Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Valaki volt hasonló szituban? fórum

Valaki volt hasonló szituban? (beszélgetős fórum)


1 2 3
89. tuskoledi (válaszként erre: 88. - Tuskoledi)
dec. 9. 04:59
*bem=nem
dec. 9. 04:59
Ha ő többet érez, a barátság már így is-úgy is tönkrement. Nem te tetted tönkre azzal, hogy bem érzed, amit ő. Nem csoda, hogy az elvárásodat, hogy "legyünk barátok", nem tudja teljesíteni.
87. tuskoledi (válaszként erre: 82. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 9. 04:56
Ráadásul szerintem ha nem egyértelműen mondod meg neki, akkor azzal "bántod", hogy azt fogja hinni, hogy eddig hitegetted.
86. Ágio8405 (válaszként erre: 40. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 4. 12:37
Az a baj mivel ilyen erőszakosan nyomuló így finoman nem fog menni. Írtad is hogy nem engedte. Drasztikusan kell, reméljük bántani tényleg nem fog titeket. Kérdezted volt-e más is így. Igen sokan. Van akinek sikerül lekoptatni van akit meg megöl ilyen miatt a másik. 😞szerintem kicsi rá az esély hogy szépen egy szó után tovább lép. Valószínűleg zaklatni fog jó ideig, de reméljük majd beletörődik.
85. syria (válaszként erre: 82. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 4. 09:22
Akkor ne takarózz a stílussal, meg mindenféle egyéb kifogással, hanem tanulj belőle! Ha tudod, akkor mondd meg végre neki! Kérésedre már született is egy, az enyémhez hasonló kisregény. Hány ilyen vársz még, hogy megerősítsen?
dec. 4. 07:12

Nem teljesen ez, de bizonyos szempontból hasonló: volt régen egy kapcsolatom (ez már kapcsolat volt, nem csak barátkozás). Sok okból, de véget kívántam vetni neki. Amikor elmondtam, hogy vége, nem bírom tovább, közölte, hogy akkor ő most kiugrik az ablakon(=érzelmi zsarolás). Ácsorgott is ott, meg sírt egy darabig. Valamiért mégsem ugrott ki. (Nem szoktak) Utána még jó ideig hívogatott, de amikor nem reagáltam semmire, vége lett. Valahogy túlélte. Ma boldog, családos ember.

Ebből csak azt akarom kihozni, hogy nem tartozol érte felelősséggel. Ha korrekt módon szakítasz vele és nem érti meg, nyugodtan megszakíthatsz minden szálat. Az meg ne érdekeljen, hogy mit mesél a szomszédainak ezek után, vagy mit gondol rólad. Itt most a lelki békéd és a nyugodt életed fontosabb.

83. globus (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 21:18

Sajnos, férfi-nő barátság NINCS... :/

Előbb-utóbb az egyik fél többet akar.

Azért nekem van olyan érzésem, hiába ágálsz ellene, valahol te is szeretnél többet, csak győzködöd magad?

82. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 81. - Syria)
dec. 3. 19:10
Hát tanulságos. Az a baj hogy az emberek stílusát..és a sajátom sem tudom igy leírni. Ahogy az övét sem. De igen. Én nem akarok semmi komolyat. Ez elkell mondani kerek perec. Örökké én sem bujhatok el. Tudom.
81. syria (válaszként erre: 74. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 17:41

De, értettük a fórum eredeti kérdését, te nem érted, vagy nem akarod elfogadni a válaszokat. OK, tessék egy hasonló történet.

Boldogult egyetemista koromban a pocsék tömegközlekedés miatt rengeteget autóstoppoltam Bp. külvárosából at ELTE-re. Minden rendben ment. Aztán egyszer a nagyim házából kilépve megszólított egy férfi, aki jóval korábban felvett és elvitt Kőbányáig, ahonnan már gyorsan elértem a Múzeum körútra. Elmondta, hogy ő is a környéken él (autószerelő – milyen érdekes! –, igaz, ő a maga ura volt) és hónapok óta nyomozott utánam, mire megtalált végre. Részéről szerelem volt első látásra, bennem viszont nem pendített meg semmilyen húrt. De mert akkor éppen nem volt komoly kapcsolatom, azt mondtam magamnak, hogy adok esélyt, randizgassunk. Vitt mindenfelé, elhalmozott apró ajándékokkal, a legvadabb dolgokra is képes volt, csak hogy időt tölthessen velem, de nekem nem nyerte el a tetszésemet. Láttam, hogy mennyire kitartó, de ismerve magamat, néhány hónap után megmondtam neki kerek-perec: bocs, de köztünk miattam nem fog kialakulni semmi. (Még egy csókig se jutottunk el.) Tudomásul vette, és elváltunk békében.

Egyszer se fordult meg a fejemben, hogy a lelkébe taposok, meg hogy beleőrül szegény, és bele fog bolondulni, hogy minden erőfeszítése ellenére sem kerültem közelebb hozzá. És az a marhaság se, hogy ilyen előzmények után maradjunk barátok, mert veled ellentétben én VALÓBAN tudtam, hogy mit akarok, és nyilvánvaló volt, hogy az nem egyezett azzal, amit ő akart.

80. tuskoledi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 16:54
Ha ő ezt már nem barátságnak gondolja, hanem szerelemnek, nem fog tudni feléd ezentúl barátként közeledni. Ha színt vallasz, szerintem inkább nem fog akarni közeledni sehogy sem.
79. Scherlock (válaszként erre: 75. - Srcrss)
dec. 3. 16:17
Azok nem úgy értik meg, mint az 53 éves nős pasi....
78. srcrss (válaszként erre: 76. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 15:51
Persze, hogy nem bűn. De arra készülj fel, hogy lesz még ilyen.
77. Elliana (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 14:41

Ez nem barát. Ez egy beteg ember, aki birtokolni akar.

Dehogy fog belepusztulni.. Az ilyet le kell tiltani mindenhonnan, miután közlöd, hogy ez van,mert nem fog belőle szót érteni.

76. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 75. - Srcrss)
dec. 3. 14:25
Ohh...sok sok nővel beszélgetek. Sok szomszéd jön. Vannak ismerősök. És azt azért tudjuk nem égbe menő bűn BESZÉLGETNI. FÉRFI FÉRFIVAL. NŐ FÉRFIVAL. FIATAL IDŐSSEL..
75. srcrss (válaszként erre: 72. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 14:23
Miért nem barátkozol nőkkel?
74. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 73. - Enissa)
dec. 3. 14:22
Nem értettétek a fórum eredeti kérdését. Elmeséltem egy jelen szitum. Kinek van tapasztalata...nincs...Ki mit tenne..tett...Hogyan...?!
73. Enissa (válaszként erre: 71. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 14:21

Most akkor az a problémád, hogy nincs is problémád :D


Vagy valahogy el kellett mondani, hogy egy teherautónyi ajándékot halmoz fel a pasi.

Mindegy is. Sok boldogságot, vele, vagy nélküle, ahogy jobb neked, de főleg a kislányodnak!!

dec. 3. 14:19
A másik. Én nem titkolok semmit magamrol. Se elötte se senki előtt. Miért tenném? Nem vagyok körözött bűnöző! Egy barátságom FÉRFIVAL van már 11 éve.Emailen. családos ember. És 11 éve 2-3 napok kivételével naponta irunk. Ott a gyerekekkel mivan. Nálam a gyerekkel mivan...stb stb
71. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 67. - Srcrss)
dec. 3. 14:15
Én annyit írtam hogy amit épp beszélgetünk...ha esetleg írom hogy telefonra kijelző üvegfóliát nézek...nem találok. Már vette is neten. És a kislánynak meglátott egy ezt...egy azt...megvette. pedig tudja nem szeretem az ilyesmit. Nem ver..nem élek vele. Nem bánt. Se fizikailag se sehogy. Pusztán nem érdekli én mit szeretnék. Írtam szépen..ne vegyél összevissza mindent. Aztán csúnyán. NEMKELL BASZKI MERT NEM KÉRTEM ABSZOLÚT.. (Válasz. Én ilyen vagyok. I.J.)
70. birebora (válaszként erre: 65. - Srcrss)
dec. 3. 14:13
No para, neked biztos nincs félni valód.
69. Enissa (válaszként erre: 64. - Birebora)
dec. 3. 14:13

Ennyi, de van aki maga is ért hozzá.

Itteni fotó alapján én is találtam információkat valakiről. Annyi tücskot-bogarat összehordott, gondoltam rákeresek. És ott volt az egész élete előttem csak a google keresővel, nem is kellett hozzá semmi tudás.

Persze, hagytam a francba, csak néha a kisördög ugye.

68. birebora (válaszként erre: 66. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 14:12
Akkor nincs gond. Picit tovább gondoltuk ebben a rohanó világban:)
67. srcrss (válaszként erre: 66. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 14:12
Eddig az ellenkezőjét írtad.
dec. 3. 14:10
Gyerekek. Azért nem egy sorozatgyilkos. És ha eddig nem nyomozgatott. Nem is fog. Kicsit félreéetettétek a jellemét a leírásbol. Lehet én... bután írtam. Nem fog a házamra törni.. meg ilyenek. Én még személyszerint kiabálni se hallottam. Felbosszantani istenigazából lehetetlen. Én azt szoktam neki írni. Aki nála nyugodtabb ember az már halott.
65. srcrss (válaszként erre: 64. - Birebora)
dec. 3. 14:10
Engem most megijesztettél. 😱
64. birebora (válaszként erre: 62. - Enissa)
dec. 3. 14:08
Én is leirtam ezeket, aztán töröltem, nem akartam szegényt megijeszteni. Ha nagyon akarja megtalálja ha talál egy jó informatikust aki tudja melyik gomb mire való.
63. Enissa (válaszként erre: 62. - Enissa)
dec. 3. 14:07
Ami egyszer felkerül a világhálóra egy clikk és a program már nyomatja is rólad az infőkat....ha értő kezekbe kerül.
62. Enissa (válaszként erre: 59. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 14:06

A telefonszámod alapján már régen tudhat rólad bármit.

Az IP címed is húzhatja a csiganyálat.

A fotód stb. Szerintem többet tud rólad, mint gondolnád.

61. birebora (válaszként erre: 59. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 14:06
Akkor jó.
60. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 57. - Srcrss)
dec. 3. 14:03
Ezt irtam. Hogy én még mindig ennek ellenére is jó barátnak tartom. Sokszor egy két jó szóval átsegítjük a másikat nehéz helyzeteken. Nem hónapok óta szerelmes én meg nem. Kb két hete mondta el.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook