Vallomások (beszélgetés)
Férfiként szeretnék francia manikűrt, még soha nem próbáltam ki, de tetszenek az ilyen körmök, csak félek, hogy az ott lévő nők rajtam fognak gúnyolódni. :(
Nagyon unalmas. Nem meri felvállalni, oké, de akkor legalább ne sírjon már állandóan rajta! Vagy tegye meg, vállalja fel, vagy ne tegye, de akkor hallgasson már!
"Férfiként szeretnék francia manikűrt, még soha nem próbáltam ki, de tetszenek az ilyen körmök, csak félek, hogy az ott lévő nők rajtam fognak gúnyolódni. :("
Pasika, vágod, hogy már rég nem jár pont a vallomások kiírásáért? :DDDDDDDD
’Egy pasi a munkahelyemen naponta írogat nekem, minden este felhív s órákat beszél. Látom, hogy akar engem, szemezünk, bókol, megérint stb. Azt mondja csak barátkozik velem. "Nem baj"=nem csak barátkozik "Térdepelj!"=barátkozik Szavazzatok’
Ötletes. :)
"Bárcsak esne a hó, hamar sötétedne, meleg ruhákat kéne hordani."
--------------Na ezért már kukoricaeső jár :)
Ne legyél ilyen ünneprontó ;) A vallomásnak az a lényege, hogy meggyőzzük, hogy a fickó nem csak barátkozni szeretne vele ;)
De talán neki kéne térdepelnie, és akkor legott kiderül :DDDD
Mert nem akartad eléggé. :) Gyerekkoromban büntetés volt 7-kor felkelni, hogy 8-ra beérjek az iskolába. Aztán kb. 10-15 éve, amikor kezdtek ezek az őrült meleg nyarak lenni, kértem, hogy 6-ra járhassak 8 helyett; ahhoz legkésőbb 5-kor kelni kell. Úgy belejöttem, hogy onnan fogva állandósult a korai munkakezdésem. Ez télen is praktikus, mert világosban otthon lehet lenni.
S különben is: ki korán kel, aranyat lel. :)
"Az pasi a munkahelyemen naponta irogat nekem,minden este felhív s ôrákat beszél Szemèlyesen látom,hogy akar engem, szemezünk, bókol,megérint stb. Azt mondja csak barátkozik velem "Nembaj"=nem csak barátkozik "Térdepelj!"=barátkozik Szavazzatok"
Jobban járnál, ha a pasinak hinnél, aki maga mondja, hogy csak barátkozik veled. Miért hazudna? :)
"Éjszakai bagoly vagyok,nem tagadom! Azonban mindig szerettem volna "pacsirta" lenni,de sok-sok évi próbálkozásom után sem sikerült."
Csak idő kérdése és sikerülni fog. :)
Ne bosszankodj ezen! Más csillagászati eseményeken sem veszünk részt.:)
A vallomás pedig azoknak szól, akik nem is érdeklődtek az esemény iránt.
Szerintem épp az nem nyitott szemléletű, aki nem tudja elfogadni, hogy vannak, akiket nem érdekel a holdfogyatkozás.