Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Valakinek mondtak már fiút ultrahangon, aztán mégis lány lett? fórum

Valakinek mondtak már fiút ultrahangon, aztán mégis lány lett? (tudásbázis)

1 2 3
2011. aug. 17. 13:17
Én már nem készülök semmire,mert akár 2 lány is lehet...:)Ha megszületnek,úgyis kiderül.:)
48. Szikora Betti (válaszként erre: 46. - Zorall11)
2011. aug. 17. 13:15
:D
2011. aug. 17. 09:15
nekem igaz 19 éve két lányt mondtak az ikrekre Nah hát császár közben kuki nőlt))
46. zorall11 (válaszként erre: 45. - Szikora Betti)
2011. aug. 17. 09:14
Hűha, Te nyertél! :))
2011. aug. 12. 17:51
Sziasztok!Az én lányom a 36 hetes UH-ig volt fiú...:)Most ikreket várok,a 24.hétig 2 kisfiú volt,most 1 fiú,1 lány.:)
2011. aug. 11. 11:10
végig lánynak nézték a kisfiamat..
43. zorall11 (válaszként erre: 42. - Bazsalikom31)
2011. aug. 11. 10:39

Én már inkább nem is gondolkodom rajta, úgyis felesleges. Elfogadtuk a helyzetet és tárt karokkal várjuk a jövevényt. (Babát várunk. Nem kislányt és nem kisfiút, hanem babát. Mert ilyen eredményekkel már bármi lehet.) Most már a következő ultrahangokon is csak azt akarom tudni, hogy minden rendben van-e, a többi nem számít.

Majd beszámolok az eredményről. :)

42. bazsalikom31 (válaszként erre: 41. - Zorall11)
2011. aug. 7. 21:56

Nem semmi sztorik kerekednek ezen a fórumon... Én teljesen le vagyok döbbenve. Ez a 21. század...Elvileg már olyan jók ezek a gépek... Igazából mi az elsőnél is elkértük az ultrahang felvételt a kórházban és jófej doki ki is mentette pendrive-ra. Itthon kikockáztuk a látottakat és nem volt vita, mi is láttuk a pici kukit. A másodiknál a 12. héten már gyakorlott szemmel én is kiszúrtam,csak nem akartam tudomásul venni..."Ez még túl korai"-gondoltam. A többi UH-on már muszáj volt elhinni és elfogadni. Persze pár hét és pár sorstárs beszámolója után már máshogy lát az ember dolgokat, csak idő kell...Szóval igazából nem értem, hogy pláne a 4D-n hogy is lehet egy ilyet elnézni. Merthogy a szeméremajkat összekeverik a golyócskákkal, a köldökzsinórt meg a fütyivel az talán gyakoribb, de egy kis kukit észre nem venni ennyi ideig??? Sajnos az egyre előrehaladottabb terhességnél nagyobb bizonyossággal mondanak valós dolgokat.

Amúgy én a jegygyűrűmet lógattam a hasam fölé és vízszintesen ingott legtöbbször. állítólag az fiút jelent:) Tuti fix úgyis csak a végén derül ki.

2011. aug. 6. 14:03
Egész eddig minden uh-n tuti lányt látott a saját orvosom, illetve egyszer az ügyeletes orvos is. A 12., a 18., a 20. héten voltam eddig. A 26. héten a 4D-s uh-n még el is mutogatta a doktor úr a szeméremajkait. Most a 31. héten derült égből villámcsapásként közölték, hogy tuti fiú. Most még emésztjük a hallottakat, mert nagyon beleéltük már magunkat és egyébként is 2 fiú után nagyon kislányt szerettünk volna. Az ég világon mindenki kislányt jósolt, a hasam formájából, az arcom változásaiból, stb. Mert minden más volt. Előfordulhat még, hogy tévedett a doktor úr vajon? Ugyan 30 év rutinja van, de ugyanezzel a rutinnal állította a 26. héten is, hogy márpedig kislány. Egyelőre még nem tudtam elengedni az utolsó reménysugarat, de biztos menni fog pár nap múlva. Megértem bazsalikom31 érzéseit... nagyon is. Talán jobb lett volna, ha már az elejétől kiderül, vagy ha nem biztosra állították volna. De még mindig jobb, mintha csak a szülésnél szembesültünk volna vele. Mindenesetre természetesen a fiúcska is ugyanolyan öröm lesz, csak így a 7 hónap után kicsit arculcsapásként ért minket. A lényeg az egészség! :)
40. bazsalikom31 (válaszként erre: 35. - Camillavica)
2011. júl. 19. 13:51
Igazából nagyon együtt érzek veled. Sokkal jobb, ha ez embernek van ideje felkészülni. Én is nagyon kislányt szerettem volna másodiknak, és nagyon jó, hogy megmondták, már a legelején, hogy ez bizony nem az. Sajnos én már nem tudok az egészségem miatt 3.-at vállalni, de neked még ott a lehetőség.:)
39. bazsalikom31 (válaszként erre: 36. - Titánia83)
2011. júl. 19. 13:41
Köszönöm, amiket írtál. Igazából lehet, hogy a családi nyomás is befolyásolt, meg ezek e hormonok... Én is így gondolom valahol... egy picike baba ült egy felhőcskén és eldöntötte, hogy ő a mi gyerekünk lesz :). Ezzel nem lehet vitatkozni.:) Bízom benne, hogy jól foga magát érezni velünk és mi is vele.
2011. júl. 19. 08:46
Nekem az elsőt 18 hetesen nem merték mondani a köldökzsinór miatt. 23 hetesen láttuk hogy nagy valószínűséggel lány, utána is az maradt. Most 18 hetesen 90 %-ra lányt mondtak, meg is mutatták, 25 hetesen már biztosra mondták, 32 hetesen is lány volt. Most minden lila a szobában, Eperkés bordűr a falon, 1,5 hónap és kiderül. Szerintem most se tévednek. Nekem a súlybecslést is nagyon pontosan eltalálták, pedig csak sima sztk-s 2d-s uh.
37. 48bf8c027e (válaszként erre: 26. - Bazsalikom31)
2011. júl. 19. 06:51

Szia!

Nekem 3 gyerekem van. Két fiú és egy lány.

Én mindhárom terhességemnél már az elejétől kezdve éreztem hogy fiú lesz vagy lány.

Ami nálunk érdekesség hogy a párom családjában csak egy lány született és az is ötöd unokatestvér.

Nem is nagyon akartak nekem hinni amikor mondtam hogy lány lesz.

Majd a harmadikra lány fog születni nálatok is. :)))

36. Titánia83 (válaszként erre: 34. - Bazsalikom31)
2011. júl. 18. 22:22

Nem egyszerű. Pláne a te helyzeted. És milyen furcsa, hogy a szülők mibe nem szólnak bele. :S Azt hiszem, nekik kellene a legjobban tanulniuk az elfogadást.

Van az életnek olyan része, amit nem irányíthatunk. Ez valahol magasabb energiák szintjén dől el. És nem véletlen, hogy az a gyermek születik le hozzánk, aki. Mert nekünk Vele van dolgunk, azzal a nemmel, azzal a személyiséggel, azzal a lélekkel. És Neki pedig velünk.

Ne vedd magadra, amit a szülők mondanak. Épp eleget ártottak azzal, hogy téged másnak vártak.

Köszönöm, hogy megosztottad az érzéseidet a Babáddal kapcsolatban. És olyan jó, hogy így várjátok, mert egy nagyszerű helyre érkezik.

2011. júl. 15. 12:44

Sziasztok!

Nekem végig lányt mondtak, és fiú lett... ennyit a szuper 4Dről.. mikor kiderült sírtam.. az utolsó UH-n tudtam meg...

34. bazsalikom31 (válaszként erre: 28. - Titánia83)
2011. júl. 15. 12:44

Kedves Titánia!

Igazat adok neked mindenben, amit leírtál. Sajnos ezek a kis bejegyzések elég kevés teret adnak a mélyebb érzések kibontakoztatásának. Igazából a kis picúrt szőröstül-bőröstül elfogadom, sőt már most imádom, és ha megszületik még inkább így lesz. Már van neve, tüneményes macikás szobája, kb 30 db kismacija, meg mindene, ami csak egy babának kellhet. Várjuk, szeretjük. Csak az elején volt egy kis kavar a lelkemben, mikor rájöttem, hogy egy csomó dologra fölöslegesen készültem annyit az elmúlt 30 évben... Egyébként mindenkinek rosszul esnének ezek az érzések, nem csak egy kisfiúnak. Én egyke vagyok, helyettem meg fiút vártak és nem is nagyon rejtették véka alá a családban. Évekig próbálkoztak, hogy na majd a második, de a várva várt kisfiú nem érkezett meg. Én már csak tudom milyen is ez, a másik oldalról is...

A sors furcsa fintora, hogy a szüleim viszont unokának kislányt szerettek volna, és persze mi vagyunk a "hibásak", mert rossz időben csináltuk... Na ez sem könnyíti meg a dolgomat túlságosan. Amúgy minden ok, lesz két tüneményes kisfiam és egy percig sem fogom hagyni a fiaimnak valami hasonlót kelljen átélniük, mint nekem.

2011. júl. 15. 12:24

Kedves Zebracsikó!

Sajnálom, hogy elszomorítalak, ezek az érzéseim, sokat tenni nem tudok ellenük. Ettől függetlenül imádom a kisfiamat és az új babucit is nagyon fogom szeretni. A Jóisten így döntött, elfogadom, lehet Ő jobban tudja, mi lesz nekem a legjobb. Nem kell izgulni, mindent megadok neki és megteszek érte, ami tőlem telik csupa szívből jövő szeretettel, ebben nem lesz hiány :).

Szerintem amikor valaki babát vár, a szíve mélyén mindenki tudja milyen babát is szeretne. Az anyukák gyakrabban kislányt, mivel valahogy egy nőhöz egy kislány lelkivilága közelebb áll. Én is elraktam a gyerekkori babáimat, a nagyimtól kapott kis gyűrűimet, fülbevalómat már vagy 15 éve azzal, hogy majd jó lesz a kislányomnak...

A lényeg természetesen, hogy egészséges legyen!!!És más nem is igen számít, hiszen aki családalapításba kezd, jól tudja, hogy 2 esélyes a dolog. Vagy fiú, vagy lány... ennyi. Nem gondolom, hogy olyan főbenjáró bűn, hogy második gyereknek inkább kislányt vártam... Egyébként tényleg ezért jók ezek a mai ultrahangok, mert már nagy bizonyossággal jó előre megmondják, mi lesz a baba neme és mire megszületik, már tudod ki is érkezik a családba, nincs meglepetés (gyakori esetben). Az én érzéseim is változnak az idővel természetesen, már nem nagyon gondolok, a mi lett volna ha-ra...

32. Titánia83 (válaszként erre: 30. - F8db0709b8)
2011. júl. 3. 11:49

Reméljük, elég komolyak ezek a 4D-k, és már legalább azok ne tévedjenek, ha az ember kiad nem kevés pénzt érte, nemde? :)

Amúgy nem is volt olyan régen.

31. zebracsikó (válaszként erre: 26. - Bazsalikom31)
2011. júl. 3. 11:15
a szívem szorult el, mikor ezt elolvastam :((
30. f8db0709b8 (válaszként erre: 29. - Titánia83)
2011. júl. 3. 10:59
2003-ban.
29. Titánia83 (válaszként erre: 27. - F8db0709b8)
2011. júl. 3. 10:48
És ez mikor történt?
28. Titánia83 (válaszként erre: 26. - Bazsalikom31)
2011. júl. 3. 10:48

Ez bizony az elfogadásról szól. Magadban kell feldolgoznod azt, amit nem tehetsz meg, és elfogadni, hogy kicsi fiú. Hiszen ők megérzik azt, amit te sugárzol feléjük. És sajnos egy kisfiúnak nagyon rosszul esnek ezek az érzések.

Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön elfogadni őt.

Persze biztos akkor lesz, ha megszületett. ;)

2011. júl. 3. 07:22

Szia!

nekem a nagyobbiknál mondták végig,hogy kisfiú,aztán szülés előtt 1 nappal derült ki,hogy lány.

2011. júl. 3. 00:05

Kedves Királylány1018!

kiderült már valami biztos? Én is pont ilyen cipőben járok, most várjuk a 2.-at, és ő is kislegény.. nagyon szerettem volna kislányt, de két napja 4d-n már én is láttam, hogy bizony nem az. Már a 12. héttől ezt mondogatták, de nem akartam elhinni, annyira más ez a terhesség. Nem katasztrófa, de elszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy mi nem fogunk együtt körmöt lakkozni, meg fodrászhoz járni. Max focizni, meg ilyeneket, ami amúgy apa dolga és fogalmam sincs róla, hogy kell csinálni...

25. Titánia83 (válaszként erre: 24. - Sajert)
2011. jún. 2. 12:19

Na, akkor kíváncsi leszek, hogy nálunk mit mondanak majd a 24.héten. :D

Eddig 15 és 18 héten tuti fiút mondtak és elvileg mutatták is a bizonyítékot. :D

Bezzeg én a terhesség elején egyfolytában lánnyal álmodtam. :p

24. sajert
2011. jún. 2. 12:16

Nekem a 19. heti uh-on BIZTOSra mondták, hogy lány. Én erre rávágtam: nem lehet, a gyerek fiú :-). A doki (nem az enyém volt) mondta, hogy ne éljem magam bele, mivel tuti lány. A 24. héten voltam 4D-n, ahol EGYÉRTELMŰ fiú (kukaca csak "állt" pöckösen, az Apja legnagyobb örömére :-))). Én egyből mondtam, hogy tudtam fiam lesz, a család (csak 5-en voltak bent rajtam kívül :-D) meg ledöbbent, hogy nem kislány???

Végül fiam lett.

Mindezek ellenére én csak uniszex ruhát vásároltam :), kb. 74-es mérettől vannak kifejezettem dögös fiu ruhák.

u.i.: a bátyáméknak 13 éve még a gyerek nuniját is megmutatták az uh képen. Fia lett :-), rózsaszín csoda várta őket otthon :-)).

2011. jún. 2. 09:50

Húú! Szerintem biztosan sokakkal megtörtént ez.

Mondjuk nekem mindkét esetben eltalálták, két csodálatos kamasz fiam van.

Régebben meg pláne, amikor még nem ilyen nagy felbontású hiper-szuper ultrahangok voltak.

2011. jún. 2. 09:34
Na most jól rám ijesztettetek,mert nekem is azt mondták,hogy kisfiam lesz,de én fiút is szerettem volna :)) De most a következő uh-n jól megnézetem,hogy biztos-e,mert már mindent megvettünk és szinte csak kék cuccok vannak :)
2011. máj. 19. 12:51

nagyon köszönöm nektek,hogy írtatok,ezek szerint még reménykedhetek!:)de ha mégis fiú az sem baj,csak annyira örülnék egy kislánynak:)

majd 4 hét múlva kiderül,hogy mi a helyzet!:)

így is úgy is boldog leszek,akár mi is lesz!

2011. máj. 18. 13:10
Nekem fiút mondtak a 7.hónapig és lányom lett!:) Elnézték a köldökzsinórt kukinak...
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook