Újra szocpol (beszélgetés)
8. ea010c7029 (válaszként erre: 4. - Homern)
2011. nov. 20. 19:02
Nesze semmi,fogd meg jól!! legalább ne borzolnák vele a kedélyeket!!:S
7. piac (válaszként erre: 6. - 6a6e086e31)
2011. nov. 20. 18:52
Akkoriban úgy mondták,hogy kamattámogatás sem jár,ha van ingatlanod.De nem tudom mikortól lehet igényelni.
6. 6a6e086e31
2011. nov. 20. 18:43
Piac jól értem,a kamattámogatást sem kaphatjuk meg ha van egyikünk nevén ingatlan?azt nem tudod ezt is tavasztól lehet igényelni?banknál még semmit nem tudnak!
Csak házaspárok kapják meg,ház építésre vagy új építésű lakás vásárlásra.Használt lakás vásárlásakor,aminek legalább B energetikai kategóriájunak kell lennie kamattámogatás lesz.Ha az egyik félnek van ingatlan a nevén akkor nem jár.35 éves korig.
4. homern
2011. nov. 20. 18:11
van egyáltalán olyan akire érvényes?annyira lehetetlenek a feltételek,hogy az újgazdag csemetéken kívül kb mindenkit kizártak...
3. Zopa
2011. nov. 20. 18:06
házaspárnak kell lenni vagy elég az élettárs?jaa és ha nevem van ingatlan de a páromén nincs?
2. Ami.
2011. nov. 20. 18:02
Ez engem is érdekelne.Én annyit tudok h tavasztól lehet pénzt kapni,szóval ráér akkor beadni a pályázatot,mert előbb úgyse lesz kifizetés.Most sok dologhoz kötve van,és kevesebb pénzt is lehet kapni,meg van szabva hány nm-es lakáshoz veheted igénybe.Sok mindenkit kiütnek ezzel,mert pl hiába kapsz,1,5 millát,akkor sem tudsz 65nmes lakást venni.
1. Zopa
2011. nov. 20. 17:48
Sziasztok!Tudja esetleg v.ki hogy melyik szervnél lehet pontosan érdeklődni a 2012 évi szocpollal kapcsolatban?Vagy tud esetleg v.ki pár dolgot írni?Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Kaphatok szocpolt házbővítésre, ha csak a bővítendő ház 25%-a a tulajdonom?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Hol lehet igényelni a szocpolt és mikor lehet igénybe venni?
- Jó tudni - Szocpol és félszocpol
- Fel tudom úgy is venni a fél szocpolt, hogy a megvásárolandó lakás bizonyos hányada az édesapám nevén lenne?