Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vallomások fórum

Vallomások (beszélgetés)

38397. Channa*
2021. máj. 16. 14:56

"Szerintem a fiatal nőknek sokkal jobban áll a hosszú haj, mint a túl rövid."

Szerintem ez nem ettől függ, hanem az arc formától/szimmetriától.

Ha valakinek szimmetrikus az arca nem holdvilág képű vagy nem beesett arcú, akkor annak jól áll és fiatalos a rövid hajjal.

Persze, nem mindegy, hogy milyen rövidhajról beszélünk, mert a fantáziátlan bob és pixi frizura borzasztó, ahogy sok aszimmetrikus frizura is örültet varázsol a viselőjéből...

38396. Margarita Citokina (válaszként erre: 38392. - Tulipán***)
2021. máj. 16. 14:54

Sajnos nem sokra megyünk semmilyen kezdeményezéssel, mindent felül ír bizonyos körök gazdasági érdeke, és az erő. Balaton, Fertő tó, Velence, Városliget, Debrecen termőföld stb.

Mai napig nem felejtettem el azt a mondatot, amit a miniszterelnök évekkel ezelőtt mondott, hogy semmilyen környezetvédelmi szempont nem írhat felül gazdasági érdeket. Azóta nem csodálkozom semmin.

2021. máj. 16. 14:44

"Taxi 1.-2.-3. imádom nézni"-

Én meg rosszul vagyok az összes "Taxi" filmtől!Ha meglátom azt a lófejű pasit már kapcsolok is tovább!

38394. Channa*
2021. máj. 16. 14:44

"Sehol egy barát mikor magam alatt vagyok, bezzeg ha én kellek, azonnal csörög a telefon."

És te csörögsz vagy csak magadban bosszankodsz, hogy senki nem foglalkozik veled?

38393. Miss Angel
2021. máj. 16. 14:32

Sehol egy barát mikor magam alatt vagyok, bezzeg ha én kellek, azonnal csörög a telefon.

egyszerű,nem kell felvenni

2021. máj. 16. 13:37

"Borzasztó érzés,hogy eltűnik a sok zöld.Helyette van beton,szállodák,magán hajók.A gazdagoknak a játszótere miatt,nem lehet lassan erdőbe,tópartra menni."

Ez így van, ezért kell minél több fórumhoz/csoporthoz/kezdeményezéshez csatlakozni, ahol felszólalnak/tesznek ez ellen mert sopánkodással önmagában sajnos nem sokra megyünk.

38391. Lau_Ra
2021. máj. 16. 12:28

Mindhárom terhességem alatt tettem ki bikinis fényképet magamról a Facebookra. Mindenki csodáljon és irigykedjen.

Nekem is az a véleményem kb mint a többi fórumozónak. Valahogy én se tartok szépnek egy terhes testet. Ugyanakkor ennek nem is a külsőségről, meg a magamutogatásról kéne szólnia, hanem rólad és a gyerekedről.

Azt se tartom szépnek mikor alsóneműben pózolnak kismamák a facen beállított fotókon. Családi albumba oké.

38390. viva70
2021. máj. 16. 12:18

"Mindhárom terhességem alatt tettem ki bikinis fényképet magamról a Facebookra. Mindenki csodáljon és irigykedjen."

Ezzel csak a saját butaságodat reklámoztad!

38389. 5da46c99ae
2021. máj. 16. 12:14

"Lehet hogy csak én látom úgy, de a hoxa ujabban kezd eltolódni abba az irányba, hogy az előző házasságból, illetve az alkalmi kapcsolatból született gyerekek értékesebbek és fontosabbak, mint az apa aktuális házasságában élők."

Miért, szerinted értéktelenebbek? Mert akkor te vagy az. Nem is kicsit.

38388. globus (válaszként erre: 38387. - Fincsi5)
2021. máj. 16. 12:09
Én csíptem. Mindenhez hozzá tudott szólni, nem tűnt rosszindulatúnak.
38387. fincsi5 (válaszként erre: 38385. - Globus)
2021. máj. 16. 12:08

Csak többen küldtük már valami olasz klubba, mikor itt sokat okoskodott. D Voltak jó gondolatai, de sokszor kioktató, és csak az volt a jó, ahogy ő csinálta.

Érdekes csaj, az biztos.

2021. máj. 16. 12:04

Mindhárom terhességem alatt tettem ki bikinis fényképet magamról a Facebookra. Mindenki csodáljon és irigykedjen.

Hihetetlen anyák vannak. Mi a facért kell közszemlére tenni az egyik legintimebb, legszemélyesebb időszakot egy nőnek? Én ezeket a nőket semmire nem tartom, magamutogatós majmok

38385. globus (válaszként erre: 38384. - Fincsi5)
2021. máj. 16. 12:04
Attól még hoxázhatna, internet már mindenhol van.
38384. fincsi5 (válaszként erre: 38357. - Lávli*)
2021. máj. 16. 12:03
Azt nem tudtam, csak azt, hogy edző lett. 3 gyerektől hova hajózna?
2021. máj. 16. 12:00

Vettem egy szép nyári egyberészes fürdőrucit, mert babát várok. Nem szeretném kitenni a pocakom, az irtóra közönséges.

A téli egyberészes fürdőrucinak gondolom van szára is, hogy ne fázzon ez ember lába

38382. Channa* (válaszként erre: 38381. - Globus)
2021. máj. 16. 11:52

Igen, bár lehet, hogy Claudia Schiffer volt előbb. Ők kb. egyszerre tették ezt.

És a másikis igen. Én se teszek ki fotókat sehová, sőt! én azt sem szeretem ha fotóznak, és hiába vagyok együtt a férjemmel 33 éve, még most sem engedném meg, hogy hiányos ruhába fotózzon, pedig tudom, hogy ő max. nézegetné, de nem tenné ki sehová;)

Én a saját gyerekemről nem tudok fotót mutatni, ha nem otthon vagyok, mert nem hordok magammal senkiről. Ha készítek fotót, akkor azt otthon átmásolom és törlöm a telefonomról.

38381. globus (válaszként erre: 38379. - Channa*)
2021. máj. 16. 11:28

Azt hiszem, Demi Moore kezdte el ezt, akkor nagy felhördülést okozott, darabig nem követték, aztán uccu.

Mondjuk én a 30 db lepisilt teszt megosztásával sem tudok azonosulni. Ha az ember lánya terhesnek gondolja magát, nem az lenne első, hogy mit szól hozzá a város és János... nem azt mondom, hogy elítélem, mert semmi közöm hozzá, és úgysem érdekli, csak mindazonáltal furcsának találom, hogy a net, mint könnyű elérhetőség mindenhová, mennyi meggondolatlanságra tud késztetni.

Egyéb fényképek ország-világ előtti megosztásáról ugyanígy vélekedem. Itt a portálon is vannak félmeztelen unokás fotók, jó merítés pedofiloknak.

38380. globus (válaszként erre: 38377. - Nikice)
2021. máj. 16. 11:23

Sőt, legtöbb esetben csak kiír, és második hsz-e nincs.

Tény, hogy az anonim lehetősséggel több fórum nyílt, de vele együtt az egész portál komolytalanabbá vált.

Bakancslista játék tart itt, mert más jó dolgok már elvesztek...

38379. Channa*
2021. máj. 16. 11:20

"Mindhárom terhességem alatt tettem ki bikinis fényképet magamról a Facebookra. Mindenki csodáljon és irigykedjen."

Mit kellene irigyelni? A nagy hasat? A barna kidudorodó köldököt a barna csíkkal alatta? A vizesedő, dagadó testet? Vagy a gyerekedet?

Hát én egyiket sem irigylem. Voltam terhes, szültem egy igazán szép gyereket és fel is neveltem egész jól;)

És mindezt úgy, hogy senki gyomrát nem forgattam meg a közönséges kövértestű fotóimmal. Mert valljuk be, egy terhes test nem szép, mert ha az lenne, akkor senki nem akarná visszakapni a terhesség előtti testét.

Szerintem már az is ronda, hogy sok terhes nő a hurkáit, nagy köldökét, nagy mellbimbóit kihangsúlyozó szűk, átlátszó ruhákba jár.

Ja, és nem csak azokra gondolok, akik sokat híztak, mert akik alig híznak sem túl gusztusosak.

Bocs mindenkitől, én ezt gondolom...

38378. semleges
2021. máj. 16. 11:18

"Lehet hogy csak én látom úgy, de a hoxa ujabban kezd eltolódni abba az irányba, hogy az előző házasságból, illetve az alkalmi kapcsolatból született gyerekek értékesebbek és fontosabbak, mint az apa aktuális házasságában élők."

Minden gyerek értékes!

38377. Nikice (válaszként erre: 38375. - Globus)
2021. máj. 16. 11:04
Anonim kiírás, és 10-15 hsz után elhal. Egy idő után a fórumnyitó már nem is reagál. Nem mintha be kéne számolnia a "hogyantovábbról", csak néha az jön le, hogy kis hisztike volt, de elmúlt, vagy nagyjából 2 napig tudott küzdeni valamiért, ami az életénél is fontosabb volt a kiíráskor. Kiszedi belőle, ami az övével egyező, de más irányból semmit nem emel be. Nem szokás mostanában kitartónak, következetesnek lenni. Mondjuk én konzervatív vagyok, lehet nem is érdemes sokáig rugózni dolgokon..fene tudja.
38376. dfc04c70e4 (válaszként erre: 38375. - Globus)
2021. máj. 16. 10:26
Na, akkor most bevallom, hogy én is azokról az életképtelen (most kihagyok néhány minősítést) témákra gondoltam, amiket nemrég még napi szinten nyitogattak anonimitásba burkolózó fórumozók. Ezek zömét szerintem is egy-két ember nyitogatta. Sok szabadideje lehet az ilyeneknek, akik erre pazarolják azt az időt, amit tartalmasan is el lehetne tölteni. De mindenki maga tudja, mi a fontos neki. Van, aki a fórumozásban éli ki magát. Közöm nincs hozzá. Felőlem mindenki annyit koptatja itt a billentyűjét, amennyit csak akarja. De legalább értelmes téma legyen. Ne trollkodás, polgárpukkasztás. Mert nemrégiben ilyenekkel volt tele a hoxa. Jó sok süllyesztőben végezte. Hála!
38375. globus (válaszként erre: 38373. - Dfc04c70e4)
2021. máj. 16. 10:16
Friss fórumok témáira gondoltam, hogy hirtelen mennyi életképtelen egyén lett...persze ha 1-2 ember nyitogatja őket, az más 🙂
38374. dfc04c70e4 (válaszként erre: 38372. - Valaki777)
2021. máj. 16. 10:12
Igen. Úgy gondolom, értem. :)
38373. dfc04c70e4 (válaszként erre: 38370. - Globus)
2021. máj. 16. 10:11

Nincs ezzel semmi gond. Változik a világ, változnak az emberek, más a gondolkodásmód. Egyébként nem generációs problémára gondoltam.

Ami nekem nem jön be itt, a hoxán, annak semmi köze a generációkhoz. De mint írtam lentebb, inkább nem ecsetelem.

Azt mondod, törődjek bele, hogy változnak a dolgok. No, azért nem kell arra gondolni, hogy engem ennyire szíven üt ez a hoxázós téma. Ott azért nem tartok, hogy ez legyen a legfőbb problémám, amibe bele kellene törődnöm. Legfeljebb napokig fel sem nézek. Mint ahogy meg is tettem.

Ezredleges dolog a hoxás fórumozás, töltelék-téma.

Persze vannak azért jó oldalai is, néha jókat somolygok. Akkor meg már megérte bekukkantani.

38372. valaki777 (válaszként erre: 38366. - Dfc04c70e4)
2021. máj. 16. 10:06
Hiába egyformán értékes minden gyerek. Ha a szülők elválnak és aztán valaki mással új családot alapítanak, akkor ember legyen a talpán, aki képes ugyanúgy... Sajnos nem találom az ide illő kifejezést/folytatást, de remélem érted mire gondoltam.
38371. kannanana (válaszként erre: 38368. - Tulipán***)
2021. máj. 16. 10:01
Szerintem is érdemes lenne ezzel orvoshoz fordulni, és nem hagyni magad lerázni. Kevés empatikus nőgyógyász van, de aki az, igenis foglalkozni fog a problémáddal.
38370. globus (válaszként erre: 38366. - Dfc04c70e4)
2021. máj. 16. 09:38

12 éve regisztráltam. Sőt, kicsit több.

Új generáció van, törődj bele, hogy változnak a dolgok 🙂

Érdemes beleolvasni a kezdetekkori fórumokba, milyenek voltak, hogyan reagáltak a tagok. És mi van ma...

2021. máj. 16. 09:34

Vélhetően nem irigyelt senki. Az emberi szaporodás teljesen természetes dolog. Minden egészséges ember képes utódot nemzeni. Akinek pedig gondja akad vele, a mai világban megoldhatja a rengeteg egyéb lehetőségnek köszönhetően. Sokkal több irigylésre és csodálatra méltó dolgot tehet egy nő.

Én végképp sem szeretnék gyerkőcöt. 😌

2021. máj. 16. 09:31

"Több partnerem is volt, ennek ellenére sosem élveztem a szexet. Fájdalmas volt minden egyes behatolás. Szerintem velem van a baj. Félek ilyen problémával orvoshoz menni."

Pedig tedd meg, a saját érdekedben.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook