Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Valaki volt hasonló szituban? fórum

Valaki volt hasonló szituban? (beszélgetős fórum)


1 2 3
29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 27. - Scherlock)
dec. 3. 12:54
Csak annyi hogy egy nagyon jó baráti kapcsolat. A férfi részéről több lett. És ezt megbeszélnem nehéz az illetővel. Pár tanácsot kértem. A fórumnyitás célja ez volt.
28. Enissa (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 12:47
53 éves pasik sokan teljesen jól tartják magukat, jobban, ápoltabban, mint sok 25 éves. És még a 70 éves egészségesek is kívánják a nőket, nem hogy egy ötvenes. Csak ők már tapasztaltabbak, nem rúgják rád egyből az ajtót.
dec. 3. 12:44
Nem, de mi is a probléma?
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Bozsu55)
dec. 3. 12:40
Nem nem uj kabátot mutatni. Abban a fél órás találkozásban nem tudjátok ki volt. Én igen. Kurvára nem egy erőszakos. (Testileg) hogy akaratosan erővel hozzámnyuljon. Meg se próbált hozzám érni se. Nem 20as kamasz "bugyivadász" 53 éves ember.
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Enissa)
dec. 3. 12:38
Mindenképpen elkell ezt valahogyan simítani. Vagy így vagy úgy. Ha véglegesen..véglegesen.
24. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 12:33

...hogy én életem során nem tudtam belebotlani 22évvel idősebb férfibe a neten?

Mit gondoltál,amikor szorgalmazta a találkozást,az új kabátját akarja megmutatni?

23. Enissa (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 12:33

Egy állatot nem, de amennyiben zavarja a lelkem egy ember, simán. Nem kell mártírnak lenni.

Nem tudunk mi írni semmi okosat, jó ez a helyzet neked, egyedül vagy. Ha lenne jobb, tudnál lépni, de ő az aki a lelked simogatja, aki úgy gondolja számára te vagy a nap, aki körül forogni kell neki.

Én félnék az ilyen erőszakos emberől, aki semmibe veszi az én akaratomat...de ahányan vagyunk annyi félék. Ha jó így neked, ebben a kapvsolatban maradsz, ha nem majd lépsz tovább.

Mindegy, a lényeg te legyél boldog, te tudod, hogyan irányítsd az életedet.

dec. 3. 12:30
Minden olyan fontos,nagyobb volumenű dolgot elmondtam. Amivel nem szeretem ha szembe mennek. Ő mégis csak ezt...csak azt.. csak ennyi..csak annyi. Ezt már baszhatom ha egyszer ő önként fogjamagát és veszi..rendeli. Ez meg ellentét azzal amit én szeretnék. Ha ő utálja a pirosat. Nem fogom pirosra festeni az autóját. Erőszakkal. Márpedig piros lesz.
dec. 3. 12:26
Akkor ezt is tudja és tiszteletben kellene tartania.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Enissa)
dec. 3. 12:26
Már el próbáltam mondani neki. De nem fogok a lelkébe taposni csak mert nekem nemjó. Ember. Nem egy állat. Messzebb megyek...egy állatot se hajítunk el mert sokat nyávog..ugat...
dec. 3. 12:24
Szerencsére magához rendelte meg. Hogy odaadhassa személyesen. Autószerelő vagyok de nem tudom van e akkora személyauto amibe az a 3 4 nagy doboz meg nagy maci meg a fene tudja mi el e fér. Én nem szeretném elfogadni! Nem is fogom elfogadni! És a legnagyobb baj hogy kijelentettem. Utálom amióta apukám anyukám (1év alatt mindketten) meghaltak..azóta kapni valamit. Akármit. Nem szeretem. Mindent tud szinte rólam.
18. Enissa (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 12:24

" Ő vett ilyen játékot olyan könyvet a kislánynak. És nem kértem. Nem akarom. Engem ez az egy borít ki."


Bocsi, nekem nem jött át ebből, hogy el sem fogadtad, csak az, hogy nem akartad.


Nem tudom, nekem evidens lenne, ha zavar valaki már ennyire, azt mondanám vége. De nem vagyunk egyformák. Valamiért imponál neked a nyomulása, hiszen amennyiben nem így lenne, egyértelműen a tudtára adtad volna.

dec. 3. 12:20
A csomagokat ne vedd át. Ennyit tudok tanácsolni. Jön az ünnep, biztos vagyok benne, hogy el akar kápráztatni majd ezzel-azzal.
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Enissa)
dec. 3. 12:18
Semmit nem fogadtam el. OTT ÍROM A HOZZÁSZÓLÁSOMBAN. EGY KÁVÉT NEM ITTAM VELE. AZT NEM FIZETHET. Ha nem olvassátok végig ne írjatok már olyat ami nem is úgyvan.
15. Enissa (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 12:16
Ha elfogadod az ajándékot, akkor simán gondolhatja ez több, mint "testőr"
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - 37e1ff8723)
dec. 3. 12:14
Nem dehogy elmebetegként írok róla. LEIRTAM. TELT AZ IDŐ. BARÁTOKKÉNT BESZÉLGETTÜNK. ÉS Ő KÖZÖLTE HOGY ÚGY ÉRZI...(KEZD BELÉMSZERETNI) Nem a megoldást várom az itteni fórumozóktól. Néhány tanácsot. Az ember tanul. És nem nem flörtöltünk ott írom. Pl. Telefonkijelző fólia. Munka...nekem a gyerek... Ezek voltak hónapokig a témák. Kb 2 hete meg már egyre húzósabb a dolog. Én mindig kibújok az érzelmes válaszok alól mert elmondtam neki...Sajnos én nem érzek úgy ahogy ő!!!!!!!
13. 37e1ff8723 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 12:10
Hónapokig csak barátkoztatok?! 😮 Tapasztalataim alapján férfi és nő között előbb-utóbb úgyis elterelődik a beszélgetés egy bizonyos irányba. 😄 Szerintem nálatok is volt ilyen. Ha flörtöltél vele, te is tehetsz róla. De szerintem felfújod. Úgy írsz róla, mint egy elmebetegről. Eddig kedvelted, de most hirtelen meg akarsz szabadulni tőle?
dec. 3. 12:08
Az az elszomorító hogy nekem ez abszolút nem tetszik. Nem arrol van szó hogy "juj de jó fut utánam" és kicsit hagyom magam aztán szia. Sosem tenném. Csak az emberi értékek. Amikor hajnalban ottvagyok ha baja van..1 2 jó szóval. Ő is nekem. Itt nem érdekel hogy ö miket vesz..mire költ. Elhiszitek vagy sem. Egy kávét nem ittam vele még! Ö nem engedte hogy kifizessek akár egy kávét. Én meg azt hogy ő! Mert nem kell 20 forint se. Se 200. Se semmi. Csak az ha baj van ő is van nekem. Énis neki. Ez fontosabb bárminél. Neki több kell. Említettem hogy túl idős..sajnos ez igy nem lehet. Kislány van. Nekem nemkell kapcsolat már.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Enissa)
dec. 3. 12:04
Nem kínozni akarnám isten ments. Végtelen jólelkü ember. Csak a baj hogy féltem a barátságot. Ő eldobná...ezekszerint. Ez a bajom
10. Kacsahercegno (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 12:04

Tehát teljesen rádtelepszik és nem tart tiszteletben semmit, amit kérsz.


Ezt így írd le neki amit itt nekünk, hogy vegyen vissza. Bár nem tudom, hogy egyáltalán mire lenne jó ez a kapcsolat. A pali valószínűleg valaki olyat keres, akiről gondoskodhat, bár ha ennyire túltolja akkor kicsit kontroll mániás is.


