Vallomások (beszélgetés)
"Mozognom kéne, mert ha így haladok, nagyon el fogok hízni. Nem bírom elkezdeni."
Hát figyelj. Épp most csináltam meg ezt:
És ha én meg tudtam csinálni, 61 évesen és 20 kg túlsúllyal, neked is menni fog.
"Régóta nincs senkim, néha hiányzik, de aztán belegondolok mennyi nyűg lenne és rájövök, hogy most sokkal jobban érzem magam így."
Hát ugye? :D
"Éppen rántott húst eszem, de a diétás naplómba nem fogom leírni. Így nem is számít"
Tökre igazad van. Ahogy pl. ha állva csinálják, az nem megcsalás, hiszen nem fekszel le mással.
Ha a többiek is szívesen látnak, akkor persze.
Azt hiszem, jól is éreznéd magad ott.
Huha 👍
Beengedsz? 😵
Nézegetem én is. :D (Hátha sikerül elolvasni.)
Kicsit most nekem minden drága, de remélem, sikerül majd rendelnem vagy vennem valahol.
Ha ennyien megszavazták, biztosan nem tudok olvasni.
Ha meg ennyi embernek fáj egy mosoly, akkor nem mosolygunk, slussz.
"Világvége hangulatom van a vérvételtől, de évente egyszer mindig csináltatok egy kivizsgálást."
Okosan teszed, hogy kivizsgáltatod magad. Egyszerűbb lenne, ha hozzászoknál és nem drámáznál miatta, felesleges.
Vagyis mindent meg lehet szokni! :)
Én is így gondolom, mert mi mást lehet tenni, ha jön a naaagy meleg, vagy hideg.
Emlékszem, persze. Nem szándékoztam belépni, hanem mellékattintottam. Azt néztem volna meg, hány klubtag van. Azért is vontam hamar vissza a jelentkezést.
Pár klubban régóta tag vagyok, annyi bőven elég, talán még sok is. És van egy saját klubom.
Csak úgy mellékesen mutatom,talán emlékszel rá:
"Napi kreatív - események
Klub hozzászólások
Klubtagok
Események
Guruljka visszavonta a jelentkezését.
jún. 3. 21:51
Guruljka jelentkezett a klubba.
jún. 3. 21:51
HaBe megnyitotta a klubot.
jún. 3. 11:58"
Szia!
A Lövőház utcának melyik részén van ez az üzlet? A Mammut felőlin vagy feljebb?
Köszi.
"Éppen rántott húst eszem, de a diétás naplómba nem fogom leírni. Így nem is számít."
Magadat csapod be, senki mást.
Ha orrolsz is érte, akkor sem lépek be klubokba. És mást nem "viselkedtem" veled szemben.
Azt rajtam kívül még többen nem értették, mit is szeretnél pontosan. De hagyjuk, most éppen a hőmérsékletekről van szó. (csak hogy lásd, ezt is értem.)