Vallomások (beszélgetés)
Valaki valami új témában vallomást? Az alkoholt szerintem már kimerítettük.. Kicsit olyan, mint maikor 14 évesek vagiznak, hogy isznak. Nektek nem suliban kéne ülni? :)
Tök normális normális keretek közt alkoholt fogyasztani.
Ez amolyan "ma is felkelt a nap" jelentőségű sztori már.
én meg azt nem értem,vki hogy nem tudja eldönteni,milyen szexuális beállítottságú,melyik nemhez vonzódik,egyszer ide húz egyszer oda???
számomra ez felfoghatatlan,bár igazad van,abszolut az ő magánügye...
Vettem egy üveg Unicum Baristát. Alig várom, hogy megkóstoljam. Az Unicumot is szeretem, a kávét is imádom, remélem, nem fogok csalódni:)
mennyi alkoholista van ezen az oldalon :))))))))
csak vicc volt ;)
"Eddig a kovid-19 váltotta ki az influenzát, most a vakcina váltja majd ki a kovid-19-et. Bevallom, aggódom..."
Én az ilyen tájékozatlan emberek miatt aggódom.
"Biszexuálisból leszbikussá avanzsáltam az idők folyamán. Sajnos közben meglehetősen férfigyűlölővé váltam, ami bizonyos esetekben megnehezíti az életem. Nos, ezt dobta a gép..."
Nah, már megint egy idegen szó, amivel meg kellene birkózni 😀 Biztos, hogy ismered az avanzsálni szó jelentését? - rangban, beosztásban feljebb emelkedni, előrébb jutni, szintet emelkedni.
Ha így értetted, akkor jóvvan , te tudod 😀😀😀
Viszont senkit nem érdekel a nemi identitásod, szexuális szokásaid.
"Rájöttem akik túl sokat reklámozzák a közösségi oldalon hogy mekkora csoda az életük , ők valójában boldogtalan emberek és visszaigazolást várnak hogy valóban minden rendben!"
Én még arra jöttem rá, hogy sokkal boldogabb az, aki nem keres ilyen összefüggéseket, hanem a saját dolgaival törődik. 😉
"Eddig a kovid-19 váltotta ki az influenzát, most a vakcina váltja majd ki a kovid-19-et. Bevallom, aggódom... 😭"
Ne aggódj, inkabb próbálj hiteles forrásból tájékozódni.
"Eddig a kovid-19 váltotta ki az influenzát, most a vakcina váltja majd ki a kovid-19-et. Bevallom, aggódom... 😭"
Hogy mi lesz velünk? Hát mi lenne? Mindmeghalunk, de az biztos 😉
Dehogy vagyok! :)
Nagyon érzékeny nő vagyok, csak nem mindenkire! 😉
Én inkább közönségesnek nevezném. De gondolom nőként más volt nézni. Én sem nézegettem soha alulöltözött férfiakat :)
Tomi
Megnéztem.
Csak röhögnöm kellett.
De azt nagyon 😀😀😀
Mert Te egy fakír vagy 😊, szigorúan jó értelemben!
Anyukám mindig azt mondta, még szerencse, hogy a nagyságot nem centiben mérik. (Ez Forrest Gump-os volt most... )
Most írtam,hogy inkább ne😂
Ne akarjunk Lávlinak álmatlan éjszakát
"Jóban vagyok a szomszéd pasassal, akinek van 2 kutyája. Eddig cuki volt, hogy átjönnek, mászkálnak az udvaromon. (Nem 100%-os a kerítés, átbújnak) 3 hónapja ez megy, elegem lett. Kutyaszagú a teraszom, néha idepiszkítanak. Szerintem ez pofátlanság."
Beszélj vele de kulturáltan. Kutyás gazdinak lehet nem feltűnő neki ami neked már egyenesen zavaró. Ha nehezen kezelhető a téma, akkor keress rá hogy asszertív kommunikáció. Próbáltál már beszélni vele erről amúgy?
"Jóban vagyok a szomszéd pasassal,akinek van 2 kutyája. Eddog cuki..."
Megoldás: Javítsd meg a kerítést.