Vallomások (beszélgetés)
Lusták átgondolni, hogy lehet-e a kiírásukra értelmesen választani az adott két lehetőségből.
Hoxa helyében törölném azt, ami nem vallomás, hanem élethelyzet, vélemény. (Utóbbira volt példa, éppen az új honlappal kapcsolatban.)
Gondolom, a folyamatos "lektorálásra" nincs elég ideje, ezért csak megvonta a kiírásért kapható pontot.
"Úgy gondolom nem nyitott szemléletű az, akit még az évszázad teljes holdfogyatkozása sem érdekel."
Reménykedtem, hogy a nyavalyás felhők elhúznak, de nem. Még az eső is eleredt. Nyitott szemléletű vagyok, de ezzel együtt sem látok át a boruláson. Erről most lemaradtunk. Majd a jövő században megnézzük... 😄
Ja, képeket meg videókat néztem róla, mert érdekel. De ez mégsem ugyanaz.
"Úgy gondolom nem nyitott szemléletű az, akit még az évszázad teljes holdfogyatkozása sem érdekel."
szakadt az eső dörgött villámlott meg viharos szél volt semmi nem látszott...
"Éhes vagyok"
áááááá....
"Olyan chanel kosztümöt szeretnék varratni, ami olyan kidolgozott és minőségi anyagokból van mint egy igazi chanel! Nem akarom azt, hogy valami gagyi hamisítványnak nézzen ki! Elfogadnék hozzá egy klasszikus láncos vállra akasztható chanel táskát :)"
Ez már tényleg nagyon szánalmas :DDD
Tényleg nem a legkellemesebb, de van segítség. Pl. borsmenta illóolaj cseppek az ásványvízbe. Egy csepp a fülek mögé, a haj tövébe, a csuklóra, a bokára. Remekül hűt. Egy pici spricnis flakonba vizet, bele szintén néhány csepp borsmentát, és néha nyakba, arcra permetezni.
Csak tiszta, terápiás minőségű olajjal, pl. Panarom, Primavera, Pranarom én ezeket használom, biztosan van más is. A lényeg, hogy nem szintetikus, olyan, amit meg is ihatsz, ehetsz.
Az Aromax, a Goloka is tiszta olajak, de gyengébb minőségű, másodlagos lepárlású ezért több kell belőle, mert kevésbé hatékony.
"Anyósom olyan tárgyakat ajándékoz a gyerekeknek, amiket tőlünk vitt el stikában. Közben figyeli az arcunkat és várja a hatást. Jól megdicsértem a jó ízlését."
Ez komolyan megtörténhet? Számomra elég hihetetlen. De ha így van, miért hagyjátok?
"Szeretem látni, ahogy szenvednek a melegtől azok az emberek, akik az év egyéb időszakaiban azért nyüszítenek, hogy legyen már nyár."
Szimpatikus es kellemes ember lehetsz.
Remeljuk mas is ugyanigy szereti latni a te vergodesedet, akarmi is legyen az.
"Szeretem látni, ahogy szenvednek a melegtől azok az emberek, akik az év egyéb időszakaiban azért nyüszítenek, hogy legyen már nyár."
No igen... a "Hány fok van nálad" fórumban téli 24-26 fok most itt van ingyen :)
"Pokoli módon hiányzik egy társ..."
Miért nem keres? Vagy nem jön össze?
Ha eddig nem jött össze akkor itt az ideje egy kis önvizsgálatnak.
"Nem bírom a meleget betegség miatt. Alig várom,hogy ősz legyen."
Ezt a dögmeleget az egészségesek is nehezen bírják. A négylábúak is szenvednek.
"Mivel a háziorvosommal jó a kapcsolatom, lehet előttem akárhány vénasszony, mindig behív soron kívül."
Gratulálok. Csodálatos ember vagy :S
Mivel a háziorvosommal jó a kapcsolatom, lehet előttem akárhány vénasszony, mindig behív soron kívül.
Lefogadom, ahol nem hívnak be soron kívül, te vagy a leghangosabb méltatlankodó.