Utálom a tesóm barátnőjét (beszélgetés)
én tuti az orra alá dörgölném h kifizetted a számlát és perkálhat
A csaj nem lakik velünk. Csak öcsém. Öcsém most elkezdett dolgozni éjszakás állandóan ahogy hazaér már rohan is a csajhoz. Nem tudom mi lenne a megoldás. Mondtam apukáméknak üljenek le vele beszélni. El lehet menni hozzájuk lakni és felejtse el az itteni lakást. A csajnak meg van mondva hogy ide nem jöhet. Nem is jön kivéve mikor tudják hogy reggeltől-estig melózok na akkor idetolja a pofáját. Ja azt a miss kijelentette hogy oda ahol én vagyok nem megy!!! Na mit szóltok?? Sajna öcsém itthon semmibe nem segit, se a kerti munkákba, se fát nem vág semmi. Én már nagyon kivagyok. Rettentően el vagyunk keseredve a szüleimmel. A tesóm 17 éves kora ota dolgozott munka mellett végezte a sulit, és amióta ezzel a k.... együtt van azóta egy link nemtörődöm ember lett. Sajnálom őt nagyon de nem tudunk vele mit csinálni.
Hát már ne is haragudj, de én tuti nem tartanám el.
Mert így már nem is tesódon hanem rajtad élősködik . Azzal meg ha megvered nem hogy nem érsz el semmit de fel is jelenthet és annyit kapsz érte mint egy normális emberért!
Nem mellékesen öcsém tavaly azt vágta a fejemhez hogy nekem öcsém csak a pénz miatt kellett mert tavaly még kamionozott. De mióta együtt van a csajjal már nem kamionozik , mert a csaj jól figyeljetek:NEM TUD EGYEDÜL ELALUDNI!!!Na én megtudnám ugy dolgoztatni hogy hullafáradtan esne össze az biztos. Komolyan én nem tudom kifejezni mit érzek ez iránt a nő iránt mert a GYŰLÖLET nem kifejezés! Tönkre tette az öcsém és a családunk kapcsolatát. Az öcsémet illetve rajta keresztül minket is kihasznál. Tavaly annyira összekaptam öcsémmel mikor elköltözött hozzájuk, hogy a születésnapomat ugy ahogy volt elfelejtette!!! De a csaj tesójának utánam 1 nappal van a szülinapja na azt nem , és vettek neki ezt-azt és a hülye csaj ezt nekem akkora pofával mondta hogy öcsémmel miket vásároltak a nővérének. Basszus ez nekem olya rosszul esett.:(
bocsika 180-200 körül keresett
Sajnos már befizettem a számlát, apukám küldött pénzt, és nekem kellett döntenem hogy a sajátszámlát fizessem be vagy ezt a telefonszámlát. Na én a számla mellett döntöttem. A csaj nem tudja, hogy ki van fizetve. Azért fizettem ki mert öcsém nem dolgozott és nem volt miből letiltani. Az öcsém velem él egy háztartásba és a rezsibe is ugy kell könyörögni hogy adjon pénzt. Én megfogadtam hogy ezt a csajt olyan rettenetesen megverem, lehet nem érek el vele semmit de olyan könnyebb lesz a kislelkemnek:) Nem tudom az öcsém mit akar tőle. De tavaly öcsém ott lakott náluk akkor tesóm jól keresett havi 18-200 körül (erdőt irtottak+munkanélkülit kapott) semmi csekket nem kellett fizetniük , basszus ha hiszitek ha nem nem tud lszámolni azzal a pénzel. Nem tudja hová lett!!!!!!!! Ja de engem aki már 6 éve egy helyen dolgozok noszogat hogy menjek olyan helyre ami többet fizet(100ezret keresek). Mondani szoktam ilyenkor hogy talán a picsának kéne mondani hogy egyáltalán dolgozni kéne menni és akkor azt vesz magának amit akar.
Amúgy az én tesóm is olyan, mintha agy mosott lenne
Nálunk majdnem volt hasonló dolog,mi is probáltuk felnitni a szemét.Na mi lett a vége alig beszélek a növéremmel,megromlott mindenkivel a viszonya.Sok mindent nem tudtok.Ha szerelmes akkor meg főleg.Én már bele törödtem.
Lekérném a részletes telefonszámlát, azonosítanám, kikkel beszélt és ezután kiraknám az ilyen élősködőt.
A fiatalember vakságát már nem is véleményezem, mert kitiltanának érte. Persze őt is alaposan a szőnyeg szélére kellene állítani. Ne csak az ágyban legyen nagylegény...
A telefonszámlát ettől függetlenül sajnos ki kell fizetni valahogy - valakinek.
le fogják tiltani a fizujából 33%al vagy ha van valami a nevén rá terhelik pluszba, de a fizu 50%.a tiltható
Pedig sajnos itt a testvérednek kell elintéznie a dolgot. Ti nem nagyon tudtok ebbe beleszólni. Az öcséd azt mondja, boldog ezzel a lánnyal?
nehéz lesz a tesód szemét felnyitni,mert elvakult,és majd a szemében ti vagytok a támadók:S
eltiltani ennyi idősen úgysem lehet...ha ti nem segítetek,hogy fizetné ki a tesód a pénzt?vajon...
a pénzt buktátok, én is jártja így
Sziasztok. A véleményetekre, illetve a tanácsotokra vagyok kiváncsi. A tesómnak 25éves van egy 20éves barátnője aki nem dolgozik, iskolába nem jár. Otthon van egésznap számitógépezik , illetve ha a nagyanyját le tudja nyulni pénzel vagy öcsémet akkor megy és játékgépezik. Öcsém szemét egyszerűen nem tudjuk felnyitni hogy ennek a kapcsolatnak semmi jövője! Öcsém nevén volt egy előfizetés amit a kiscsaj használt persze nem fizetett.a szüleim már egyszer fizettek helyette egy elég nagy összeget tavasszal. Öcsémnek most jött egy levél a végrehajtótol hogy fizessen 94ezer forintot. A kiscsajt nagyon nem hatja meg a dolog. A csaj családjába csak az anyja dolgozik. Se az apja, se ő se az öccse. Ti mit tanácsoltok hogy lehetne ezt a pénzt behajtani, illetve hogy lehetne megszabadulni az ilyen kis élősködőtől?? Kérlek adjatok tanácsot mert már lassan az egész családom megőrül. Már egymással veszekszünk emmiatt a hagy ne minősítsem lény miatt. Köszönöm előre is .
További ajánlott fórumok: