Vallomások (beszélgetés)
"Már 15 éve, hogy 1200 kcal és 50 g szénhidrát a napi fogyasztásom. Nem több, soha nem több, csak ennyi. Eredmény: 172 cm 58 kg. Minden este edzőterem, nem élvezem, de túlélem."
Értem hogy ez főleg dicsekvés, és mi csak itt rosszindulatú irigyek vagyunk, de ez nagyon kevés hosszú távon, a kcal meg a CH is, többet is ehetnél... Nem csoda hogy nem élvezed, csak túléled. Az egészségtudatosság ott kezdődik hogy nem koplaltatod magad... Az alapanyagcseréd 1400 kcal körül lehet a súlyod alapján, ha még mozogsz is minden nap (gondolom nem 20 perc futópados séta miatt mész a terembe) akkor ezt simán megemelhetnéd és még lehet hogy élveznéd is. :)
"Egyre ritkábban játszom itt. Nem érdekelnek,az extra kártyák, sem a verseny, ki hányadik a ranglistán."
Engem meg soha nem érdekelt egyik sem ezek közül .....
"Már 15 éve, hogy 1200 kcal és 50 g szénhidrát a napi fogyasztásom. Nem több, soha nem több, csak ennyi. Eredmény: 172 cm 58 kg. Minden este edzőterem, nem élvezem, de túlélem"
Jól esik dicsekedni egy fogyókúrás oldalon, mi?
Imádok egy hírességet. Ha rossz napom van csak megnézek egy videót, interjút vele és feldobja a napomat. Nagyon édes ember, bárcsak ismerném.
Mondd, hogy Jake Gyllenhaal az 😁♥️ Én vele vagyok így 😊
Gyerekkoromba/tinikoromba egy szezonba mindig csak 1 cipore futotta, addig mig kb le nem szakadt a labamrol.
Nem szoktam draga cipoket venni, mindig egy nagyobb akcional szezononkent veszek 2-3-at, evente pedig talan ketszer jobb minosegu borcipot. Es igy evrol evre gyultek de mivel valtogatom oket ezert sokaig birjak a strapat az olcsobbak is :-) most tobb mint fel eve nem vettem mar uj cipot, azt hiszem van eleg :-) majd ha lesz valami brutal akcio nem mondom hogy ellen allok de majd latjuk :-)
“Évek óta álmodozom designer ruhákról, cipőkről, táskákról, Chanel, Gucci, Dior, Prada, Givenchy, Balmain, Valentino.... Mindig megnézem a legújabb divatbemutatókat, kollekciókat. Néha nagyon szeretnék gazdag lenni. :(”
Én egy kiskutyáról. 🙂🐶
15 éve 1200 kcal.
Aztaaaaa
Egészség???
Sokat feleselsz, jön a colon kúra!
😇😳😄
Magamat. A jót jóra :))
Benéztem.