Vallomások (beszélgetés)
Igen, aztán ne világítsuk ki a várost karácsonykor, azt a pénzt is osszuk szét, és egyáltalán töröljünk el minden ünnepet. Sőt tiltsuk meg, hogy otthon feldíszítsd a lakásodat, legyen kötelező a pénzt eladományozni.
Értem én, hogy minden fillérnek van lenne helye, de jobb lenne nem százmilliókból építeni másfél méteres dobogókat, amiket kilátóként adunk át, és hasonló okosságok 🙄
"Most jöttünk haza a nyaralásból. Életemben először a pasimmal(első pasim,24 vagyok). Nyaltuk egymást és cuppogtunk a strandon, simogattam és az ölében fetrengtem. Főleg a szinglik előtt. Éreztem én magamat emiatt rosszul elégszer, most másokon a sor"
Miért gondolod, hogy mások érzik rosszul magukat attól, hogy te úgy viselkedsz, mint akinek nem volt gyerekszobája?
"Csodálatos volt a tűzijáték. Minden forintot megért!"
Egyetértek. Tényleg fantasztikus volt. És nem érdekel, hogy mennyibe került, nem lehet az életet úgy élni, hogy mindig mindenről lemondunk. A végén ott fogunk ülni a sarokban ingben, gatyában. És igen, xar az egészségügyi helyzet, és meg kell oldani, de nem ez a néhány száz millió fogja megváltoztatni a helyzetet.
"Elhagyom a barátnőmet. Elegem van, hogy 3 éve egy normálisat nem ettem. Rendben, hogy ő figyel az alakjára, de én meg éhes vagyok! Ha mindig étterembe megyek, sose lesz egy vasunk se letéve."
Úgy tudom sajnálni azokat a szegény férfiakat, akik a 21. században egy hűtőszekrény előtt éhen halnak. Melyik törvény mondja ki, hogy ételről gondoskodni a nő dolga? 😇
"Özvegy, gyermektelen nagynénimnek..."
Sajnos, ez így van... csúnya dolog, munkámból kifolyólag nap mint nap tapasztalom. Azt javaslom mindenkinek, próbálja meg elrendezni dolgait addig, míg tudja, bármikor lehet "késő".
Szerintem mi nem vagyunk normálisak....
Nyugi, nem vagytok egyedül!
... volt 1 régi kolléganőm / kutya 1 fajzat volt !!! / 1 idő után felajánlották neki a varrónői állást , ahol inkább csak a gyerekek ruháit kellett javítgatni :) ő +foltozta 1x a zoknikat !!!!!! mikor megláttuk ? majd hanyatt esett aki látta !! és gondoljon bele bárki :) h az a bumszli a talpán , lábujjain ? bárhol :) hogy nyomta volna a kölykök lábát !!!
... 1 másik kolléganőm kisebbik fia varrógéppel varrt magának 1 nadrágot , megtanult kötni , kötött magának 1 pulóvert :) :) végtelenül sokoldalú kis ezermester vált belőle felnőtt korára :) megél a jég hátán is :)
... volt 50 éve 1 kollégám /pasi/ akkoriba a subázás volt " divatba " gyönyörű kis suba faliképet , párnát ... készített :)
... gyerekkorom 2 barátnőjének is szabó volt apjuk mestersége , mindketten gyönyörűen dolgoztak , öltönyt , kabátot ... bármit eltudtak készíteni önállóan :) jó ! mert azt tanulták :)
El fogsz csodálkozni, de én 30...35 éves koromban még megtanultam anyukámtól kötni és horgolni is, pedig egy pasi vagyok. Akkoriban elég problémás volt a munkahelyem és ez megnyugtatott. A mai napig fel tudom hajtani a túl hosszú nadrág szárát. Kell hozzá türelem, de ez mégis megy.
A lukas zoknit meg kidobtam, vettem újat.
"Jön a covid. Meghalok vagy ő, mielőtt átölelhetném vagy láthatnám."
Döbbenet, hogy emberek milyen mentális állapotban vannak.
"Elment. Lehunyta 2 szép szemét. Napok óta folytogat a gyász. Utána kéne mennem, nincs már senkim. Legfeljebb éhen halok. Egy falat sem megy le a torkomon."
Fogadd részvétem.
Annak idején megmondtam az embernek, úgy vegyen el, hogy nem fogom megvarrni a lyukas zokniját😀
Valahogy nekem az a mumusom. Már általanosban a gyakorlati órán is lázadoztam, ha varrni kellett
Én szeretek varrni, csak valaki cígölje be az öntöttvas Lucznikot 🙂 Összegyűjtöm, és egyben csinálok többet, mert a cérna cserélgetése apró bosszúság.
Ha olyan lyuk van zoknin, pamutpólón megpattan a szál, leszakadt gomb, seperc alatt kész. Előbb megvan maga a varrás, mint a nekiveselkedés.
Szabni keményebb dió. Büszke voltam, mikor sikerült kispekulálni, és összeállítani egy ülőke huzatát. Röpke hússzor annyi idő alatt, mint egy hozzáértőnek.
A pasinak leesik a koronaékszere, ha tűt vesz a kezébe?
A kiíró egyébként tényleg hisztis.
"Csodálatos volt a tűzijáték. Minden forintot megért!"
Milyen kár, hogy nincs minden hétvégén...pedig anny ünnepelni valónk lenne, igazán.
"A férjem rövid nadrágját megvarrta valaki géppel. Az enyém rossz és kézzel nem tudom úgy. Rossz sejtesem van. A szeretője lehet az ügyes asszony? 😪 Szerintetek? Sírok is."
Sírjál csak nyugodtan! Ha te eddig nem tudtad akár kézzel is megvarrni azt a rövid nadrágot, biztos megvarrta talán az anyukája, mert nem tudta már elnézni, hogy ilyen tehetetlen és hisztis felesége van. 😀
"Folyton hallani a szomszéd pár szexelését..."
Ha ilyen vékony a fal, akkor egy új ágy nem fog megoldani semmit. Inkább nektek kellene elköltözni, ha ennyire zavar, vagy hangszigetelni a közös falat.
"Nem értem hogyan kíván meg sok férfi egy elhízott nőt. Én nem tudok megkívánni egy elhízott férfit."
Van férfi ismerősöm, aki meg a vékony/normál alkatú nőket nem tudja megkívánni. Ő meg téged nem értene.