, hogy soha, majd akkor, ha 100 éves leszel. Az élet hozhat meglepetéseket, még akkor is ha elveid vannak.
En, engem a temető látogatás is felkavar, illetve az is, ha látom, hogy FB-n kitesznek évfordulókra ilyen megemlékezéseket.
Valahogy számomra az a megnyugtatóbb, ha nem így emlékezek rájuk...