Újra lefogyok, karácsonyra2023 (beszélgetés)
nos hívott a doki, határon mozgok, nincs mostmár kifogás, le kell fogynom. ha lefogyok, nem kell gyógyszer, ha nem akkor valósinű belecsúszok. dec végéig nézzük alakulok e.
nagyon vicces, mert a férjem okosóráját átállitggatta rám, és az pont simán kiírta a 14és félmkiló pluszt, ami rajtam van, meg hogy mennyi az ismom, stb... mondtam is, basszus, emmnyire durva, hogy elktromos impulzusokbol mennyir pontosan le leht venni az izomtomeget mindent. ugye én kicsi vagyok, de nagy a csontsürüségem, és elég jó vázizomzatom van, mindig mozogtam vmit. szóval vagy 6-8 kilóval több a normál súlyom emiatt, mint egy átlag velem magas nőknek. és eszméletlen pontosan mgmondta a kütyü..
na majd evvel ellenőrizzük időnként hol tartok.
nem akarom elkiabálni, de mintha megindulni látszana.
figylek, hogy meglegyen a napi 90 perc gyaloglás, és min 10 ezer lépés. és visszavettm a kaját.
kocogni nem merk, azt még meglátom mit mond a doki a leletim alapján. talán holnap kiderül. az biztos, hogy fogynom kell.
én ugye stagnálok, bár valószínű a stressz miatt. most igyekszem tudatosan visszavenni magam, és elengedni sokmindent.
a hét eddig sikrse volt, meglepetésszerűen lmenteem kardiologiára szerdán... hát leehet ideiglenesen kapok majd gyógyszert, mglátjuk. a szivem mindenesetr makkegészségs. dec végén lesz majd trheléses vizsgáat, addig megpróbálok tljesen életmódot váltani, és lassulni.
jövőhétn az is kiderül kocoghatok e, vagy maradjak a sétánál.
Vissza nem.
Hat felig. Mindennap setaltam, de csak kb ketnaponta eleget. Ahhoz persze eleg , hogy ne fajjon a hatam, ne jelentkezzenek az ucsorges hatranyai, de ennyitol nem fogok lefogyni
na nekem nagyon felpörgött a munka, így kicsit mgakadtam... de alakitottam az étkzésemen, és menni fog ez.
a kulcs, hogyha gondolkodik az ember, akkor csokit enni kevesebb kalória, mint reendes kaját.
mg igyekszem mozogni...
Igen, asszem ezert is eekedtem meg kicsit, mert az ok most izmosabb vagyok hátra.
Amugy kijott velem egy baratom setalni vasarnap, mondjuk hukye modon a kegnagyobb melegben mentunk (csak akkor vokt kozos keresztmetszet az idoben) kicsit enyhe hogutat kaotam szerintem, de masnapra rendbejottem, szovak na us kementem a 11 ezer lepest, csak nem 1 es 3 kozt :)) meg ittam.sokkal tobb vizet.
Holnao reggel is akarok menni, ebben a hosegben csak reggel meg este lehet, en nem birom a meleget, hetekig tart aklimatizalodnom. Igy most varom a csutortokot nagyon, hogy jobb legyen ujra kicsit napkozben is.
A heti celom min 50 km seta. Ebbol ma mar 7 et megcsináltam.
Tenyleg nagyon ugyes vagy!
Engem a hátháj amikor elkezd hurkasodni, tud zavarni. A ket terhesseg utan is az zavart legjobban.
Van hat :) van rajtam magamhoz keoest 14 kilo :))
Auert hordok s meretet, mert en amugy gyerekruhat hordok normalisan, 152 magas vagyok csak :) szoval nekem a legtobb gyarto s meretehez tulsuly kell.
Normal kondival max 14 evesekre valo cucc kell, jokondiban meg 12-13. Legalabbis a fast fashionokbol. A tobbi meg nem is gyyart pici meretet, veknyakra gyartanak, de azokon nekem a derekuk, mellresz rossz helyen van ugye. Szoval regen varrattam ruhakat inkabb, vagy atalakittattam. Azok vannak.
7gyhogy en csalok :) meg mindenhova hizok, ezert se nezek ki oriasinak. Még lábfejre is pl
wow!!! gratula!!! ez nagyon jó! nagyon ügyes vagy!
én is hogy csak tulsulyos vagyok papiron, kondim kb ok, így kicsit megfeneklettem. meg szembejött picit az élet.
de lassan folytatom tovább.
recepteket, meg menüt én nem látom értelme írni, mindenki mást ehet, más a bioritmusa, mást tud jól feldolgozni, semmi értelme irogatni egymásnak. én amúgy is vegyesn eszem teljesen, unom hallgatni, hogy ezt azt ne egyek meert nem szabad... tojom le másnak mi a hitvilága ebben.
amúgy edzeni jó, tök sok energiát ad. én már unom ezt a meleget, nagyon várom, hogy szabadtéren pöröghessek ujra.
igen, de nem akkora kunszt, én nagyon könnyen izmosodom. egész család ilyen apai ágon. nem is én vagyok a legdurvább a családban, én csak olyan soso. semmi extrát nem teszek érte, sima genetika. ahogy az is, ha nem mozgok, pár hét alatt akár 10 kilót is tudok hízni, még csak sokat se kell hozzá nagyon ennem. de ha fenntartom az izmaim, akkor mindenképp lecsusznak a kilók erőfeszitás nélkül is. Nem kell napi 3 órát tornázni hozzá, elég ha gyaloglok, vagy kocogok vagy tornázok.
a gond az, hogy semmit se tetteem most majd 2 évig. így kerekdtem ki. mikor csak 1 hónapot aktiv voltam, egyből csusztak le a centik, kilók.
lelkileg neház ez, hogy feladtam a reendes életritmusom, most visszahozni. vannak ilyen leállásaim... nehéz. Sokkal jobban megértm már azokat, akik nem bírank lefogyni, hogy ebben milyen lelki gátak lehtnek soksszor
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Egyszer már használt karácsonyi ablakfóliát hogyan lehet újra használhatóvá tenni?