Neked is biztos jól esik, hogy valaki "fut utánad" folyton, de ez nem igazi barátság így...

dec. 3. 12:00
Igen. Az a bajom ami hülyén hangozhat. Ez hogy túltol mindent. (Beszélgettünk,ő új telefont vett..én említettem a telefonomra egy kijelzövedő üvegfóliát néztem de nem találtam hirtelen azt ami ráhajol a kijelző oldalára is) Ő másnap már leadta Amazonon a rendelést a kijelzővédöre. A kislányomnak rendelt beszélö macit..nekem nem tudom mit. Szó nélkül ő maga eldöni hogy vesz ezt vesz azt. NEKEM NEM KELL. NEM AKAROK KAPNI SEMMIT. Ránk ne költsön mert én megoldom. Ami kell megvan. Ő vett ilyen játékot olyan könyvet a kislánynak. És nem kértem. Nem akarom. Engem ez az egy borít ki. Ha valaki vesz minden francot amikor kijelentem hogy nem szeretem ha vesznek nekünk. Akárki akármit. Én az apja helyett apja vagyok. És az anyja. Megvagyunk így.
8. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 11:58

Én nem lassan adagolnám be, hanem őszintén a tudtára adnám, hogy itt a vége, te nem akarod ebben a formában ezt a kapcsolatot. Legrövidd út az egyenes.

Miért kínozod őt és magadat is?

7. BeauIieu (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 11:55
Ez roppant jó ismeretségnek hangzik...
dec. 3. 11:55

Ööö hát elég toxikus embernek hangzik (ennyiből). Ha neked terhes ez az állapot, akkor szerintem nyugodtan szakítsd meg vele a kapcsolatot. Nem fog beleőrülni, semmi baja nem lesz, nem tartozol neki a társaságoddal.


Ha elmondtad hogy nem érzed azt amit ő, és nem tudja toszteletben tartani, az nem a te hibád.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Vigyefene)
dec. 3. 11:54
Bár elmúlna nála. Jönnek az ünnepek. Extrán nehéz a szitu 🙁
4. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 11:52
Ez múlandó állapot.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Ölelés)
dec. 3. 11:51
Ezen gondolkodtam. Milenne ha apránként szép lassan tenném. Szóba kerül hogy 2 3 napig nem leszek skypeon. Mert épp olyan dolgom van. Azonnal pánikba esik. Hívni attol még lehet. Sms létezik. Miért nem hallhat napokig felőlünk? Aztán átmegy csesztető stílusba. (Én tervezek jövöre egy főzöversenybe menni) "Persze mert azok a séfek is előbb látnak majd téged mint én. És én fél évbe láthattalak 10percre." Stb stb. Beleköt mindenbe.
2. Ölelés (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 11:47

Ha ennyire érzékeny, akkor fokozatosan kellene távolodni tőle. Azt könnyebben fel lehet dolgozni.


Szerintem nem kell véglegesen megszakítani a dolgot. Később visszaállhat normális mederbe a dolog.

dec. 3. 11:43
Hónapok óta megismertem NETEN egy férfit. Én 31 vagyok ő 53. Az ég se gondolta hogy érezhet irántam többet. Haverok lettünk. Barátokként beszélgetni kezdtünk. Egy két nap...1 2 hét....neki a meló..nekem a gyerekem.. ment az idő. Aztán csak kiderült hogy többet érez. Hibáztam lehet,hogy találkoztam vele. Fél órára!!!! És sajnos azóta ez az egyoldalú érzelem van. Részéröl. Én féltem ezt a barátságot de nem mehet így. Hogyan kellene elköszönnöm tőle véglegesen? Valahogy muszáj. Belefog bolondulni tudom. Ismerem. Sírva fakad ha betegek vagyunk vagy bármi történik velem és a kicsivel. Aggódik. De így meg nem fair vele tovább "lenni". Mit tegyek? Elmondtam neki én nem érzem amit Ő. Fogalmam sincs milegyen.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook