Vallomások (beszélgetés)
"úr isten, ez a pasi, holnapra biztos izomlázam lesz, hogy megyek be dolgozni"
Kipánázott lóháton?
"Nem szeretem azokat az embereket, akik nem szeretnek bizonyos embereket"
Magadat sem szereted ezek szerint... ugye?
"Szeretnék egy ölelést kapni" és "Most már kettot"
Ugye nem fogod óránként telefirkálni a Vallomásokat?
Én meg szeretnék egy vadiúj BMW-t. Most már kettőt...
Azt hiszem megtetszett a rendőr bácsi aki a múltkor kihallgatott..
Hány éves is vagy? Gondolom megszöktél a dedóból és a rendőr csak visszavitt.
"Férfi vagyok, ismerkedek, nyitott vagyok mindenre, ez a szlogenem. Erre elhívtak betonozni."
Teljesen jó, most a betonozást is megismerheted.
"Táboros vagyok. Nem tudtam befejezni a vallomásomat . Tehát zóta azon agyalok, hogy gyakorlatilag, ezzel a kisugárzással gyakorlatilag igazat adtak a beszolóknak,hogy tényleg ronda vagyok? Nem akartam " névvel" kiírni, 2-be i"
Nem feltétlenül. Attól függetlenül, hogy valaki szebb, vagy kevésbé szép, lehet jó kisugárzása. A pozitív kisugárzás javíthat a kinézeten (szerintem), de attól, hogy valakiben megvan ez a kisugárzás, nem jelenti azt, hogy alapból ronda lenne.
Nem kell mindenkiben ellenséget látni, és minden mondatban támadást keresni.
"Táboros vagyok. Nem tudtam befejezni a vallomásomat . Tehát zóta azon agyalok, hogy gyakorlatilag, ezzel a kisugárzással gyakorlatilag igazat adtak a beszolóknak,hogy tényleg ronda vagyok? Nem akartam " névvel" kiírni, 2-be i "
Azt nem tudhatjuk, hogy nézel ki, de az írásbeliséged kissé rémes. :D
"Azt hiszem megtetszett a rendőr bácsi aki a múltkor kihallgatott :$ Ez baj vagy nem baj?"
Milyen minőségben hallgatott ki?
"Nyelvi táborba voltam, esti beszélgetésnél szóba kerültek kínos stb dolgok. Én a " de ronda vagy B+" besszólast meséltem. Mindig is rondának tartottam magam .Először ledöbbentek a többiek, majd azt mondták, hogy a ki sugárzástól is sok függ.:("
A nyelvi tábor semmit nem használt.
Uggyanmár, van már korrektor, ha meg kell jelenni valahol.
Ha már a karika annyira rémes.
A nevetőránc szerintem is rendben van.
"Irigylem azokat a nőket, akiknek nem karikás a szemük alatt. Az enyém az, nagyon is, akármit csinálok. A szemem mellett is megjelentek a nevetőráncok, pedig csak 28 leszek idén. Tönkretesz ez."
Bennem egy kicsit több kilométer van de engem a nevetőránc nem zavar, inkább az mint morcosránc.
A karikákkal én is küzdök, ha sokat alszok, keveset olvasok és sokat iszok akkor eltűnnek, de hogy ezt meg tudjam valósítani ahhoz a csillagok nagyon szerencsés ámde ritka együttállására van szükség.
"Így estére kenyér nélkül ettem a nutellát."
Úgy is kell azt.🙁 Meg nem tudnám enni kenyérrel.🤑
"Házasságkötésemkor ez tömény érdekházasságnak indult részemről. Azóta bejártam a földgolyót, a legjobb szállodákban laktunk. Nagyon helyes házunk van a Rózsadombon. Nem sorolom, még a férjemről is kiderült, hogy egy kedves és becsületes ember."
Régen is voltak jól sikerült érdekházasságok.
"Teljesen tönkretesz lelkileg a bőrbetegségem. Nyáron padlón vagyok. Mindenkit tökéletesnek látok, csak én vagyok ilyen csúnya. Már ki fogytam az eszközökből."
Ha esetleg vitilligo-d van, szerintem az szép "betegség".
"Férfi vagyok, ismerkedek, nyitott vagyok mindenre, ez a szlogenem. Erre elhívtak betonozni."
😂
Teljesen tönkretesz lelkileg a bőrbetegségem. Nyáron padlón vagyok. Mindenkit tökéletesnek látok, csak én vagyok ilyen csúnya. Már ki fogytam az eszközökből
Valamennyire megértem, mert nekem se szép a bőröm, a lábam heges, vannak rajta halvány striák és nagyon fehér is a bőröm, így minden meglátszik rajta...az arcomon is van mikor előjönnek a bőrhibák. Én azért lelkileg nem megyek ilyen külsőség miatt tönkre, de rossz, mikor annyi szép bőrű ember mászkál körülöttem.
"Nem szeretem azokat az embereket, akik nem szeretnek bizonyos embereket"
Akkor nyilván nem Te írtad ki, hogy szereted magad.
"Szeretem magamat."
Nagyon helyes! "Magad" ezt meg fogja hálálni.
"Teljesen tönkretesz lelkileg a bőrbetegségem. Nyáron padlón vagyok. Mindenkit tökéletesnek látok, csak én vagyok ilyen csúnya. Már ki fogytam az eszközökből."
Nagyon át tudom érezni. Nekem minden meglátszik a bőrömön, amit eszem, amit iszom, amit viselek. Ha fáradt vagyok, ha ideges, ha szomorú... Valami mindig előjön. Sőt, érzékeny a szőrtelenítés minden formájára. És a világon semmi nem segít.
"Nem szeretem azokat az embereket, akik nem szeretnek bizonyos embereket."
😁 ez kb a gyűlölöm a gyűlölködőket
"Nem szeretem azokat az embereket, akik nem szeretnek bizonyos embereket."
Csúnya szokás, de nyugi, van ezzel így más is. Emberi gyarlóság.
Én az egyszerű kerti virágokat szeretem, amit öreg néniktől lehet vásárolni.
A volt férjem mindig olyan harsány, nagy csokrokat vett...őszintén,nem tetszett. Egy szál szép virágnak. vagy egy szegfűcsokornak jobban örültem volna. De ha ez sem, akkor inkább egy kis cserepes akármi, mint egy méregdrága csokor, ami pár nap után ment a kukába.