Vallomások (beszélgetés)
Nincs bennem harag, eddig is utáltam az embereket, most is ezt erősítették meg bennem. Nem csalódtam, mind egyforma!
Üdv. a csapatban!
"Ma este elcsábítom, és megadom neki a számmal......."
Hogy kell bután gyakorolni és min? Vagy eleve buta vagy? Remélem nem törtél ve az állatkertbe az óriáskigyó miatt
"Ma este elcsábítom, és megadom neki a számmal teljesen egészig azt, amit már nagyon akar rég. A végén az utolsó utáni cseppig. Vágyakozom, félek, izgulok és bután gyakorlok is. Szurkoljatok:)
Pont elég röhejes meg vicces vagy. Szerintem ezt is akartad elérni ezzel, vagy ennyire buta lennél? Azonban nem eléggé, mert a nicked lemaradt!😄😉 Jó szórakozást!
Mi mégis hamarabb értesültünk róla, mint a "párja".
Amúgy egyetértek veled.
Ahelyett, hogy inkább szurkolnál?
Akkor mit szóljanak a modik, akik még látják is, hogy ki ez a szexistennő 🙂
"Ma este elcsábítom, és megadom neki a számmal teljesen egészig azt, amit már nagyon akar rég. A végén az utolsó utáni cseppig. Vágyakozom, félek, izgulok és bután gyakorlok is. Szurkoljatok:)
nem vagyok prűd,de nekem ettől felfordult a gyomrom 🤢
"
Ez a másik.
Amellett, hogy szánalmas még közönséges is.
Egyébként van akit érdekelnek ezek a vallomások?
Nem tudom megfogalmazni...
Olyan érzésem van, mintha nem lenne miért felfigyelni rá, de ő meg erőlködik.
Elképzelem, ahogy pillog vagy próbál szellemes lenni, esetleg olyan mozdulatokat tesz, ami csak szánalmat kelt bárkibe...
Ma este elcsábítom, és megadom neki a számmal teljesen egészig azt, amit már nagyon akar rég. A végén az utolsó utáni cseppig. Vágyakozom, félek, izgulok és bután gyakorlok is. Szurkoljatok:)
Jó étvágyat!😃
"Ma este elcsábítom, és megadom neki a számmal teljesen egészig azt, amit már nagyon akar rég. A végén az utolsó utáni cseppig. Vágyakozom, félek, izgulok és bután gyakorlok is. Szurkoljatok:)"
Aztán a nagy akció megvalósításáig mi a lófütyin gyakorolsz? Ráadásul bután...
"Nem tudom mit csináljak, hogy felkeltsem az érdeklődését. Annyira tetszik,de ő csak jó ismerősként tekint rám. Szeretném vele tölteni a karácsonyt."
Az ilyen vallomások annyira szánalmasak szerintem.
"Rákattantam a kávé likőrre."
Erre nem lehet kukoricát adni, a kávé likőr nagyon jó, kár lenne elrontani.
Olyan helyen dolgozom, ahol 50%-ban gyerekes anyukák dolgoznak. Mindegyik jó munkaerő, sosem merült fel senkiben, hogy a gyerek miatt meg kéne válni tőlük. De régen, nem egy olyan anyukával is volt már munkakapcsolatom, aki mindig a gyerek mögé bújt. Ha túlóra volt, neki gyereke van, nem tudja vállalni. Ha ki kellett volna segíteni valakit műszakcserével, neki gyereke van, nem tud segíteni. Ha határidős volt a feladat, nem tudott időben végezni, mert neki a gyerek az első. ÉS ez így is van rendjén. A gyerek még tőle függ, neki a kutya kötelessége a gyereke érdekeit a szem előtt tartani. Nyilván, mikor az év végi jutalmazás volt, neki kevesebb jutott, hiszen a plusz feladatok miatt jártak a bónuszok, nem a gyerekre. Természetesen ezen ő volt a legjobban felháborodva. Emiatt napokon keresztül munkaidő után órákat ült az irodások nyakán, hogy törvényeket keressenek neki, ami azt igazolja, hogy negatívan lett megkülönböztetve. És milyen érdekes, azokon a délutánokon nem volt fontos sietni haza a gyerekhez. Szerencsére a munkaszerződés azon a helyen is elég egyértelmű volt. Teljesítményre járt bónusz, gyermekre nem járt.
Ugyanakkor hozzáteszem, hogy a legtöbb elbocsátott ember nem tud elég önkritikát gyakorolni, és szinte biztos, hogy ő a szuper munkaerő, és csakis azért küldték el mert nem elég szerencsés csillagzat alatt született.
Munkanélküli lettem. Jön a karácsony, itt van 2 gyerek és engem kiraktak, mert van aki nyal...
De ismerős ez a vallomás🤔
Azért ez így elég meredek kijelentes szerintem.
A gyerekes anyákat hamar kiteszik akármilyen jó munkaerő akik pedig igenis nyalnak sokszor maradnak.
Nálunk is ez van és elozo melohelyemen is volt ilyen.
Munkanélküli lettem. Jön a karácsony, itt van 2 gyerek és engem kiraktak, mert van aki nyal...
A tapasztalat azt mutatja, hogy aki ilyen kijelentést képes tenni, az rendre túlértékeli magát és közel sem volt olyan jó munkaerő, így borítékolható volt előre a leváltás.
Valakit a bejegyzései alapján...
Utálni? Szerintem nem. Ez már túlzás. Belőlem nem váltanak ki ilyen mély érzéseket. Van, akit bírok a bejegyzései alapján, és van, akit szánok. Ennyi, nem több. 😀
Munkanélkül lettem. Jön a karácsony, itt van 2 gyerek és engem kiraktak mert van aki nyal..
Igazísd meg a koronád és keress másik állást. Sok sikert hozzá, azt kívánom a karácsonyotok már felhőtlen legyen!
Undorító ...
Nekem még igazad van
Ma este elcsábítom,,megadom neki........Szurkoljatok
Szurkolok is.Hogy kevésbé légy közönséges,,