Vallomások (beszélgetés)
:)
Legalább nem kell sütni! 😁
Volt egy ilyen osztálytársam. Ő még harmincévesen is egyetemre járt. Aztán egy rövid időt dolgozott a külügyminisztériumban, profi angol és francia tolmácsként. Aztán született egy gyereke, otthon maradt, a kislány már 10 lehet, most dolgozna. A férje közben összegrundolt azoon kívül, amiben laknak, 3 lakást. Kérdeztem a csajszit, miért nem ő foglalkozik szegény férje helyett az airbnb-vel? A válasz: jajjj, azzal annyi munka van :DDDDD
Szóval, kedves vallomást tevő, van perspektíva ;)
Az én munkahelyemen minden márc. 8-án Nemzetközi Zoltán napot tartunk :D
A nőkkel nem igazán foglalkozik senki.
28 évesen még mindig egyetemre járok. Eddig nem volt még “hivatalosan” munkahelyem.
Örülj, hogy a szüleid ezt megengedhetik maguknak. Meg neked is. Kevesen tehetik ezt meg.
A nők találták ki :)))
Eleinte jó volt kedveskedni meg a sok dicséretet bezsebelni:) Aztán egy idő után teherré vált :)
Úgy sejtem, nő találta ki.
A megfelelési kényszer nagy úr.
Csak úgy lehet abbahagyni, hogy az ember nem visz semmit.
Ekkora marhaságot még nem hallottam soha. Nőnapon már miért kéne a nőknek vendégül látni a pasikat? Ez csak + munka - nekünk.
:) Ne legyen időd sütni.
A szabin meg azt csinálhatsz, amit akarsz! Nem sajnálnám rá...
Ja, és egyedül vagyok nő az osztályon.
Le kell szoktatni őket valahogy.
A többi osztályon több nő van, közösen is megvendégeljük a palijat. Sokan sütnek. Az okosabbak bevállalják az üdítőt.
Vegyél ki szabadságot! :)
Nem kell sütni. Nekem még egyetlen munkahelyen sem kellett soha. Nem is tenném! Nem is hallottam még ilyet...
Áááááááááááááááá! Még véletlenül sem!
Csak úgy eszembe jutott.