Vallomások (beszélgetés)
Olyan végtelenül magányos vagyok a párom mellett, mióta megfogant a kislányunk, és csak rosszabb lett, mióta megszületett. Valószínűleg ő is magányos mellettem.
Vond be a gyerek gondozásába. Beszélgetni sem ártana olykor. Meg együtt sétálgatni, mikor van rá idő.
"Nem tudom, hol van az isten, nem is hiszem, hogy érdemes keresni."
Kérdezd meg Tomit, majd ő megmondja😁
"Hazudtam, hogy csókos vagyok annak érdekében, hogy nyerjek egy pályázaton. Másképp nem sikerült volna.:("
Az ilyesmit csak úgy bemondásra elhiszik?😜
"Bárhogy küzdök az életben, mindig veszítek, mindig rosszul döntök. Biztos bennem van a hiba, de nem tudom mi és senki sem árulja el, sajnos."
Gladiátor vagy?:) Mégis milyen küzdelmeid vannak? Más sem kap ingyen semmit.
"Tavaly óta kaptam kb. 50 000 Ft-nyi fizuemelést. Csak úgy, mert infláció, meg egyebek. Semmi plusz teljesítmény, semmi túlóra. Örülök."
Bruttó/nettó?:D
"Házas emberrel van évek óta kapcsolatom"
Nekem is. Már több, mint kilenc éve házas, és több, mint 14 éves a kapcsolat.
Az irodában a kolléganőimre ragasztottam a náthámat. Sajnálom, de nagyon sok munkánk van, be kellett mennem!
Mivel a munkáltatókat nem érdekli a dolgozók egészsége, hadd terjedjen csak a baci! ;)
A főnököt is megfertőzted legalább?
Tegnap két számmal kisebb tűsarkúba nyomorgattam bele a lábam és megpróbáltam a vőlegényem figyelmét újra felkelteni. Ez nem sikerült, menni meg alig tudok ma, bedagadt lábbal és még vörös, hólyagos is. Nem kell neki egy 42-es lábú "trmampli nő". :(
Hagyd a francba! Vigye a 37-es lábút!
Hazudtam, hogy csókos vagyok annak érdekében, hogy nyerjek egy pályázaton. Másképp nem sikerült volna. :(
Mivel itt, szinte csak így lehet boldogulni, jól tetted!
Sok szerencsét kívánok!
Szomorú dolog ez, de ebben az országban ez van! :(((
Nagyon agyadra ment a meleg!:D
Sajnálom, de nemrég kérték meg a kezem és igent mondtam, így téged ki kell kosarazzalak:)
Akkor ideális pár lennél számomra. :) Szerintem Te sem találnál jobbat nálam hét üres faluban, úgyhogy lehet megkérem a lá, akarom mondani a kezed.
Egyébként mekkora az a nagy láb? Ha ide nem akarod leírni, mert tartasz attól, hogy a többi lovagod kiábrándul belőled a méretet olvasva, súgd meg! Engem az sem zavar, ha olyan nagy, hogy a sarkon mikor befordulsz előbb látom meg a lábaidat, mint Téged. :)))
:DD
Télen sem, csak sportoláshoz.
Nem is az számít!
Engem sem érdekel, olyan amilyen.
Ezt sokan nem tudják/nem akarják tudomásul venni; magasan vezet a kukorica. :(
Vagy csupán maga a hazugság ténye nem tetszik? Pedig van olyan kategória is, hogy "kegyes hazugság". Igaz, azt általában nem anyagiakkal kapcsolatban szokták elkövetni.
Micsoda meglátások!:)
Az biztos, hogy 37-től nagyobb számozású:D
Nem tudtam, hogy manapság már így választanak a pasik párt maguknak.
Jó, hogy már elkeltem mert nekem is nagy a lábam, ezek szerint már nem kellenék senkinek:D
Persze ez csak duma, ha igaz egyáltalán.
"Hazudtam, hogy csókos vagyok annak érdekében, hogy nyerjek egy pályázaton."
Jól tetted! Én anno nem mertem hazudni, pedig biztos nem ellenőriztek volna.