Vallomások (beszélgetés)
Fárasztanak az ünnepnapok. Szeretnék már visszatérni a jól megszokott, hétköznapi kerékvágásba.
Ugye, mennyire jó dolog a RENDSZER? :)
Fárasztanak az ünnepek.....
Nyugi,kettőt kell aludni és elindul a mókuskerék
Én gyerekből is, kutyából is sokat szeretnék. Nem lesz, de vágyom rá. :-)
ne légy pesszimista ;)
Hát nem csak a szemek beszélnek, hanem az arcmimika is. Felhúzzák a szemöldöküket, nem mindegy, hogy áll a fül éppen, más hangon morran, ha finomságot kér, és máshogy, ha kimenni szeretne ... és vigyorogni is képesek ... :D
Az első kutyám mikor meghalt, évekig hallottam még utána a szimatolását, feltéptem az ajtót, hogy biztos ott van, hát hallom, szólt, hogy engedjem be ...
Szerintem is meghaladja, és én is így érzem :)
Sőt, biztos vagyok benne.
Csak az etológusokat idéztem, és tuti, hogy ők is tudják, hogy nagyon óvatosan becsültek.
:D
Burcikának is jó dolga van, az szent :))
"Gyerek helyett kutyára vágyom."
A kutya a mi családunkban is teljes értékű családtag, bár van gyerek is.
Ő a mi kis "szőrös gyerekünk" :)
Az ELTE Etologiai Tanszékének kutató szerint, ha megfelelően neveled a kutyádat, és nem láncon él az udvar sarkában, reggeli és esti buksisimivel, akkor képes akár 200 emberi szót is megtanulni, és egy 2 éves kisgyermek értelmi és érzelmi szintjén élni.
Boldog sok-sok kutyás évet kívánok! :)
"Újévkor állandóan szomorú vagyok. Egy újabb rossz év telt el."
Kisebbik baj, hogy rossz év múlt el, a nagyobbik az, ha bebizonyosodik, hogy közepes volt: rosszabb, mint az előző, és jobb, mint a következő.
"November elsejétől nincs munkahelyem.. Meghalt a főnökasszonyom.😞 Teljesen magam alatt vagyok. Kezdek pánikolni.. Hogy lesz munkám??😞"
Képzeld el, a családja mennyire maga alatt lehet.
"Nem szeretem ha valaki azért drámázik, hogy csak rá figyeljenek és nem veszi észre, hogy közben lexarja a másikat..."
---------------------
z milyen igaz és milyen ismerős...
"Év végi leltár: káosz és zűrzavar, sok munka, kevés pénz, betegség, fájdalom és veszekedés. Fogadalom: mindent megteszek, hogy 1 év múlva sokkal pozitívabb legyen a leltár!"
Úgy legyen!
Imádom a kék szemeket. Bárcsak olyanom lenne
Az enyém kék :D Na jó, talán kicsit zöldes. Én régebben mindig barnát akartam, igazi sötétet. Most már jó ez.:))
Most tudok cserélni, ha még érdekel a dolog,
úgy néz ki elkaptam a gyerek kötőhártya gyulladását. 😁