Vallomások (beszélgetés)
Idétlennek tartom azokat a 30-40 év feletti embereket, akiknek a profilképei cicás, kutyás, vagy nyuszis appal készülnek. Még egy gyereknek elmegy.
Te mi vagy akkor? Még nickname-vel sem mered vállalni a véleményed. Ez szánalmasabb számomra.
Mert itt az ilyesmi tiltva vagyon! ;)
Te meg nem nézel /hallgatsz híreket! ;)
:DDD
Valószínűleg én vagyok az egyetlen nő a világon akit a szeretője miatt hagyott el az első férje annak idején. :(
Nem hinném...
Jobb, hogy elhagyott, mintha hazudozna! :((
Baccus, tényleg! Nem figyeltem újisten szavára! 😁😁😁
Vissza is vonom! Nincs semmiféle klímaváltozás! 😁😁😁
A világ legokosabb emberével még éééén sem szállhatok szembe!😁😁😁
"Szeretőmmel három éve vagyunk együtt. Otthon meg a buta feleség azt hiszi hogy hulú de boldogok. Szánalmas"
Te vagy a szánalmas ezekkel a kiírásaiddal. Nem figyel rád senki?
"Szeretőmmel három éve vagyunk együtt. Otthon meg a buta feleség azt hiszi hogy hulú de boldogok. Szánalmas"
Dehogy vagytok ti együtt. Csak összejártok.
Hulú, de becsapod magad.
Szeretőmmel három éve vagyunk együtt...
Sokadik ilyen vallomás. Trollkodtok? :D Bármelyik trampliból lehet szerető, csak mondom. :D:D Az a szánalmas, hogy ennyi eszed van, és csak ennyit értél el az életben.
A szeretők ismérve, hogy azt gondolják, ők mások, mint a többi, és főleg jobbak, mint a feleség.
Dehogy hiszi, hogy a szeretője rajta kívül bárkit is. Se a feleséget, se mást. Csak őt! 😂
Ha a buta feleség azt hiszi, hogy hulú de boldogok, a szívszerelmed valószínűleg őt is megdöngeti. Téged nem zavar, hogy egyiktekkel, hogy a másikkal kufircol?
Én nem is megyek. 8-tól kb. 10-ig, aztán csak négy után megyek le a vízpartra is. Akkor nem kell napvédő krém sem, nem ég a bőrömbe a sok szutyok.
Ma reggel elmentettem egy cikket, még nem olvastam el, amely szerint valami kutatás megállapította, hogy nem a naptól lesz a bőrrák, hanem a vegyszerektől.
Imádom a napot, kint süttetni a pocimat, rövid ruhákat hordani. Utálom mikor valaki fujjog a napra. Bárcsak sose esne...
Ezt az erős napot én már nagyon nem. Ráadásul betegséget is okozhat. Egy kis 25 fokban én is szívesen napozgatnék, de ez már kínzás.
"Bevallom rábeszéltem a házas barátnőmet, hogy társ keresőzzön, mert a férjével már rég nem élnek házaséletet. Azóta 2 férfival is járogat össze, ők is házasok. Az élete megváltozott, nagyon boldog azóta"
Annnnnnnyira béna a szexet házaséletnek hívni. És ezen a logikán a szingli élet micsoda? 😂
Na igen...
De muszáj kimenni, hogy hozzáedződjünk! Sokkal könnyebb és jobb így szerintem.
Nekem sincs semmi bajom, még a legnagyobb melegben sem. Egyelőre...