Vallomások (beszélgetés)
"Ki ráz a hideg attól hogy a kutya gazdák a kutya anyáknak, apáknak nevezik magukat, babusgatják mint egy gyermeket."
Ez valószínű attól van, hogy a kutya örökre ránk van utalva, felelünk érte, tőlünk függ a jólléte, éppen mint egy kisgyermek esetében. Nálam is előfordul, hogy "kisfiam"-nak hívom, és hogy "rögtön jön anya". Én kedveskedésnek szánom, nem baj, ha téged a hideg ráz tőle! :)
Én is, 17 éves koromtól 22-ig minden percet akarok vissza.
Soha nem voltam olyan boldog, mint akkoriban.
"Imádom a fesztiválzenét!"
Ááá, nem tudom, hogy mi az a fesztiválzene:(
Na de miért?
Valószínű, hogy én is és te is az idősebb generáció szerinte.
Én már nem láttam sparheltet, nem csak láttam már számítógépet, de programozni is tudok. Sosem volt szalagos magnóm és ha kicsit összekapom magam, akkor tudok okostelefon applikációkat is csinálni;)
Lehet, hogy pont fordítva kellene?
Vegyen magának okostelefont, laptopot, lapostévét, stb.;)
Bánt engem ez a hatalmas generációs szakadék. Azt érzem nehezen tudunk szót érteni.
Dobd ki az okostelefont, laptopot, számítógépet, lapostévét. Vegyél szalagos magnót, lemezjátszót. Moss keverőtárcsással, főzz sparhelton. Alkalmazkodj az idősebb generációdhoz, ha másképp nem megy😀
"Bánt engem ez a hatalmas generációs szakadék. Azt érzem nehezen tudunk szót érteni."
Ez miben nyilvánul meg?
Milyen az a generációs szakadék?
Mármint te tudsz nehezen szót érteni? Valószínű, hogy nem úgy lettél nevelve, hogy ez ne okozzon gondot...
Szerintem meg a vallomás kiírót kellene láncra verve tartani.
Szegény gyereke...
Nem értem miért kell Down-szindrómás ‘gyereket’ játszótérre vinni, úgy sem tudja magát elfoglalni. Tinédzserkorú lehetett, ordított, mömmögött, állati hangokat eregetett. A kicsi lányom halálra ijedt tőle a játszón. Inkább elmentünk.
Igazad van! Láncra verve, pincébe az összeset, nehogy megzavarja az ilyen picháknak a komfortzónáját
"Ki ráz a hideg attól hogy a kutya gazdák a kutya anyáknak, apáknak nevezik magukat, babusgatják mint egy gyermeket."
Nekem a kutyusom a gyerekem. 🥰 Rengeteg szeretet ad. Akinek nincs kutyája el sem tudja képzelni, hogy mennyit. Legalább nem felesel vissza. 😁
Engem meg a gyerekektől ráz ki a hideg.
Pedig vannak ilyen hapsik. Magam is tapasztaltam.
Rohadt ciki.