Vallomások (beszélgetés)
"Nagyon kell kakálnom, de félek kimenni a sötét folyosóra. Inkább beszarok."
Jóreggelt nekedis. 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
Igen, szerencse. Bár nem kell őt félteni, kollégának se mindig a legkellemesebb. :))
Hivatalosan még nem is kellett nekik leadni a szabadságtervezetet, csak ez srác akart okoskodni. Közben meg állandóan rinyál, mert érdekes mód őt, mindig valami méltánytalanság éri.
Egy teljes hónap tényleg túlzás. Nálunk se engednének ilyet, se azt,hogy ne egyeztessünk, ne beszéljük meg egymással, hanem valaki csak úgy beírja magát.
Még szerencse, hogy a párod a felettese, nem a kollégája:-)
Ma már divat is, és óriási a kínálat.
Nekem melóban monitorhoz kell, az egyik kollégám 6 év után csodálkozott rá, hogy jé, neked szemüveged van??? Fúrt, keret szinte semmi, nagyon csini. :)
De tudnék mesélni 30 évvel ezelőttről...
Lehet látni közelről, csak tudni kell mire figyelj.
Egy időben próbálkoztam kl-vel (dioptriással), de fél óra volt mire kibányásztam a szememből. És akkor már követeltem hogy segítsen mégiscsak ő a szakember!! :))
Amúgy meg lehet tanulni, és már csak egy mozdulat, de ez a jövő challenge-e lesz asszem. Pedig simán turkálok a szememben, mindig is lazán belenyúltam, nem azzal van a baj.
Akkor neki könnyű kiszúrni :)
Én sokszor közelről is csak annyit látok, hogy mintha valami furcsa lenne.
Nekem érdekes szemem van amúgy. Van ugye a pupillám, ami fekete mind mindenkinek, körülötte olyan, mintha virágszirmok lennének, az barna és a maradék az zöldesbarna.
De én egyszínű, zöldet szeretnék.
Pont tegnap mesélte a párom, hogy az egyik kollégája már megcsinálta a jövő évi szabadságtervét és minden ünnepnap körüli napra kiírta magát. Meg júliusba majdnem egész hónapra és decemberre a két ünnep közöttre is. Ő is a se kutyája, se macskája kategória. De szó szerint.
Én ezt sose értettem. Nekem van párom, van kutyám, de mindig előzékeny voltam azokkal, akiknek van gyerekük. Egyrészt meg az iskolai szünetek javarészt ünnepek körüli időpontra esnek és nem mindenkinek könnyű megoldani a felügyeletet. Másrészt meg amúgy is olyan kevés időt tudnak a szülők a gyerekeikkel együtt lenni. Hétköznap látod 2-3 órát lefekvés előtt. Ez csak emberség kérdése szerintem.
"Nagyon szőrös vagyok. Szőrös a lábam, combom, odalent, hónaljam, karom, hasam egy csíkban. Voltam vizsgálatokon, nincs hormonproblémám. Hiába szőrtelenítek, attól még nagyon zavar. Fehér a bőröm. Nagyon csúnyának és szerethetetlennek érzem magamat."
Nem vagy szerethetetlen! Mindenkinek meg van a társa a világban. A tiéd pont így fog szeretni, ezekkel együtt. Higgy benne, így van.
"Imádom a kék szemeket. Bárcsak olyanom lenne."
Milyen érdekes, mert nekem pl kék van, és vágytam már olyasmire, hogy bárcsak barna lenne. :D Szerintem tipikus "a szomszéd fűje mindig zöldebb" effektus.