Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Vakbélműtét vagy egyéb hasi műtét előtt mennyire levetkőzni? fórum

Vakbélműtét vagy egyéb hasi műtét előtt mennyire levetkőzni? (beszélgetős fórum)


1 2
2015. júl. 6. 09:50
Teljesen meztelenre kellett vetkőzni. De betakartak.
2012. dec. 10. 17:02
Nekem teljesen meztelenre kellett levetkőzni még az előtt mielőtt betoltak a műtőbe.
32. talofa
2012. okt. 4. 14:58
teljesen
Mi nem firtatjuk neved
2012. okt. 4. 14:57
ráadásul férfi waze...ne félj, max jól leszopnak, vagy meglovagolnak :)))))) ha feláll, ami ki van szerintem műtét előtt, alatt, után. :))))
2012. okt. 2. 10:18
teljesen
29. Éber
2011. szept. 25. 11:12

Részben szántam neked,inkább annak aki minjárt azzal jött hogy molesztálás,meg hány embert látot már meztelenül egy orvos,annak szántam volna,kicsit sorry,de elolvastam ez első szót,amit írtál.


Engem az nem nyugtat hogy hány embert lát meztelenül,kit érdekel,ettől nem jobb nekem.Nudisták is látnak elég sokat,még sem vetkőznék szívesen ott sem,ha a bokám fájna csak.:)


Csak az boszantó,ha valaki megkérdez a vetkőzéssel kapcsolatban valamit,még is mire számítson,(sok egészségügyis témát olvastam már,ahol a kérdések erre irányultak,diákok panaszaát is olvastam,ahol a szinte meztelen vizsgálatokról írtak,ott én erősem elleneztem hogy a szülő nyilatkozata ellenére iskolások alsóneműjének tartalmát iskolaorvos vizsgálgassa,vagy mell vizsgálatot végeznen,nekem ez igen nagy túlzás,efajta vizsgálattal én sem éretek egyet hozzátenném)és ott is egyből a perverz szót,a molesztálást hozták fel,azok akik nem értették mi a probélma,holott erről rajtuk kívül senki nem beszélt.Na ez az ami idegesítő.Nagyon sok ember szégyenlős és ezt kortól függetlenül is tisztánban kell tartani.


Egyszerűen sok ember szégyenlős és mindenki csak annyire szeretne levetkőzni,annyi ember előtt amennyire valóban szükség van,akár az egy sima vizsgálat,akár az egy műtét.Ahogy más országokban figyelnek erre,úgy nálunk is figyelni kellene.De ez csak rajtunk múlik,hogy merünk lépni vagy sem.


Bár kár hogy a kérdést indító nem reagált a válaszokra.


Mi emberek nem vagyunk egyformák,még szemérmesség szempontjából sem,hozzám iskolás koromtól nem járkált még anyám se be,de van ellenpélda és mégis tök gátlásos,így érthető is.Van ahol szükséges a vetkőzés,de ahol nem ott legyenek erre tekintettel.

28. édesmandula (válaszként erre: 27. - Éber)
2011. szept. 23. 12:01
most ezt komolyan nekem szántad? :DD akkor az első szót is olvasd még egyszer ;D
27. Éber (válaszként erre: 3. - Édesmandula)
2011. szept. 22. 18:20

Itt molesztálásról senki nem beszélt,itt nem erről van szó.

Egyszerűen vannak akik szégyenlősek és szeretnék ha csak annyira kellene levetkőzni amennyire valójában szükséges és csak annyi ember lenne a műtétkor is bennt.Van erre nem egy negatív példa,még sima orvos vizsgálatkor is,hogy intim területet vizsgálnának mert szűrésre megy valaki és akkor be akarnak állítani egy csomó középiskolába járó ápolótanonccal oda,hogy végig nézzék a vizsgálatod,ami négyszemközt is ciki és kellemetlen,vagy rezidensekkel.Na ekkor történik az alapvető beteg jogának megsértése.Én már hallottam ilyen történetről és kevés ember az aki ki meri mondani a magáét,vagy szólni mer hogy nem szeretné ha mások jelen lennének a vizsgálatkor.Akkor a vizsgálat közbe bejövő ápoló személyzetről ne is beszéljünk,akik bemennek a beteggel szemben és neki állnak kávézni és közben meg nézik mi zajlik,pedig van vizsgáló függöny,ami nem hiába van ott.


.Torok műténél szerintem simán maradhat a sterilruha,boka műtétnél is valójában,kézműtétnél más országokban legalább is ez így megy.Senkinek meg sem fordul a fejében a molesztálás,ezt a hülyeséget hagyjuk is.


De orvosonként eltérő minden a legtöbb helyen a már említett boka,kéz,torok műtétnél sterilruhát nem veszik le a betegről.

26. Éber
2011. szept. 22. 18:12

azt még leírnám aki szégyenlős és vagyunk így páran azt nem fogja az megnyugtatni és kevésbbé kellemetlenül,kényelmetlenül érzeni magát,hogy hány embert látot xy ápoló,vagy orvos meztelenül.Egyszerűen ha nem szükséges a műtéthez a teljes meztelenség akkor kéretik erre figyelni.Meg műtét előtt a beteg egyedül,külön is át tud más jelenléte nélkül öltözni,nem kell hogy eközben nézegesse valaki.Tolják be az adott hálóingbe,ott meg amennyire valóban kell majd vetköztessék le, csak megfelelő számú orvos jelenlétébe,aztán műtét után adják rá vissza a ruhát és majd ha magához tér és felülvizsgálat van,akkor figyeljenek a szeméremérzetre és ne más előtt akaják (beteg,látogató)vizsgálgatni,vagy csont meztelenül és akkos senki nem fog ezen problémázni.Odafigyelés és diszkréció!!!!


Most ha nem orvosról,ápolóról lenne szó,hanem nudista emberről,aki sok más embert látott már meztlenül,attól még úgyanúgy nem szeretnék előtte meztelenre vetkőzni.

25. Éber
2011. szept. 22. 18:06

Most hiába orvos valaki,attól még közülünk a többség igen is szégyenlős és elvárható lenne,hogy csak azt a területet fedjék fel,amit műtenek,más nyugati országokban is így van.Én sem szeretnék senki előtt műtős,ápolók,rezidesnek előtt tök pucér lenni,ha egyszer elve egy adott területet műtenek,akkor nincs is érteleme.De érdekes,mert a családunkban több műtét volt és ott zuhanyzás előtt már kaptak műtös ruhát és abba tolták be a műtőbe őket és senkit nem műtőtek teljesen meztlenül,azt a területet amit műtőtek azt tették szabaddá,de az is műtős kendővel le volt takarva és csak ott volt nyílás ahol épp operáltak.


De még leírnám az ismerőseim ruhában ébredtek fel,visszaadták rá,én ezt tartom korrektnak.

Meg azért az is durva hogy meztelenül ébrendej fel valaki a betegszobán,azért mások is lehetnek bennt,mert ritka az egyágyas szoba,én nem szeretném,hogy akárki ájult állapotban engem láthasson,mert nem nagyon hiszem hogy erre figyelnének és hiába vagyok valakivel egy szobába,nem szeretném hogy előtte tegyenek pucéron át,vagy előtte ha az intim terület nézzék a műtét helyének gyógyulását,erre van is törvény hogy valójában elválasztó függöny elhúzásával lehetne megvizsgálni a pácienst ha más beteg is van a szobában és ha az olyan testterületet érint pl mélyszájseb stb.Aztán rezindesek tömege is csak a beteg beleegyezésével lehetne jelen a műtétnél.


Azért én nem szeretném hogy még éber állapotba betolának tök pucéron és látnám hogy egy tucat fiatal tanonc engem bámul meztelenül.Orvos nem orvos,vannak jogaink és szeretném ha ezt tiszteletben tartanák.


Szerintem az korrekt ha annyira vetkőztetnek le,amennyire a műtét megkívánja,más országokban is így megy ez,aztán ha annyi ember van jelen műtétkor is,amennyire szükség van,nem egy tananyag vagy,amit egy tucat ember végig néz.

2010. júl. 14. 20:46
Nekem is kb. 1 évvel ezelőtt volt vakbélműtétem. Úgy történt, hogy délután megvizsgált az orvos és közölte, hogy még este műtét. Már akkortól nem ehettem, nem ihattam, kaptam kórházi hálóinget, az alá nem vehettem fel se bugyit, se kisinget, se egyéb fehérneműt, elmentem zuhanyozni, rendbehoztam magam, utána ebben az egy szál hálóingben lefektettek, adtak infúziót, aztán jött a műtősfiú értem, hozta a gurulós ágyat, levetkőztettek, levették rólam azt az egy hálóinget is, és meztelenül felfektettek az ágyra, betakartak vmi takaróval és úgy toltak a műtőbe. A műtőben már szinte csak középen volt rajtam egy kicsit a takaró, amíg vártuk az orvost, aztán megkaptam az altatót és tovább nem emlékszem semmire. Amikor felébredtem, akkor is meztelenül ébredtem a kórházi ágyamban, csak a takaró volt rajtam, de alatta teljesen meztelen voltam, csak a hasi kötés volt rajtam.
23. manul (válaszként erre: 1. - Frekan)
2010. jún. 11. 14:45
De molesztálni fognak!Páncélba menj vagy vidd magaddal az erényövedet!
2010. jún. 11. 08:49

Nekem picit zavaros ez a nagy műtéti kérdések.

Elindítasz egy vagy 4 új fórumot ami csak a műtét körül forog, mindenki válaszol neked aztán nem is reagálsz semmire. Jah de bocsi 1 témánál reagáltál 2db hozzászólást. Most is az lesz feltetted a kérdést mi válaszolgatunk meg elbeszélgetünk magunknak meg egymás közt és aztán szótlanul kíséred végig a dolgokat. Vagy egyáltelán elolvasod amiket reagálnak neked? És ha már egyszer volt vakbél műtéted akkor miért kérdezel ilyeneket, hisz te is tudod hogy zajlik ez az egész??? Még egy vakbél műtéted már biztos nem lesz :)


Ne érts félre nem osztani akarlak, csak szerintem mindenki számára érthetetlen, hogy most te műtét előtt állsz??? Vagy csak ennyire érdekel ez a dolog?

50 FAKTOROS NAPOZÓ SPRAY
21. Kata1230 (válaszként erre: 19. - Arrival)
2010. jún. 11. 08:37

Amennyi kórház annyi szokás szerintem.

Nekem nem kellett levetkőznöm engem hálóingbe vittek el a hordágyon onnan kezdve semmire nem emlékszem, de azt mondták hogy bevittek a műtőbe kigombolták a hálóinget és úgy tettek át a műtéti ágyra meztelenül. Engem ők vetkőztettek le.

2010. jún. 11. 08:33

Ez most komoly??


Kapsz a kórházban egy hálóinget, ami rajtad lesz mikor bevisznek a műtőbe ( de valószínű hogy akkor már nem nagyon leszel magadnál) és ott bent a műtőben azt kigombolják és leveszik rólad. Szerintem nincs olyan orvos aki a testedre koncentrálna műtét közben hidd el mással lesz elfoglalva és amúgy is le leszel takarva. A műtét végén visszakerül rád a hálóing és tolnak vissza a szobádba. Amúgy többen lesznek bent esély nincs a molesztálásra.


Én mindkét műtétem előtt más miatt izgultam, de mindenkinek más félelmei vannak :)

2010. jún. 10. 23:37

Ha az illetőnek nem is, de másnak hasznos lehet aki még műtét előtt áll:

a kórteremben kell levetkőzni meztelenre, és a hordágyra feküdni, azon viszont van egy takaró. Na, én úgy csináltam, hogy először a hálóinggel együtt felszálltam a kocsira, ott vettem le a hálóinget, úgy hogy eltakartam magam a takaróval. Szégyellősöknek jó, voltak 3-an a szobában meg a beteghordó...akik meg mindig férfiak

18. a0c1361e44 (válaszként erre: 17. - Martian)
2010. jún. 10. 23:22
Lehet, hogy molesztálták miután elaltatták?
2010. jún. 10. 23:20

Vakbélműtét vagy egyéb hasi műtét előtt mennyire levetkőzni?

