Valakinek mondtak már fiút ultrahangon, aztán mégis lány lett? (tudásbázis)
Anyunak, de ez már 25 éve volt :))))
A doki egészen az utolsó UH-ig kitartott amellett, hogy fiú leszek, anyu meg teljes nyugalommal közölte, hogy őt marhára nem érdekli, hogy a doki mit lát az UH-n, de ő biztosan tudja, hogy neki lánya lesz. Anyunak lett igaza :DDD
nem baj,gratulálok a kis tököshöz!:)
nekem még most is elképzelhetetlen!:P:)
Ritkán fordul elő. nekem aug. legelején megmondták hogy fiú, és febr. 1-én fog megszületni. l napot tévedtek, fiú, 02, 02, született.
Akkor a nagy kánikulában olyan elképzelhetetlennek tünt, hogy télen születni fog egy fiam, és igazuk lett.
( jaj tudom, hogy nem ezt szeretted volna hallani, bocsi )
akkor még reménykedhetek!:)
nem mintha nem örülnék a kisfiunak is de annyira szerettem volna,hogy a 2. lányka legyen,mert nem akarunk több babát,és 1 fiu 1 lány jó lett volna ,dehát ember tervez,isten végez!így legalább vagy 10 év múlva megpróbáljuk mégegyszer!
de azért még 4hét múlva megkérdezem mégegyszer,hátha!
ez vicces,de én ma voltam uh-n,és azt mondta a doki hogy kisfiú,de még reménykedhetek,mert ott a köldökzsinór is,lehet,hogy azt látja,előfordulhat hogy téved,de nem szokott,és tényleg nem szokott!!!!sztk-s doki,de nagyon lelkiismeretes,és precíz,imádom!
már nem reménykedek,de mégis!:D azért kérdem!
olyat már hallottam,és tapasztaltam magamon is,hogy kislányt mondott a másik doki 20. héten,aztán kiderült,hogy fiú,de olyat még nem,hogy fiut mondtak és lány lett!ezért érdekelne,hogy történt e már valakivel ilyesmi!
Egy ismerősünknek, de az 16 éve volt. A szülés előtt UH-n derült ki, hogy mégis lány.
Egy hoxás ismerősnek meg a 32. hétig mondtak fiút, és onnantól derült ki, hogy lány.
igen
12 hét körül
További ajánlott fórumok:
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4D ultrahang Szegeden
- Lány vagy fiú? - ultrahang nélkül?!
- Szerintetek (is) ciki, ha az ultrahangos vizsgálatra az apuka is eljön?
- Volt már valakinek olyan, hogy az ultrahang nem mutatott terhességet és mégis az volt?
- Van, akinek azt mondták, életveszélyes lehet egy újabb terhesség kihordása, de mégis terhes lett?