Újra együtt! (beszélgetés)
Jól körbe "hiányoztáloztuk" egymást! :D
De jobb mint a "te má' megint itt vagy?"
Igen,mert már Tötyinek is kijárna egy baby!!!De ezt Ti is tudjátok! :))
Beni épp peszterkedik.:)Minden érdekli ami nem neki való,és meg is támadja.:)) Úgyhogy csak szakaszosan vagyok...:)))
Szia Kinga Drága, kire alig van mostanság időm! :(
Vagy ezt már mondtam ma? kb 3-szor..mi?
Szóval Te is nagyon hiányzol. Meg a kis "lelkizéseink".
a kis türelmetlen! :)
Beni-baby mi jót csinál?
szerencsere muloban.....de remelem ma mar jobban leszdek...
Mate alukal eppen...addig elokeszitem a kajajat es megyunk ki.Ma szabadnapot vettem:-)
Szióka csajos!
szeretnék?
Hasmenés hányás van még?
Máté jól van?
Szia!
Irok mihint tudok de valószinű várni kellesz rám mert anyukámat visszük a tesómmal röngenre és nem tudom mikor érünk haza de reggel megcsinálom a tesztet.
Édes Istenem! Mi az, hoyg nem érdeklik az unokák??? Ha valaki szereti a gyerekeit, akkor a gyerekei gyerekeit még inkább szereti. Meg aztán a gyerekeknek is milyen érzés ez, mintha ők tehetnének is bármiről :(
Bizony, nagy szerencse, hogy van kihez menni, és nagyon sokat kap a Papáéktól, és most nem anyagilag értem. Értékeket. Élményt, szeretetet, jó példát... Szerintem párom szülei nagyon értékes emberek.
Ő sem marad ki abból, amiből mi. Fára mászhat, koszos lehet, kutyázhat, járja a határt, összeehet tőlem mosatlan ringlót is, nem lesz tőle baja! Mi is felnőttünk így.
Sziasztok lányok!
Niki de jó hogy benéztél!! :)))
Tötyi! Nagyon várom a holnapot! Légyszi rögtön írj!! És megy a drukk!!!!!!!
Hajjajjjj!
Mondtam neki ma reggel, hogy még két hét ezen kívül, megkérdeztem, mit fogok én veled csinálni? Mire ő: látogatsz! :))))
Ezek szerint ő egyből lepattan "vidékre". Jól is teszi egyébként. Azért annak örülök, hogy jóideje az első oylan nyáriszünet, amit nem gyomorgörccsal várok. (hogy lesz szabi, ki vigyáz rá, mit szólnak az irodában...brrrrrrr)
Igen nagyon várják már fáradtak ilyenkor nagyon nehezen telnek a napok és a hetek.De nemsokára vége és pihenhetek.
Gondolom Bence is várja már a nyáriszünetet?
Köszönöm:-)
Örülök,hogy jól vagytok,azt elhiszem,hogy imádsz babázni annál nem is tudom,hogy van-e jobb dolog.Ilyenkor nagyon aranyosak amikor próbálkoznak dolgokkal,és nagy öröm ha sikerül nekik.Meghiszem azt,hogy szeretitek:-)
Óóó, hát legjobb az illetékestől hallani! :)
Akkor továbbra is drukk-drukk, és most már azt is tudom, hogy miért! :)
Jól vagyunk, köszönöm! Imádok babázni. Kicsi tüneménnyel röpülnek a percek. És bár kevesebb az alvásigénye, mégis sokkal könnyebb már vele. Sokat mosolyog, most már többet ügyeskedik, huncutkodik. Annyira szeretjük!
Zizi én is nagyon boldog évfordulót kívánok nektek tényleg szép idő még sok-sok tíz évet:-)
Köszönöm mindenkinek,hogy szorít de már csak holnapig kell várni az eredményre mert tovább nem húzom:-)
Szia!
itt vagyok egyenlőre nem jött meg pírcsi péntektől várom vagy is inkább nem várom.Ma vettem egy tesztet de csak holnap csinálom meg.
Hogy vagytok? Gyönyörű nagy lány már Lilien.-)