Egészség 16 ma 23:13, diegóóó

Milyen műtéteid voltak már?

Egészség 82 ma 23:05, cukornádkisa..

Milyen érzés amikor műtét előtt elaltatnak vagy érzéstelenítenek? Mire emlékeztek?

Egészség 39 06-06 08:21, Frekan

Tudásbázis: Mesélnél a vakbélműtétedről?

Egészség


szerintem ezt a témát már körbejártad

2010. jún. 10. 23:13
Egy másik fórumban amit indítottál azt írtad, hogy volt vakbél műtéted.Akkor nem tudod a kérdésedre a választ?
15. Boszy28 (válaszként erre: 13. - Zarahell)
2010. jún. 10. 23:10
:DDD
2010. jún. 10. 23:09

szívkatéteres ablációm (érroncsolás) volt, már a folyosón a műtő felé kis zöld köpenyben kellett mennem.

Ha ott vagy, úgysem érdekel, meztelen vagy e vagy sem.

Igazuk van az előttem szólóknak: kismillió nudi embert láttak már

2010. jún. 10. 23:06

Pasik...

Már bocs, de tényleg...

2010. jún. 10. 23:04

Nekem volt 18 hetes terhesen és ott a korterembe csont meztelenre kellett vetkőznöm a fülbevalóm is ki kellett venni minden ékszert.Aztán fel az egy tolós asztalra és a műtős srác tólt be a műtőbe sőt ő is tett át a műtőasztalra úgy hogy meztelenűl voltam.Aztán a jobb oldalamra kellett feküdni mert a baba miatt epidurált akartak......3x szúrtak,sikertelenű meg közbe remegtem hogy mi lesz a babámmal.....a műtős srác fogott hogy ne reszkessek annyira..........pont abban a pillanatba helyzetbe annyira nem érdekelt hogy ki lát meztelenűl vagy ki mit gondol a testemről hogy tettem rá magasról.

Egyedűl a korterembe volt egy kicsit furi hogy le kell vetkőznöm és fel kell feküdnöm meztelenűl egy fiatal srác előtt(első műtétem volt).De párom végig ott volt míg be nem toltak a műtőbe a korterembe is csak egy 30-as nő volt.Késő éjszaka történt mert sűrgősségi műtét volt,amit ugye nem kell kommentálni hogy mivel járhatott volna ha nem műtenek meg időben.

Unatkozol? Gyere játszani!
2010. jún. 10. 23:03
Ez egy steril műtőben történik. Az kéne még csak, hogy az utcai ruháid bent legyenek.
10. Zarahell (válaszként erre: 8. - Diegóóó)
2010. jún. 10. 23:03

Na, tessék... Akkor meg pláne!


Ki akar molesztálni egy férfit (azaz fiút), miközben alszik????

9. kisj
2010. jún. 10. 23:02

Te ez év január 30.-tól a vakbélműtéteden görcsölsz?

Ne már!

8. diegóóó (válaszként erre: 6. - Zarahell)
2010. jún. 10. 23:00
Ő nem nő!:)
7. kisj
2010. jún. 10. 22:59

pucér leszel:)

(a férjemnek a hangszálát műtötték, mégis csontra le kellett vetkőzni hozzá)

2010. jún. 10. 22:59

XD ÁÁÁ, most olvastam csak végig!!! :D


Kismillió és egyezer meztelen nőt látnak, ott vannak egy csomóan, és nem szoktak molesztálni..


De komolyan ezen aggódsz??

5. d560948772 (válaszként erre: 1. - Frekan)
2010. jún. 10. 22:58
Bizony meztelen... addig szokd a gondolatot! :o)
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook